|
Bildirim
Benim yaş 51 kulaklarım bilimsel olarak bazı hz leri frekansları duymuyor, benim için ultra hifi ile orta kalite seviye kulaklıklar arasında çok fark olmuyor gençler alsın kullansın ama gençler de bunu alacak para yok. :)
|
Bende 90'ların sonunda chip, pc wold, pc net, byte gibi dergiler alırdım oradan takip ederdim, anlamasam bile okuya okuya öğrenip ilk pc mi parça parça alıp toplamıştım, 89 da commodore 64 almıştım havaya uçmuştum. :) o zaman daha zordu bir şeyleri almak.
|
Haber daha çok ürün broşürü çevirisi gibi olmuş.
Turbodan ilhan almışmış, açıklamaya bak :) Bildiğin subwooferlardaki bas portunun uyarlaması aslında. Ayrıca 50kHz ses vermesinin de hiçbir anlamı olmadığı gibi, sürücü sayısı da tek başına bir anlam ifade etmiyor. Ancak ürün kağıt üstünde etkileyici duruyor. Teknik özellikleri de ben paylaşmış olayım: Output power: 2x55mW at 16Ohm, 2x30mW at 32Ohm Crosstalk -110dB Noise floor <0.8µV Distortion <0.001% SNR <122dB Dinamik sürücü de 10mm çapında |
Elektronik ürünlerde eskisi gibi fiyat farkı olmuyor artık, hatta bazı ürünler daha da uygun oluyor, çok satılan talep gören ürün değilse, bazen de çok satan satıcısı çok olan ürünler rekabetten dolayı düşüyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kulakiçi kulaklık kullanmayın..!!! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 26 Mart 2025; 02:58:37 > |
|
|
ben artık planar sürücüleri tercih ediyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|