Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: aminJuri

Küçükken babam annen sen ben yuzmeye gidelim mi dediginde nedensizce el hareketi cekmistim galiba yeni ogrenmistim sokakta babamin ne tepki verecegini merak ediyodum bi o zaman yedim sanirim

Kahkaha attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgamer

Bir kere hi-kick cakmisti sifonu cekmedigim icin

• yedim lise 1 ya da 2 idi sevgilimle beni sex yaparken yakalamıştı.Önce bi tokat attı,sonra kızı flan gönderdim.Sonra konuşmaya başladı flan,hata benim sana hiç açmadım bu konuları flan dedi öyle ya işte.
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    hata benim demiş özür diledi mi ?
  • ortalama yukseltme sinavinin tarihinin girilecegi zamani hocalar soylemisti. ama o tarihte hocalar girmedi sinavi. babam da israr etti sorumsuzsun falan dedi. girilmemis gel de bak gör dedim bilgisayardan acip. herhalde sesimi biraz fazla yukselttim. yumruk atti ilk birkacindan kactim. en sonra burnuma yedim. burnum catlamisti kemik te icine cokmustu. hala biraz yamuk durur burnum.

sinifta kaldigimda evden git demisti sonra hazirlanirken geldi sarildi baristik.

sigara ictigimi annem soylemisti orta halli tokadimsi yumruk yemistim. simdi sigarayi biraktim ve deli gibi ygs lys calisiyorum aramiz da orta halli. aileme, arkadaslarima hicbirsey anlatmam. sorun yok sabah cikip aksam geliyorum derse geciyorum. ailemin yuzunu gunde 4 saat anca goruyorum oda oturma odasinda oturursam.

• Bana bahçe hortumuyla geçiriyordu
  • Net söylüyorum şurda benim yediğim dayakların çeyreğini yemiş insan yoktur. Hikaye çokta yazmaya zaman yok bu arada yalnış anlaşılmasın genelde abimden dayak yerdim.
  • Cok yedim zamaninda dayak cennetten cikmadir demisler beni.banyoya kapatiyodu kitliyodu 1 saat banyoda kitli duruyodum , carpim tablosunu ezberlemedigim icin ( ezberliyemedigim icin ) cekicin sapiyla dizime dizime kaval kemigime vuruyodu bacaklarim mos mor oluyodu , kulaklarimi cekiyodu , ama her vurduktan sonra tokat attiktan sonra pisman olup ağliyodu bende Anlam veremiyodum zamanla anladim pisman oluyomus bana her vurdugunda ama derdimi almam icinde vuruyomus hakliydi aslinda ama biraz fazlaydi hele cekicin sapi cok korkardim kucukken , 14 yasimdan snra arkadas gibi olduk saygida kusur etmedim suan 20 yasindayim aramiz cok iyidir

• hiç yemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

Cok yedim zamaninda dayak cennetten cikmadir demisler beni.banyoya kapatiyodu kitliyodu 1 saat banyoda kitli duruyodum , carpim tablosunu ezberlemedigim icin ( ezberliyemedigim icin ) cekicin sapiyla dizime dizime kaval kemigime vuruyodu bacaklarim mos mor oluyodu , kulaklarimi cekiyodu , ama her vurduktan sonra tokat attiktan sonra pisman olup ağliyodu bende Anlam veremiyodum zamanla anladim pisman oluyomus bana her vurdugunda ama derdimi almam icinde vuruyomus hakliydi aslinda ama biraz fazlaydi hele cekicin sapi cok korkardim kucukken , 14 yasimdan snra arkadas gibi olduk saygida kusur etmedim suan 20 yasindayim aramiz cok iyidir

• Lise 3 okulun kapanmasına üç ay var benim devamsızlık 16.5 kağıt gelmiş eve babam da geldi bağırdı çağırdı en sonunda bi tane yalattı şalağı vuruyumda içimde kalmasın dedi.Bir kere de 7. sınıfta 1 tane 4 getirdim diye kulağımı çekmişti it gibi ders çalışırdım o zamanlar ama ingilizceye kafam pek basmazdı

• Yedik sağolsun iyiki de atmış

• yememişimdir
  • En son 6. sınıftayken bana ders anltıyordu ondan sonra kardeşim gelip bizi rahatsız etmeye başladı. Babam da defteri kapıp iki tane kardeşimin koluna vurdu ben de dayanamayıp haykıra haykıra güldüm. Sonra defter ile yarım saat dövüp sonra konu anlatmaya devam etmişti
    Başka ondan sonra hiç dayak yemedim ve babamı da çok severim

• Tokatla yırtmışsanız iyi. Kalorifer borusu yakın arkadaşımdı. Pederde eski sporcu olunca evin her köşesi ring olurdu. Peki olaylar nasıl son buldu ? Bir gün benim ufak ( 14 yaşında o sırada 15 de ben) Pederin bu şiddet eğilimine dayanamadı sanırım bizim dayak yiyeceğimiz anlaşılınca bu arka cebine mufaktan ufak meyve bıçaklarından saklamış. Ben yine fedakar abiyi oynayıp önden dayağı yemeye hazırlanırken birden önüme geçip bıçağı çekinde peder şok ben de şok o günden sonra tek fiske olmadı. Zaten 17-18 lerde biladerle evden ayrıldık. Niye bu kadarını anlattım bilmiyorum.
  • ben babamdan yemedim de sınıfın içinde hocadan yemiştim
  • hic husumet gecmedi aramızda, arkadas gibi olduk hep. aha bu da fotografımız sagdaki ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyanist Kedi -- 9 Haziran 2016; 1:35:50 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.