Şimdi Ara

HGS Etiketini söküp yeniden yapıştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İş Bankasından ücretsiz aldığım HGS bugün geldi. Haberlerde okunduğu gibi 2 farklı etkiket gelmedi. Sadece araca yapışacak etiket geldi, ruhsata yapıştırılan yok. Nereye yapıştırılacağına dair birşey yazmadığı için ben de nedense gittim dikiz aynasının arkasına aynanın plastiğine yapıştırdım.

Sonra öğrendim ki ön cama yapıştırılması gerekiyormuş. Aynanın plastiğine yapıştırdığım etiketi 2 saat sonra aynadan yırtmadan söktüm ve ön cama yapıştırdım. Acaba sökülüp takılan etiket okunabilir halde midir? Bilindiği gibi etiketin üstünde çeşitli ok şekillerinde bazı kesikler var. Etiketi aynadan sökerken bu kısımlar ayrılır gibi oldu ama plastiğe çok iyi yapışmadığı için yırtmadan söktüm ve ön cama yapıştırdım. Cama bir kez yapıştırılan etiketi tek parça sökmek imkansızmış araştırdığım kadarıyla. Ama ben aynadan sökerken pek zorlanmadım dikkatlice yırtmadan söktüm ve cam yapıştırdım.

Şimdi denemek için otobana girsem ve okumazsa kaçar girişten bi ton ceza yiyeceğim... Okuyup okumayacağı konusunda tahminleriniz nelerdir?

• Söküp takınca çalışmıyor diye biliyorum hırsızlığa karşı
  • Plakaya kayıtlı olduğu için bir ton ceza yemeyeceksiniz diye biliyorum. Olsa olsa girişte okumadığı için en uzak mesafe ücreti keser sistem. Oda olsa olsa 15tl filandır herhalde?
  • Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    Camdan sökerken dağılması için tasarlanmış ve sökmeye çalışanın elinde kalıyor. Fakat aynaya çok kuvvetli yapışmadığı için görünürde bir zarar vermeden sökmeyi başardım. Çalışacağını umuyorum ama yine de tedirginim?
  • Dert etmeye gerek yok, gidin ptt den bir tane etiket alın 5 tl ücreti, onu yapıştırın.
  • Ustat hic mi dikkat etmedin herkes neden cama yapistiriyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Ustat hic mi dikkat etmedin herkes neden cama yapistiriyor :)

Valla hayatımda hiç HGS görmemiştim. Aldım yapıştırdım. İşyerinin kapalı otoparklı için yuvarlak plastik bi RFID alıcı verdiler onu aynanın arkasına yapıştırmıştım bu da öyle olacak sandım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.