Şimdi Ara

Hi Level SSD mSATA 120 GB farklı değerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ASUS K56CB laptopuma biraz destek olsun diye Hi-Level 120GB mSata Ssd (HLV-MSSDM300/120G) aldım. mSata bağlantısına bağlayıp 1TB hdd ile birlikte kullanıyorum.

SSD ÖZELLİKLERİ BUNLAR:

Hi-Level 120GB mSata Ssd (HLV-MSSDM300/120G)
    Kapasite 120GB
    Bağlantı mSATA
    Arayüz Sata 3.0
    Form 1"
    Garanti Süresi 24 Ay
    Hdd Kayıt Var
    HDD Tipi SSD
    Marka Hi-Level
    Ön Bellek -
    Sıralı Okuma Hızı 530MB/s
    Sıralı Yazma Hızı 430MB/s
    Rastgele Okuma Hızı 80K IOPS
    Rastgele Yazma Hızı 52K IOPS

Ama burdaki değerlerden sadece okuma hızını elde edebiliyorum geriye kalan değerler çok düşük değil mi sizce de ?
    İşletim sistemi olarak Win 8 Pro kullanıyorum. Açılış hızında farkedilir bir hızlanma var ama değerlerin düşük olması ve SSD içinde kopyalama hızının 1 sn sonra 450'den 60-70mb a düşmesi hayal kırıklığına uğrattı beni. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz teşekkür ederim.
     Hi Level SSD mSATA 120 GB farklı değerler Hi Level SSD mSATA 120 GB farklı değerler Hi Level SSD mSATA 120 GB farklı değerler Hi Level SSD mSATA 120 GB farklı değerler

• Ya bende yeni sisteme bundan alıyım diyordum vazgeçsem mi :) demekki veremiyor ürün o performansı. Anakartın destekliyor dimi sata 6.0 ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyor diye biliyorum. Yoksa okuma hızı bu kadar yüksek olmaz.
  • Hocam kesin bir cozum olmayabilir ama aklima geleni yazayim. Ben samsung ssd kullanirken farketmistim, ssd programlarini kurunca performans modu etkinlestirildiginde canavar gibi calisiyordu. Belki hi-level ssd lerde de boyle bir sinirlama olabilir. Software arastirmayi deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hi Level için bir uygulama baktım ama bulamadım malesef ? Yok mu önerisi olan ?
  • Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak biri ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.