Şimdi Ara

Hi-Level HLV-T1001W 16GB 10.1' IPS Mİ YOKSA Dark EvoPad R1020 16GB 10.1' IPS Tablet Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Orta sınıf bir android tablet almayı düşünüyorum.Bu iki tablet arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım.Özellikleri hemen hemen aynı.Marka olarak hangisinin daha iyi olduğu konusunda bir fikir edinmek istiyorum.Yorumlarınızı beklerim.Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: erkamoz

Merhaba arkadaşlar.Orta sınıf bir android tablet almayı düşünüyorum.Bu iki tablet arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım.Özellikleri hemen hemen aynı.Marka olarak hangisinin daha iyi olduğu konusunda bir fikir edinmek istiyorum.Yorumlarınızı beklerim.Saygılar...

Ben t1001w kullanıyorum acaip problemli bi alet. Sitelerinde yazılım desteği yok. Orjinal romu bulmak imkansız. Sürekli format çekmek zorunda kalıyorum. Şimdi de açılma ekranında takılıp restart atıyo alet.. Aldığıma bin pişman oldm. Dark a da baktım özellikler aynı.. Onda da böyle problemler olup olmadığını araştır öyle al bence...
  • ben gerçekten çok iyi bir tercih yapmışım ezcoolun smart ten modelini alarak.. bundan dolayı herkese de tavsiye ediyorum. birçok arkadaşıma akrabalarıma aldım bu tabletten. herkeste memnun. ayrıca çok iyi bir tekni,k servis destekleri mevcut hem buradan hem de kendi forum sitelerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.