Şimdi Ara

hhhhhhhhhhhhfhhhh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiespric -- 17 Temmuz 2013; 15:32:57 >

• zihinsel eng. para cok ama zordur haberin olsun. umarim galatasaraya girebilirsin.oraya gir zaten gelecegin cok parlak olur.
  • Bana 4. tercihin gelicek gibi geliyor. Bende zihinsel engelliler öğretmenliği yazdım ilk 4 tercihime belki meslektaş oluruz
  • beyler bısı sorcam benım ygs4 150 bınlerde,zıhın gelmesı ımkansız dımı..boşa yazmayım yanı
  • iletişim tasarımı bölümü nasıldır beyler konu dağılmasın ama bende yazmayı düşünüyorum arkadaşta yazmış ?
  • Galatasaray İletişim için yeniden hazırlanmayı düşündüm ama bilmiyorum. Büyük ihtimal 4. tercihim gelecek ama bölümü tamamen sonuçlardan sonra düşünmeye ve araştırmaya başladım. Zihin Engellileri babam istediği için listeye ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashers

beyler bısı sorcam benım ygs4 150 bınlerde,zıhın gelmesı ımkansız dımı..boşa yazmayım yanı

Evet hocam imkansız. Ben lys'n yüksek olduğu için ygs'de yüksektir diye tahmin ettim. Ben vakıf yazdım benimde lys iyi ygs düşük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zzs
    geçen hafta açıldı
    INNOCN 27m2v
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: cashers

beyler bısı sorcam benım ygs4 150 bınlerde,zıhın gelmesı ımkansız dımı..boşa yazmayım yanı

Evet hocam imkansız. Ben lys'n yüksek olduğu için ygs'de yüksektir diye tahmin ettim. Ben vakıf yazdım benimde lys iyi ygs düşük.

Haklısın..lys, 3 binlerde ama ygsm berbat malesef..ygs4 323 almıstım..napalım bızde kpss derdı ıle ugrascaz...1-2 tane basa zihin yaz dedı arkadasım ama 150 bınlerede gelmez dıe dusundum...
  • ıSTANBUL BILGI ÜNIVERSITESI ILETIŞIM FAKULTESI/MEDYA ILETIŞIM SISTEMLERI (INGILIZCE) (UOLP - LIVERPOOL UNIVERSITESI)(tam burslu) . Arkadaşlar bunu ilk sıralara yazdım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.