Şimdi Ara

HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
25
Favori
83.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar A101'de 31 Aralık'ta 1799 TL'ye satışa sunulacakmış.Televizyon hakkında yeterli bilgisi olan var ise bilgilendirebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

4k full destekli usb den hdmi dan ve uydu alıcısından 4k 60fps izleyebilirsiniz..
    Kağıt üstünde iyi duruyor. Farklı olarak Hi-level 800 hz, subwoofer yok, ayakları farklı ve 125 W enerji tüketimi var.

Bim, Şok, A101 bu ara baya Vestel tv satacak. Vestel ya stokları eritiyor ya da refurbished ürünleri bir kaç özelliğini kısarak farklı markalar altında satışa çıkarıyorlar.
  • Bende almayı düşünüyorum tavsiyelerini üzerine??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesimbatuhan

Bende almayı düşünüyorum tavsiyelerini üzerine??
    bu tv uydu ALICISI TRT 4K DESTEKLEMEKTE Mİ ACEBA BU ÇOK ÖNEMLİ BİLGİSİ OLAN LÜTFEN PAYLAŞŞSIN
  • Vestel 48UA9300'ün kardeşi gibi duruyor ama paneli farklı sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Vestel 48UA9300'ün kardeşi gibi duruyor ama paneli farklı sanırım.
    bende bunu almayı düşünüyorum. fikri olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkanax

bende bunu almayı düşünüyorum. fikri olan varmı?

Alıntıları Göster
    evet tecrubeli ve bilgili bir arkadaşa benim de ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: debakey

evet tecrubeli ve bilgili bir arkadaşa benim de ihtiyacım var.

Alıntıları Göster
    aynen 4 k uydu alıcı ve 4 k video oynatıcısı yoksa bi işe yaramaz. a101 müsteri hizmetlerını arasak bılırlermıkı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxilafyn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    müşteri hizmetleri de bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddkorkut -- 29 Aralık 2015; 9:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddkorkut

müşteri hizmetleri de bilmiyor

Alıntıları Göster
    vestel mh hizmetleri ile görüşün gerekli bilgiyi vereceklerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.mlym77

aynen 4 k uydu alıcı ve 4 k video oynatıcısı yoksa bi işe yaramaz. a101 müsteri hizmetlerını arasak bılırlermıkı

Bir sitede müşteri hizmetlerinden kataloğu isteyen olmuş ve detaylı da bilgi almış o konuda. Dahili uydu alıcısı 4k destekliyormuş.

Site:http://www.halk-gunu.com/a101/a101-hi-level-48uhl950-3d-smart-tv/
  • Vestel ile görüştüm kullanma kılavuzu ve detaylı özellikler icin belge istedim gönderdiler. Bende almayi düşünüyorum okumaniz icin bilgilerinize sunuyorum. Okuduktan sonra paylasim yapmanızı rica ediyorum yorumlarinizi.

drive.google.com
    Google Drive -- Sayfa Bulunamadı
    https://drive.google.com/file/d/0B12CvTYAdyaGWjhNMDRfSUZQVXM/edit

• cok hayra gecdı katalog bana enerjı sarfıyatı fazla geldi 125 watt bırde pwr kayır ozellıgı yok o yuzden salonda kullandıgım LGLM640 tv mı kullanıp yerıne 32 inç fınlux marka tv aldım kısmet işi
  • Kullanma klavuzuna gore bu tv vestel 48ua9300 kardes mi aceba

• quote:

Orijinalden alıntı: ddkorkut

Kullanma klavuzuna gore bu tv vestel 48ua9300 kardes mi aceba
    Klavuza göre 4K yı destekliyor.Hem usb hem uydu alıcı hem hdmi. Philips otursun ağlasın 10.000Tl lik televizyonu desteklemiyorda 1500tl lik bu televizyon destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

Klavuza göre 4K yı destekliyor.Hem usb hem uydu alıcı hem hdmi. Philips otursun ağlasın 10.000Tl lik televizyonu desteklemiyorda 1500tl lik bu televizyon destekliyor.

Alıntıları Göster
    Alan arkadaşlar ss li konuyu destekler ve incelemelerini paylaşılar ise daha iyi olur
  • Ben kılavuzu okudum ama net anlayamadım birisi açıklama yapabilir mi 60fps izleniyor mu 4k yayınlarda problem çıkar mı piyasadakilere göre bir kişi yorum yazabilir mi

• tsknt34 T kullanıcısına yanıt
    4k full destekli usb den hdmi dan ve uydu alıcısından 4k 60fps izleyebilirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Kağıt üstünde iyi duruyor. Farklı olarak Hi-level 800 hz, subwoofer yok, ayakları farklı ve 125 W enerji tüketimi var.

Bim, Şok, A101 bu ara baya Vestel tv satacak. Vestel ya stokları eritiyor ya da refurbished ürünleri bir kaç özelliğini kısarak farklı markalar altında satışa çıkarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL.K

Alıntıları Göster
    tv'yi alan arkadaşlardan yorum ve foto bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smali

tv'yi alan arkadaşlardan yorum ve foto bekliyoruz

Alıntıları Göster
    ben aldım, servis numarasını aradığımda kurulum ücretli dendi, ben de kendim kurulum yaparsam ne olur dedim, fatura tarihinden itibaren garanti başlar dendi, ancak açılışta bir"fabrikasyon" hatası olursa garanti dışı kalır dendi.

kendim kurdum, sorun çıkmadı.

şu an için tek olumsuz tarafı 3d aktif gözlük olması, pasif olmasını bekliyordum. gerçi yılda 2-3 defa ancak 3d film izliyorum.

yoğun kar yağışından dolayı fazla sinyal alınmıyor, ben de turkcell plus tv kullanıyorum.

uydudan sadece trt hd çekiyor. görüntü güzel. daha önce LG lm32 kullanıyordum, ona göre bariz bir incelik var.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.