Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en son 11 yaşında dayak yemiştim. ondan sonra da bi daha yemek nasip olmadı.
  • Kucukken dayak yiyodum valla altima isettiriyodu yemin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoiIv

Geçen müdürden dayak yedim.Eve gittim baba,müdür beni dövdü dedim.Babam o iyi dövmemiştir gel dedi ve bir postada o dövdü.

• İlkokula gidiyodum dukkandan ciktim cocukluk arkadasimin dukkanlari yolumun ustuydu onu da alip mahallede top oynicaktik gittim yanina beraber surdan burdan gidelim derken saat gece 10 olmus bide oturdugum yer pislik bir yerdi o zaman(ismi selamsiz) abiye sorduk saat 10 dedi o yokustan(uzun bir yokus simdi kossam nefes nefese kalirdim adrenalin iste 19 yasindayim suan) bir kostuk eve vardik herkesin gozu onunde (2 ailenin apartmanin arkadaslarimin) 5 tane cok saglam tokat yedim ama aglamadim babamlar polise felan haber vermisler ama gece yatarken geldi yanima babam beraber yattik ozur dilemisti

• Bisikletimi çaldırdıgımda yemiştim 1 kere

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Ohoo. Bi vurdu karsi duvara uctum
    Bi kere kemerle dovdu
    Annem ütüyle dovdu
    Kucukken dedem 6.kattan assagi sallarmis

• 16 yaşıma kadar tokat bizim hayat felsefemiz olmuştı babamla. Şu an biraz adam olduysam işim gücüm varsa. Babamın nasihatları ve nasihat sonrası dayaklarıyla oldu. Lafla adam olmuyordum. Tokat sonuna kadar haktı bana. Oda hiç affetmezdi.

18 yaşımda son bir girişim oldu bilgisayar masasında oturuyordu, dediki ... Abin çok hızlı download programı bulmuş sor bizde alalım dedi. Ne anlar o ya dedim. Bizim ev kurallarında ukelalığa yer yoktu. Sinirlendi eyvah geliyor dedim. Kalktı gözleri kapadım benim yerime 17" tüplü monitöre tekme attı. Monitör duvara vurdu, sonra fişleri kopup yere düştü parçalandı. Düşünün o sinirle bana vursa ne olurdu. Kendiside aynısını siniri geçince dedi. :)

• Yedim küçükken.

• Üvey evladım hiç yemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tony -- 1 Aralık 2013; 0:45:32 >
  • Babamdan yediğim yumruklar yüzünden çenem eğri hatta konusunu bile açacaktım..sert topraktan mı yaratılmış derler öyleydi işte yapısı öyleydi hemen sinirlenirdi...ama çok severdim babamı

• Dayak yemişliğim var..
  • Rahmetli babacığım küçükken birkaç tokat atmıştı tabii uslanmam adına. Keşke sağ olsa da her gün bi kamyon sopa atsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

16 yaşıma kadar tokat bizim hayat felsefemiz olmuştı babamla. Şu an biraz adam olduysam işim gücüm varsa. Babamın nasihatları ve nasihat sonrası dayaklarıyla oldu. Lafla adam olmuyordum. Tokat sonuna kadar haktı bana. Oda hiç affetmezdi.

18 yaşımda son bir girişim oldu bilgisayar masasında oturuyordu, dediki ... Abin çok hızlı download programı bulmuş sor bizde alalım dedi. Ne anlar o ya dedim. Bizim ev kurallarında ukelalığa yer yoktu. Sinirlendi eyvah geliyor dedim. Kalktı gözleri kapadım benim yerime 17" tüplü monitöre tekme attı. Monitör duvara vurdu, sonra fişleri kopup yere düştü parçalandı. Düşünün o sinirle bana vursa ne olurdu. Kendiside aynısını siniri geçince dedi. :)

Baba nick uyumu

• 16,17 yaşlarımdayken, o günden beride mesafem vardır,gözlerine bakmam.

• Vurduğunu hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rooney

boğazımı sıkıp duvara yasladığını hatırlıyorum 8 -9 yaşındayken

Benzerini yaşadım. Kötü bişey değil mi , ama aklına gelmiyo sonradan? Yani benim pek aklıma gelmiyo?
  • Yemedim ama keske yeseydim

• 5-6 yaşlarındaydım babam sofrada zorla peynir yedirmeye çalışıyordu ben de yemiyordum.Bana sağlam bir tokat attı yiyeceksin diye.O gün bugündür peynir yemem
  • Cok yedim ama artik devir gecti hatta bi ara vurmaya tesebbus etti kolunu havata tutup sikmistim oyle kalmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni degilde ablami cok doverdi. Icip icip gelir her gece ablama vururdu. Ne zaman hatirlasam icim cok kotu oluyor. Simdide babam " bu kiz niye bize karsi boyle biz buna ne yaptik ki" diyor. Ben de Ablamin yerinde olsam arayip sormazdim hiç.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.