Şimdi Ara

kıllık olsun diye korna calanlara bir ceza yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilerde kavsakta araba durup bekliyorken

sanki önune cıkıyormus hatasını varsayıp korna calanlara ceza yaptırım yokmu

yada yaya gecidinde yaya beklerken.sanki yola fırlamıs gibi hayal edip durduk yere kornaya basanlara cezai yaptırım yokmu

bu insanlar hasta ruhlumu ehliyet neden veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 1 Temmuz 2020; 0:39:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyarı yapıyor işte adam ben yoldayım çıkma diyor. Korna çalmasa kaza olacak.

• oyle uyarı yapanı gormedım.korna karsıdakını uyarmak ıcın calınır yanı önüne atlarken basarsın kı adam farketsın ve dursun

zaten duran araca korna calındıgını gormedım.yanı calınsada hafıf bır dıt.uzun uzun basan kızarcasına basıyordur
  • İstanbulda ikamet ediyorum ,
    Antakyada duyduğum kornaları başka bir yerde
    duymadım ,adamlar çok sabırsız ,yeşil yanmadan
    daha sarı ışıkta korna çalmaya başlıyorlar ,
  • Birde bunun şey versiyonu var. Ara sokakta dört yol ağzına yaklaşınca kora çalıyorlar. Çünkü korna çalınca artık ölümsüz. Ve yol hakkını da otomatik olarak ona vermiş oluyor. Ama en sıkıntılısı ışıklarda ışık daha sarıya dönmeden korna çalan kişiler. Bu insanların arabasından kornayı söküp alacaksın en iyisi.
  • Genelde biri yol verdiği zaman teşekkür etmek için kullanırım veya biri kapı açmasın, yola fırlamasın ye uyarmak için. Geri kalan durumlarda uzun korna kullanmıyorum malum İstanbul'da sarı yeşile dönmeden kornaya basmaya hazır taksici ve minibüscü sürüsü var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Geldin mi Türkiye ye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir ceza gelir mi ? (Drift )
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz önce işe gelirken sol şeridi mesken tutan beton mikserine korna çaldım o da bana çaldı, dalaşmadan ayrıldık.
    çünkü zaten eğitilecek olsa o şeritte gitmemesi gerektiğine kafası basardı.
    bir de caddede giderken her sokak kesişiminde kornaya basan tırsaklar var.

edit: sarıda kornaya basanlar için daha da yavaş kalkış yapın da kornaya değsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 1 Temmuz 2020; 8:57:43 >
  • Evim dörtyol tarzında 2 caddenin t şeklinde kesiştiği bir yerde, her köşeye gelen korna çalıyor çok uyuz. Aslında tamamen kültür meselesi. Frene basıp emin olmak yerine korna çalıp devam ediyor.

Ayrıca bir tarafta dur tabelası var, millet öküz gibi geliyor. Senede en az 10 15 kaza oluyor. Önlem almak yerine uyarmak daha hızlı çözüm geliyor millete
  • Apoly kullanıcısına yanıt
    bu sarı da korna basma olayına bende acaip karşıydım ama eve giderken bir lamba var, 15 saniye yeşil 2 dakika kırmızı yanıyor. yoğun bir yer. en az 15 araba sıra bekler ışıkta. en öndeki yeşil yanıyor kalkana kadar 10 saniye geçiyor zaten. orada daha sarı yanmadan basarım kornaya. kimse 10 15 dk beklemek istemez benzin mazot kaç lira haberiniz var mı bilmiyorum. insanlarımız bencil. hadi sarı da vites atıp kalksa neyse. yeşil yanıyor beyfendi geç farkediyor vites atana kadar hop kırmızı yanmış. kaç kez orada kırmızı da geçtim sinirlenip.
  • Çoğu zamane gereksiz kullanılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.