Şimdi Ara

HGS Hafta sonu nereden buluruz (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
40.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil HGS İhtiyacımız var ptt ve bankalar kapalı nereden bulurum ?

• Shell istasyonları satıyor.

Fakat her istasyonda yok.Sitede listesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 23 Mart 2013; 16:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Shell istasyonları satıyor.

Hocam listeyi indirdim ama açamadım. Acaba kasımpaşa daki istasyonda var mı ? yada beyoğlun daki diğer istasyonlarda ?
  • bazı shell istasyonlarında mevcut. Opet istasyonları da satışa başlayacaklardı fakat son durum nedir bilmiyorum.

Otoyol girişlerindeki çoğu gişede ptt şubesi var oradan da alabilirsin.

Son çare olarak bulamazsan kaçak geçiş yap gitsin. 1 Haftaya kadar aynı plaka ile HGS çıkartırsan sadece geçiş ücretini
    düşüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Arkadaşlar acil HGS İhtiyacımız var ptt ve bankalar kapalı nereden bulurum ?

Aydın - izmir otobanında levhalarda HGS nin otobandaki dinlenme tesislerinde 24 saat satıldığı yazıyordu,

dinlenme tesisi dediğine göre büyük ihtimal shell istasyonunda satılıyor sanırım.

birde HGS olmadan kaçak geçiş yapsanız bile 1 hafta içinde HGS aldığınızda geçiş ücreti bakiyenizden otomatik olarak düşüyor ceza yemiyorsunuz,

hafta sonu geçiş yapar hafta içi hgs alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Shell istasyonları satıyor.

Hocam listeyi indirdim ama açamadım. Acaba kasımpaşa daki istasyonda var mı ? yada beyoğlun daki diğer istasyonlarda ?

Hocam almana gerek yok.

Kaçak geçiş yapıp 1 hafta içinde alabiliyorsun istediğin yerden
  • Tamam teşekkürler kaçak geçelim o zaman :) bunun bir sınırı yok dimi yani 1 defa geçersen alacağın bakiyeden düşüyor ama 2-3 geçimde ? adapazarına gidip gelmem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafta sonu Vize sınavı olur mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yoktur sanırım.

7 gün içinde aldığınız sürece bir ceza uygulanmıyor.
  • çeşitli benzin istasyonlarında satışı mevcut avea bayılerinde satışı mevcut
  • Shellerde bulamazsın, listedeki shellerin güzergahım üzerinde olan hepsine baktım.. Gelecek şu an yok sadece dolum yapıyoruz diyorlar..
  • Arkadaşlar ankara gişelerde var mıdır bilen varmı ? Daha hgs almadım ben ptt lerde kapalı
  • Shell,Bp ve Petrol ofisinin bazı istasyonlarında hgs alınabiliyor.Avea bayilerinde de var bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.