Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
83.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ışık sızması tamamen şans... Ben LG kullanıyorum benim tv maşallah röntgen cihazi gibi :) ama ayni tv kuzenimde var tertemiz hiç ışık sızması yok. Vestele gelince ben 1 sene teknosada vestel elemanı olarak çalıştım ve kaynanama, teyzeme, abime vestel aldırttım be çok memnunlar. emin olun markada vestel yerine lg samsung philips yazsın 300 500 lira oynuyor. Ve kalite olarak hiçbir eksiği yok özellik olarak DTS gibi eksiği var. Ama tabi garanti süresi, servis hizmeti, müşteri memnuniyeti, dahili cihazın kullanışlı olması gibi artıları da çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 inç (veya bunda) gerçek 4k var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll Kafa

55 inç (veya bunda) gerçek 4k var mı?

Var

• 55" olanda 4k desteği sadece HDMI da çalışıyor. Ayrıca tv 100hz.Kullanma kılavuzu linki

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll Kafa

55" olanda 4k desteği sadece HDMI da çalışıyor. Ayrıca tv 100hz.Kullanma kılavuzu linki
    https://drive.google.com/file/d/0B12CvTYAdyaGZXJFRmt4c3hHbFU/edit?pref=2&pli=1

48 inc ve 55 inc de de hz miktarı 800HZ dir. ve 4k desteği flash bellek harici taşınabilir sabitdisk ve hdmi kablo dan alabilirsiniz bizzat denedim

• Evet arkadaÅŸlar varmı alan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55"likte TRT 4K çalıştır mı acaba? USB girişleri 3.0 değilse FULL HD demek daha mantıklı olur.

• yarın 55" modeli a101'de satışta, nakit 2400 taksitle 2500 lira...
    daha önce aklımda 3 model vardı;
    philips 50pfk6510 (teknomarketlerde 2600 lira)
    vestel 49fa9000 (bayide 2200 lira)
    samsung 48j6270 (internette 2300 civarı)

philips ve vesteli yakından gördüm izledim, ikisi de hoşuma gitti...vestelde çift ekran özelliği var...
    samsung-zede olarak markaya biraz soğuk duruyorum, modeli de canlı görmedim henüz...

şimdi hı-level 55uhl950 gündemde...
    riske girip bunu mu alsam, yoksa philips-vestel arasında seçim mi yapsam?..
  • Bugün 55 TV alanlar foto ve bilgi paylasirlarsa seviniriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48ligi buldum bir yerde alsam mi acaba arkadaşlar. Alternaifi var midir bu fiyata. Trt yi acip oynatması aklimi çeldi. Gerci su anda tet 50p ye gecmis herhalde 60p her tv desteklemediği icin yayin bilgisi alınabiliyor mu au anda 50p 60p falan gibi pek bilgim yok da bu konuda. 60p destegi de varsa panelin ve alıcının alacağım sanırım.:)

• Bugün bizim mahallede ( Bursa ) bulunan A101 de hem 48 hem 55 vardı , 48 'i aldım. LG 'nin fiyatı durmadan çıkıyor bekleyemem. Hadi bakalım hayırlısı.
  • İstanbul avrupa yakasındaki şubelerde kalmış mıdır acaba?

• Ben de aldim 48 i diger tvlerde fhd bile 2000 civari. 3d tirt gerci de tv iyi ya sevdim.

• yalniz mirecast yok sanirim telefonu baglayamadim görüntü aktarmak icin.

• Miracast de varmis arkadaşlar. Lg g3 un menüsünde olan bir program. Dlna herhalde normal tenik tanimi. Hiçbir wifi noktasina ihtiyac duymadan tv telefon arasinda kablosuz goruntu aktariliyor. Teldeki 4k videlolarimi actim izledik. Her tv de var mi bilmiyorum ama baktiklarim da hep ust seviye tvlerde oluyordu. Kaynak ayarinda wireless ekran var oradan giriliyor menuye

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Miracast de varmis arkadaşlar. Lg g3 un menüsünde olan bir program. Dlna herhalde normal tenik tanimi. Hiçbir wifi noktasina ihtiyac duymadan tv telefon arasinda kablosuz goruntu aktariliyor. Teldeki 4k videlolarimi actim izledik. Her tv de var mi bilmiyorum ama baktiklarim da hep ust seviye tvlerde oluyordu. Kaynak ayarinda wireless ekran var oradan giriliyor menuye

Smart özelliklerini denediniz mi hocam benim önceliğim smart tv olması Vestel kullanıyorum memnunum yoksa görüntü kalitesinden bide 4K olması çok güzel

• şimdide Hi-level 55Uhl950 3D ld televizyon satılıyor ustalar alınır mı bu??
  • Şimdi bende almaya gidiyorum..

• alan oldumu 55 inç acaba nasıl görüntüsü.
  • Arkadaslar kullanan yorum yapabilirmi nasil bu 55 inch olan..herhangi bir olumsuzluk varmi..bizim.buradaki subelere bakmadim ama bulabilecegime eminim..onceki seri 49 inch likler baya beklediydi..buda bekler diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.