Şimdi Ara

Hibrit Chr'dan 308 gt ya da astra gs'ye geçilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

karoq yeni kasa mı, bilmediğimden soruyorum da.tonalenin 1.5 motorlusu da var bu arada,160hp :)

karoqla aynı fiyata 160lik tonale alabiliyorsam saniye durmam.

alfa bir motoru 10 sene kullaniyor(multiair),vag 2 sene sonra 1.5 i değiştirebilir.

2023 karoqlar tonale gibi 1.500den kapi açıyor malum sitede.

makyajlı karoq yerine gıcır gıcır alfa almak var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 13 Mart 2023; 14:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt

:)

Motor şanzıman olarak benzerler zaten. xceed 1.5 160hp dct, alfa romeo 1.5 160hp dct. Ne üstün yanı var karoq'un?

Donanım ne artısı varmış mesela? 1.187binlik, yaklaşık 170binlik daha uygun chr deki deri koltuk, bağımsız süspansiyon, güvenlik donanımları vs var mı mesela? Ya da premium bir ses sistemi chr deki gibi?

• Moueson kullanıcısına yanıt

Karoq'da ne kalitesi? Kalite olsa torsiyon koymaz bir kere. Güvenlik donanımı ful olur.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Ben vag fanı değilim, hanım beğendiğinden aldım 🤣

Hocam forumdaki gerçeklerle gerçek hayattaki gerçekler ne yazıkki tutmuyor. Çok çok düşüktür Alfa alınma ihtimali gerçek hayatta kimse birbirini kandırmasın.

1.5 tsi kaç senedir kullanılıyor. 1.0 bile keyifli keşke 1.5 olsaydı diyorum ama ne bulduysak aldık. Kendi aracım 1.5 Corolla valla turbodan sonra kullanasım gelmiyor. 😄

• commandx C kullanıcısına yanıt

Hybrid motoru eski kaldı artık. Kasa 2016'da çıktı. Azılı bir Toyota'cı olarak ocak sonu ona da baktım. Konsol tuşları ve ekran nuh nebiden kalma artık. Kasa değiştirecek 140'lık hybrid gelecek. Kim göze alır 1.2 milyon verip eski kasa araç almaya?

Farklı ülkede olsa anlarım da büyük çoğunluk 3008-C5 alır, Tiguan alır, Tucson-Sportage alır, Karoq alır. Kim gidip Tonale, xceed alacak.

Arabalar özelinde iyidir de Türkiyede yemez. 3-5 sene sonra ne olacağı belli olmayan modeller bunlar.

• commandx C kullanıcısına yanıt

4008'i 1.2 motor yüzünden tercih etmeyeceğim yoksa çok beğenmiştim. Austral'a bakmadım açıkçası. Değişiklik yapacaksam hemen yapmak istiyorum

• Greencard Hüseyin G kullanıcısına yanıt

Arada 500bin tl olması dışında evet aynı kapıya çıkıyor :) Formentor de 1.8m olsaydı aynı cümleyi kurardım

1.5tsi zaten önceliğim ama karoq almak istemiyorum hocam. Tiguan, karoq, ateca, 3008, c5a, kodiaq artık çok eskidi

1.2, 1.0 suv alınmaz şahsi görüşürüm. Altına rüzgar girince 1.6 atmosferik tadında o motorlar. Eat8 zaten törpülüyor bir miktar performans

• Deníz kullanıcısına yanıt

Vergiler bu araçlar için düşmez. Dış ticaret açığı türkiye tarihinin zirvesinde

• Tam tersi, kim alır karoq'u 1.35milyon verip? Sanki karoq'un kasası yeni çıktı. O da eski. Tutulan bir model de değil ki. Kafası biraz çalışan birisi 220bin uyguna ateca fr alır geçer. Büyük oranda aynı araç.

Toyota c-hr zaten değiştirilmek istenen araç. Buna alternatif araç öneriyoruz.

• özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt

Fiyatına göre sundukları gerçekten şahane, itirazım yok. Ama bu araçların geçmişi yok, geleceği belirsiz. Satış rakamları çok düşük

Her araç gibi chr'da eskiyor tabi. Dış tasarım için bişey diyemem ama iç tasarım güncelliğini kaybediyor. Psa ve koreliler çıtayı çok yükseltti :)

• masterap M kullanıcısına yanıt

açıkçası yanılıyorsunuz 1.8 hybrid kullanıcısı olarak. ben b6 passat 2.0 tdi kullanıyorum, 3008de gayet keyif aldım. bence on yargıyı bırakıp bir test edin. 1.500e cikinca 1.6 180lik de bulunabilir de,gerek yok şahsi görüşüm suv araçta.

adamlar getirdiği bütün arabaları 15 dakikada sattı, bilginize.

0-120 hızlanmada 1sn fark var, önemsenecek bişey değil. Soldaki 1.2 3008 eat8, sağdaki hibrit chr

Hibrit Chr'dan 308 gt ya da astra gs'ye geçilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 14 Mart 2023; 9:33:22 >
  • motor sanziman çok başarılı hocam,ummazsin yani 1.2 olduğuna. pürüzsüz hızlanıyor.
    araba değişeceksen attığın taş ürküttüğün kurbağaya değsin

Rakamlar yalan söylemez hocam. Bazı araçların hissiyatı iyidir, özellikle turbo sayesinde. Toyota hibritlerin hızlanma hissiyatı kötü mesela ama rakamları o kadar kötü değil. Bu arada chr hem 408 den hem de 3008 den ağır

• söylemiştim b6 2.0 tdi kendi aracım zaten.aile büyük kullanmadığımız arac kalmadı diyebilirim. yeni jenerasyon turbo araçlar eğer motor sanziman uyumu iyiyse gayet keyifli. PSA bu işi başarmış, toyota hibrit ve motor konusunda ikon bir marka buna itirazım yok ama sizin hibritle şu saatten sonra işiniz yok.

vergisi yüksek yaptığınız km az,daha konforlu bir seçenek varken gereksiz yani. ha yok ben para harcamam derseniz de arabanız milyon km yapabilecek bir üniteye sahip, 2. el değeri de hiç ölmez.

astra 308 için araba değişilmez

• 1.2 puretech motorlu araç almanızı önermem. 5 senedir makyajlı 308 kullanan birisiyim. psa grubundan araç alınacaksa bluehdi, oda olmadığına göre uzak durmakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.