Şimdi Ara

Hibrit Ezreal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün mide ezreal aldım hibrit kasmaya karar verdim son olarak 310 ad-450 ap gibi bir full build oldu karşımda malzahar olduğu için civa yatağanla başladım
    buildim şöyle
    civa yatağan-üçlü kuvvet-ionia çizmeleri-hextech-rabadon-nashorun dişi karşıdakiye göre bazı itemler değiştirilebilir nasıl buldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nashor biraz saçma olmamışmı? yani apden alıp düz atağa ekliyor ama hybrid sin. Bide caster bi karaktersin nashor yerine başka bişey koy bence.
    Genel olarak bişey diyemem buildine ezreal item slut olduğu için ne kassan vurur yani

• Çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Nashor biraz saçma olmamışmı? yani apden alıp düz atağa ekliyor ama hybrid sin. Bide caster bi karaktersin nashor yerine başka bişey koy bence.
    Genel olarak bişey diyemem buildine ezreal item slut olduğu için ne kassan vurur yani

aslında sizinm gibi düşündüm nashor saçma gibi geldi fakat saldırı hızı ve bekleme süresi normal hasara eklemesi için aldım ki ez için bekleme süresi çok önemli

• Blue candir.Slow slow slow slow slow slow slo ........
  • quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

quote:

Nashor biraz saçma olmamışmı? yani apden alıp düz atağa ekliyor ama hybrid sin. Bide caster bi karaktersin nashor yerine başka bişey koy bence.

aslında sizinm gibi düşündüm nashor saçma gibi geldi fakat saldırı hızı ve bekleme süresi normal hasara eklemesi için aldım ki ez için bekleme süresi çok önemli

Ad ezreala üçlükuvvet as için yetiyor da sana niye yetmiyor

• Nashor saçma olmuş. Full ap kasıp ultiyle teklemek, veya blue kasıp sabaha kadar poke+kite daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

quote:

Ad ezreala üçlükuvvet as için yetiyor da sana niye yetmiyor

karşıda 2 as ağırlıklı şampiyonlar vardı hocam ama denediğimde güzel oldu bekleme bana nedense yetmiyor hocam sadece üçlü pasiften ve wden yine saldırı hızı yeterli oluyor ama bekleme süresi çok sıkıntı fala dürmek için yaptım zaten %35 bekleme süresinde azalma oluyor böylece

• quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Nashor saçma olmuş. Full ap kasıp ultiyle teklemek, veya blue kasıp sabaha kadar poke+kite daha mantıklı

full ap devamlı hasar vermiyor ve takımda düzgün devamlı hasar veren şampiyon yok ama hibrit güzel oldu gibi

• Blue Blue Blue....... Ezreal OP OP OP OP OP.......
  • Hextech nashor falan sacma biraz ya.daha efektif build yapabilirdin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.