Şimdi Ara

Hgs Geçiş İhlali (Borcu Nasıl Görebilirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 sene önce bir araç almıştım şehir dışından istanbul ankara arası gişeden geçerken zımbırtı yoktu cezalı olarak geçtim fakat plaka aklımda değil satmıştım aracı 2 ay sonra, e devlet'ten bakıyorum görünmüyor bir kere bakmıştım benden önce plakada 6-7 ceza görünüyordu ama unuttum nereden baktığımı başka bakabileceğim yer varmı ad soyad veya tc ile ?

• 0 850 460 60 60 veya

444 1 788

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • webihlaltakip.kgm.gov.tr
    KGM - Geçiş İhlal Sorgulama
    https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan da yazayım bu siteyi çeviren insanları Allah bildiği gibi yapsın. HGS'den geçişlerimi OGS olarak algılamışlar. Sonra o geçişi de 30 gün sonra sisteme düşürmüşler. Arıyorum yapacak bir şey yok deniyor. Ben başta HGS almaya gittim, yok dediler bu siteden ödeyin her geçtiğinizde bir gün sonra düşer dediler.. Düşünün toplanacak parayı bu hatalar sayesinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranni34

https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama
    Aracı 09.04.2018'de aldım istanbul'dan aldığım gün çamlıca istasyon cezası var, istanbul'dan ankara'ya geldim alıp ama sabah 07:29 gösteriyor ben öğlen geçtim gişeden ve alarm öttü geçerken anlamadım bu işi... Plaka'da bir sürü ceza çıkıyor ama kişi bazlı ne e-devlet'te nede vergi dairesinde borcum görünmüyor.

Hgs Geçiş İhlali (Borcu Nasıl Görebilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 2 Eylül 2020; 11:5:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Buradan da yazayım bu siteyi çeviren insanları Allah bildiği gibi yapsın. HGS'den geçişlerimi OGS olarak algılamışlar. Sonra o geçişi de 30 gün sonra sisteme düşürmüşler. Arıyorum yapacak bir şey yok deniyor. Ben başta HGS almaya gittim, yok dediler bu siteden ödeyin her geçtiğinizde bir gün sonra düşer dediler.. Düşünün toplanacak parayı bu hatalar sayesinde..
    HGS OGS orta işesinden geçince sistem 30 gün sonra cezalı olarak borç çıkartıyor.
  • Akinci A kullanıcısına yanıt
    Evet bende borcu görünce bunu anladım. Yetkililer böyle söyleye girer miyim hiç HGS almadan paralı yola..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyle sacma bi sistem yok. Hgs var ve hem hgs den tahsil edip ustune ogs den ceza yapistiriyorlar mahmutbey giselerde. Mail atin vs diyorlar, aylarca geri donus yok. Muayene zamani geldiyse ya da araci satacaksaniz mecbur oduyorsunuz “inceleme” bitmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Aracı 09.04.2018'de aldım istanbul'dan aldığım gün çamlıca istasyon cezası var, istanbul'dan ankara'ya geldim alıp ama sabah 07:29 gösteriyor ben öğlen geçtim gişeden ve alarm öttü geçerken anlamadım bu işi... Plaka'da bir sürü ceza çıkıyor ama kişi bazlı ne e-devlet'te nede vergi dairesinde borcum görünmüyor.

Alıntıları Göster
    Benim ne yapmam lazım bu durumda varmk yardımcı olacak birisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.