Şimdi Ara

Hgs Ceza Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Plakamın hgs sitesinden ceza sorgulaması yaptığımda aracıma ait 2 tane Adana otobanında cezası gözüküyor,ben İstanbul'da ikamet ediyorum ve sadece bu sene kurban bayramında şehirdışına çıktım ceza gösterilen yerede zaten gitmedim.İlki bu sene Haziran ayında,diğeri 8 gün önce.Pttyi aradım birşey diyemiyorlar karayollarının numarasını verdiler orayı aradım orasıda zaten her aradığımda yoğunluk var diyor.Ne yapmalıyım,daha önce başına böyle bir durum gelen arkadaş varmı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..

• hgs@kgm.gov.tr'ye mail atıp durumu bildirin.
  • Sağolasın volkan_gazi cevabın için.Biraz önce ulaştım kara yollarına bir kamyonun geçtiğini söylediler birde 4 lira bizim hesaptan çekmiş bi keresinde.Sorunu düzelticeklermiş 15 gün sonra falan birdaha arayın dediler.
  • Hgs değil de radar cezası yedim benzer şekilde. İstanbul'dayken Diyarbakır'da radara girmişim :) Cezayı mecburen ödedim, mahkemeye itiraz ettim parayı geri aldım.
  • weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Pes yahu vallahi billahi pes istanbul nere diyarbakır ne alaka,bu memlekettte doğru bir iş yapılmayacakmı yahu
  • Benzer bir tebliğ geçen hafta bize de ulaştı. Aracımızı 0 olarak 2013 Eylülde aldık, ve 2013 Aralık sonuna kadar araç hiç Avrupa yakasına teker basmadı, ama ne hikmetse 2013 Ekim ayında Avrupa yakasında Mahmutbeyde kaçak geçmiş gişeden. 2014 Ocak ayında internetten gözüküyordu fakat üzerine düşmemiştik. Ta ki geçtiğimiz haftalarda eve gelene kadar. İtiraz için ne yapmalıyız diye sordum. Ruhsat fotokopisi, dilekçe ve tebligatın fotokopisini fakslamamızı istediler. Nitekim faksladık 2-3 hafta geçti. Hiçbir cevap yok. Ceza da silinmemiş, vazgeçip de ödemek gibi bir düşüncemiz de yok açıkcası.
  • Yeni bakalbildim konuya arkadaşlar dediğiniz gibi bizim memlekette doğru düzgün bir iş olmucak sanırım. Aradığımda birde durumu anlattım detayına kadar operatör kadın bana keşke dün yükleme yapsaydınız ceza gelmezdi diyor.:) Ceza hala plakada gözüküyor bakalım ne olucak bende bekliyorum.Kazandığımızı artık bunların hatası yüzünden yemediğimiz cezalara yatırcaz heralde.Birde araç cezalarına bakıyorum hgs dışında birkaç cezam gözüküyor ben yemiş olabilirim tabi ona bir lafım yok ama ceza hakkında hiçmi bilgi olmaz bu kadar cezan var bittii diyorlar resmen ceza ile ilgili hiçbir açıklama yok.
  • Denizarac konuyla ilgili pek bir bilgim yok ama uğraştığınızla kalırsınız bunlar hiçbir zaman kendilerini suçlu çıkarırmı.Devleti devlete şikayet ediyoruz.
  • bu HGS ne kadar belalı birşeymiş yaa. iyi ki HGS yok bende. OGS var.
  • Haklısın teterboro hata yapmışız hgs almakla en iyisi ogs bittimi sıkıntıda yok karttan çeksinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.