< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hükümetin tek açıklaması yüz yüze ve hibrit eğitimin olacağı oldu. Başka hiçbir konuda insanları bilgilendirmiyorlar. Kendilerine yakışan bir politika süreci oluyor okullar meselesi.
|
Yurtdışında yaşayanların verileri sisteme nasıl entegre edilecek diye soru soruyorlar haha
|
Gazetecilerden adamakıllı soru soran yok ki veya bu tarz soruları bilerek sordurtmuyorlar başka açıklaması yok
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 2 Eylül 2021; 21:33:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buradaki amaç kendi ilinde olanlar evden katılım sağlaması galiba. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla ben rahatım, benim mobil internet sınırsız. |
Kota dert değil ki benim zamanımda pazar akşamları o internet 10 kb'ı görmüyordu. |
büyük ihtimalle 1-2 ay sonra tamamen online a döneriz zaten diye düşündükleri için, ne adam akıllı bir tedbir ne de adam akıllı bir bilgilendirme yaptılar. öğrencileri bu kadar düşünmeyen başka bir hükümet veya devlet var mıdır acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFE16C857 -- 3 Eylül 2021; 3:22:17 > |
tarifem Vodafone sınırsız redli aylık 172TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enfiye -- 3 Eylül 2021; 13:10:46 > |