Şimdi Ara

Hgs 330TL Ceza yedim. Lanet olsun böyle sisteme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köprüden geçtim uyarı verdi. Hgs de bakiye kalmamış galiba dedim para yükledim. Bir hafta sonra otomatik düşerler diye bekledik. Meğerse aracı üzerime aldıktan sonra hgs yi iptal edip onu da üzerime almam lazımmış. Böyle saçma şey mi olur. Aynı etiketle neden geçemiyoruz. Bir hafta geçti tabi bir baktık 300 lira ceza. Böyle şey mi olur ilk defada olmaz ki. Ikinci üçüncü defa geçmeler de olması lazım, soygun resmen bu.

• Kopru parasini kurtarana kadar parali, sonrasinda ucretsiz olacakmis zamaninda. Herseyde oldugu gibi kitliyorlar halka..
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Like Myself

geçmiş olsun bu ülkede bi düzen tutturulamadı şu köprü geçişlerinde nedense hep böyle şeyler yaşanıyor

ülkede neyde düzen tutturuldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

geçmiş olsun bu ülkede bi düzen tutturulamadı şu köprü geçişlerinde nedense hep böyle şeyler yaşanıyor

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
    bence bu hgs aracı değil sahibini takip amaçlı yapılmış bir sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Alıntıları Göster
    oyle sacma sey mi olur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er76.

geçmiş olsun
    bence bu hgs aracı değil sahibini takip amaçlı yapılmış bir sistem

Alıntıları Göster
    köprü otoyol bütün paralı yollar direk plaka üzerine kesilmeli. böyle işler saçma. Neden hala hgs ogs gibi şeylerde inat ediyorlar. Aracın üstüne tanımlı kredi kartı yoksa Freni muayenede ödensin.
  • Arkadaşım dert etme zaten ödeyemiyorsun bana da oldu cezanın sana tebliğ edilmesi gerekiyor 1 sene oldu bana gelmedi daha internette gözüküyor ama ödeme butonu yok postaneye gittim adam diyo ki ceza kağıdını ver yok diyom tc den yap diyom olmaz diyor mutlaka kağıt lazım. Yani kisacasi ceza ne zaman gelirse o zaman indirimli ödeyeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

Arkadaşım dert etme zaten ödeyemiyorsun bana da oldu cezanın sana tebliğ edilmesi gerekiyor 1 sene oldu bana gelmedi daha internette gözüküyor ama ödeme butonu yok postaneye gittim adam diyo ki ceza kağıdını ver yok diyom tc den yap diyom olmaz diyor mutlaka kağıt lazım. Yani kisacasi ceza ne zaman gelirse o zaman indirimli ödeyeceksin.

Geçişin biri 17 Ocak'ta diğeri 20 Şubat'ta. Hala tebliğ kağıdı gelmedi. Acaba bakiyesiz geçtikten sonra bir kaç defa hgs dolumu yapmıştım. Bu tarihler mi değil mi hatırlamıyorum ama yetersiz bakiyede ertesi gün hemen netten dolum yapıyordum. Otomatik olarak bir hafta içinde düşülür demişlerdi. Bu geçişler onlar olmasın?

Not: Bende de ödeme butonu gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsenokur -- 4 Nisan 2014; 22:06:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kopru parasini kurtarana kadar parali, sonrasinda ucretsiz olacakmis zamaninda. Herseyde oldugu gibi kitliyorlar halka..

Boğaziçi Köprüsü' nün 40 yıllık geliri ile 12 adet daha 1 km uzunluğunda köprü ve 455 km çevre yolu yapılıyor ama hala paralı.
    İnşaallah en kısa zamanda geri dönmemek üzere terketmek nasip olur.
  • Bence bu gorunen cezalar yetersiz bakiye gecisleri. Cunku her gecisten sonra hgsye yukleme yapiyordum. Ucret dusulmus ama sistem cezali gosteriyor. Ayrica 3 aydir teblig edilmedigine gore. Ne bilem sasirdim kaldim. Bekleyip gorecez artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsenokur

Bence bu gorunen cezalar yetersiz bakiye gecisleri. Cunku her gecisten sonra hgsye yukleme yapiyordum. Ucret dusulmus ama sistem cezali gosteriyor. Ayrica 3 aydir teblig edilmedigine gore. Ne bilem sasirdim kaldim. Bekleyip gorecez artik.
    Bununla ilgili hgs müşteri hizmetlerine mail atabilirsiniz. İlgilenen olacaktır. Benimde başka sebepten oluşan cezam kaldırılmıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Bununla ilgili hgs müşteri hizmetlerine mail atabilirsiniz. İlgilenen olacaktır. Benimde başka sebepten oluşan cezam kaldırılmıştı..

Alıntıları Göster
    az once hgs musterı hızmetlerı ıle konustum. gecmıs borç için .
    hgs den sorgu yapacan, ekranın cıktısını alacan, ptt ye gıdecen, xxxxxx nolu posta cekı hesabına ındırımlı tutarı gonderecen, sonra xxx nolu telefonu arayacan oraya bıldırecen. karayolları telefonu xxxxx den de sorgu yapacan dedı. İyisi mi dekontun gelmesını bekjlemek

• quote:

Benimde ogs cezam silindi sistemden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Benimde ogs cezam silindi sistemden

Alıntıları Göster
    İyilikten maraz doğmuş bana. Sattığım araçtan, sattığım gün hgs cezası yemişim :( yeni gördüm. Birdaha babam olsa güvenmem. benden rica etti memlekete gidene kadar dursun hocam dedi. Nasıl ceza yediyse artık :S

Hgs 330TL Ceza yedim. Lanet olsun böyle sisteme!

• Ben aracı sattığım gün HGS etiketini parçalamıştım camdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben aracı sattığım gün HGS etiketini parçalamıştım camdan
    bundan sonra hak hukuk hıc aramayın ne gelırse ödıyecegız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kopru parasini kurtarana kadar parali, sonrasinda ucretsiz olacakmis zamaninda. Herseyde oldugu gibi kitliyorlar halka..

Boğaziçi Köprüsü' nün 40 yıllık geliri ile 12 adet daha 1 km uzunluğunda köprü ve 455 km çevre yolu yapılıyor ama hala paralı.
    İnşaallah en kısa zamanda geri dönmemek üzere terketmek nasip olur.

Ordan burdan yolmasalar cok rahat gecinilir bu ulkede ama yok iste. Olmasi gereken devlet insan icin var olmali. Bizde ise insan devlet icin var. Dun yasanabilinecek en iyi ulkeler siralamasi vardi. Antin kuntin bisuru ulke ilk siralardaydi. Ama busbumbuyuk Turkiye 69uncu sirada.

• Bu ülkede yanlış yaparsan alırlar maaşını
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnfinityWar

Bu ülkede yanlış yaparsan alırlar maaşını
    Malesefki HGS kullanmak zorunda kalan biriyim bende hgs gişeleri etiketleri okumadığı için bende her seferinde en yüksek mesafe ücreti kesilmiş ve bundan dolayı bakiyem fazla fazla kesilmiş ve bakiyem olmadığı gerekçesiyle 2 defa ceza yemiş durumdayım bunun için çağrı merkezini günlerce aramama rağmen ulaşamıyorum ve ben bu cezaları kabul etmeyerek en yüksek mesafe parası olarak kestikleri ücretleride geri istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

Malesefki HGS kullanmak zorunda kalan biriyim bende hgs gişeleri etiketleri okumadığı için bende her seferinde en yüksek mesafe ücreti kesilmiş ve bundan dolayı bakiyem fazla fazla kesilmiş ve bakiyem olmadığı gerekçesiyle 2 defa ceza yemiş durumdayım bunun için çağrı merkezini günlerce aramama rağmen ulaşamıyorum ve ben bu cezaları kabul etmeyerek en yüksek mesafe parası olarak kestikleri ücretleride geri istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim

hgsnin ilk zamanlarında bazı giseler okurken bazıları okumuyordu ben garanti bankasından aldım ve kredi kartıma bağlı yani bakiye azalınca otomatik yükleme yapılıyor ekstremde sürekli hgsden ücret kesildiğini görünce pttye gittim bana orda bir dilekçe kağıdı verdi bunu doldur gönderelim dediler 1 hafta sonra kestikleri bütün bakiyeyi hgsnin içine yüklemislerdi nasıl oldu ben de bilmiyorum banka parayı aldı devlet ödedi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.