Bende sizin gibi yapıyorum, dümdüz dolandırma. Şikayet etmekte boş. Zaten PTT gişe dışında banka olmadan HGS online alınmıyor. Mecbur hafta içi işten izin alıp PTT gideceksin yada bankalara salak saçma alt limitler ile bayılacaksın parayı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu] (141. sayfa)
-
-
böyle devam ederse mecbur alacağım en düşük limitle Akbank veriyor 60 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul Bursa arası otobanda tüm benzinliklere sordum sistem yok veremiyoruz dediler. Yersen
İstanbul Kartal çıkışlı Kuzey Marmara başlangıçlı Ankara şehir merkezine gidiş geliş için HGS ne kadar tutuyor? Geçiş yaptım fakat ruhsat sahibi olmadığımdan hesap hareketleri göremiyorum. Destek olabilecek var mı?
-
Selamlar...Bi ara kredi kartına bağlı hgs kullanmıştım, yani geçişleri direk karttan çekiyordu...Misal Ankara-İstanbul yaptın, cırt kredi kartı ekstrene 100tl yansıyor gibi...Hiç bakiye yükleme derdim yoktu...Sonra pttden başka bir hgs aldım, bunda yükleme derdi var, birde üstüne kredi kartı ile yüklemeye komisyon alıyorlar...İlk anlattığım kredi kartı ile ödeme sistemi gibi bir hizmet veren banka yok mu? Otomatik bakiye yükleyen var, hgs deki bakiye limitin altına düştüğünde yükleme yapan sistemi istemiyorum...
-
HGS yi iptal ettirdim gene kurtulamadım. Benim plakaya başkalarının geçişleri yansıyıp duruyor.
-
HGS uygulaması 1.000 TL'ye 50 TL komisyon alıyor. Soygun resmen. PTT'nin web sitesinden 1500 liraya 20 lira komisyon alıyor. Banka kartına tanımlama nasıl yapılıyor, o şekilde komisyon almıyormuş. Komisyonsuz tek yol, PTT ATM'leri, PTT şube içi, bir de kredine kartına tanımlayarak otomatik ödeme sanırım. Ama ben yapamadım.
pttbank.ptt.gov.trPTT A.Ş. Internet Bankacılığıhttps://pttbank.ptt.gov.tr/pttweb/#/pages/auth/login-2 -
iş bankası mobil bankacılık hgs başvurusu. aracın plakasını gir. azaldıkça hep 500 tl at dedim. sıkıntısız dertsiz hgs yi unuttum. Her bankanın vardır sanırım uygulamayı kurcalayın
-
Arkadaşlar
Yeni araba aldım. Eski araba da duruyor. PTT'den aldığım (banka değil) HGS'yi yeni arabaya aktarmak için PTT'ye hangi evrakları götürmem gerekiyor.
Kimlik
Ehliyet
Yeni arabanın Ruhsatı
Eski arabanın Ruhsatı
Bunlardan başka bir şey gerekiyor mu.
-
Ulan çalışan uygulamayı bozdular 1 aydır açılmıyor, eski versiyonu bile yüklemiyorlar.
Web sitesine zaten girilemiyor, ne lanet işbilmezliktir bu... Tüm yazılımcılarını taş ocağına sürgün yapmalı...
Dostlar selam yaşadığımız yerde paralı yol falan olmadığı için yeni aldığımız araçta hgs ogs bişey yok başvuruda yapmadım. 1 hafta sonra bolu üzeri edremite gideceğim paralı yola girip girmeyeceğimi de bilmiyorum sanırım geçiş olursa 15 gün içinde hgs açtırıp ödenebiliyormuş. Ne önerirsiniz ilçelerdeki ptt ye gidip etiket mi alayım vakıfbank internet sitesinde hgs hesabı açılabiliyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Akbanktan almıştım 2 günde teslim etmişlerdi. Ayrıca akbank sisteminde araç değişimi de yapılabiliyor, diğer bankaları bilmiyorum.
-
Hesap açmaya bile gerek yok. Kgm sitesi üzerinden borcunuzu direkt ödeyebiliyorsunuz.
Ücretsiz etiket veren varmı şuan arkadaşlar?
Veya eski kartı yenisinde kullanabiliyor muyuz?
Edit:
Benim eski aracın kartı ptt den alınmıştı, hiç memnun olmasamda yeni kart/etiket ücreti ödememek için pttden devam. Plaka değişikliği edevlet üzerinden yapılabiliyor, üzerinize kayıtlı ve aynı sınıf araç ile değişiklik yapılabiliyor.
Bu bilgilerde ekranınızda çıkıyor.
HGS Plaka Güncelleme / Plaka Sıfırlama Başvurusu (Gerçek Kişi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 31 Ağustos 2024; 13:7:13 >
-
3 yıldır yılda 4 5 kez ücretli otobana giriyorum,hiç etiket vs almadım 15 gün içinde kgm sitesinden ödüyorum, bu etiket hgs hesabı vs ne avantajı var ki, pratik desek gördüğüm etiket alanlarda problem yaşıyor plaka okunmdı vs,
Ben aracı üç ay önce satıp kartı iptal ettirdim. Acaba direk sıfırlama mı yapmak lazımdı. Şimdi sıfırlama yaptığında “Bu ürüne güncelleme yapılamaz” hatası alıyorum.
Plakaya tanımlı hiç bi sorun yaşamıyorum kredi kartımda tanımlı aktif kullanıyorum ama ben.
-
Hizmet bedeli neyin kafası arkadaş, hangi çağda yaşıyoruz.
Atm den yükleme yapmak zorunda kalıyoruz, oda zaten para yükleme ünitesi bozuk hatası veriyor
Merhaba mevcut etiketimi aracı satarken (plaka güncellemesini bilmediğimden) iptal ettim. Aynısını alamıyoruz sanırım öyle gördüm. Ücretsiz veren veya alabileceğimiz en uygun yer neresidir? Etiket yapıştırmak istemediğimden kart olsun istiyorum. Alma sebebim çok kullanacağım birşey değil fakat ödemeyi unutursam otomatik çeksin diye.
-
Bankadan alıp kredi kartına bağlayıp, otomatik limit artışı talimatı ile, bakiye belli bir TL nin altına inerse otomatik bakiye yüklemesi yapar sizde uğraşmazsınız. Bende etiket var , torpido da duruyor. Cama yapıştırmanıza gerek yok. Etiket yada kartta manyetik alan yok artık plakadan tespit yapılıyor. Kart veya etiket farketmez. Devlet otoyolu, özel işetmeli bütün yol ve köprülerde denedim, plakadan tespit yaplıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X