Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkolog

Sarhostum hatirlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novak Djokovic -- 30 Kasım 2013; 21:38:42 >
  • Çooooook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoo. Bi vurdu karsi duvara uctum
    Bi kere kemerle dovdu
    Annem ütüyle dovdu
    Kucukken dedem 6.kattan assagi sallarmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_1907

nerdeyse Her Allahın günü döverdi.Kafama tespih vururdu,elini yumruk haline getirir kafamıza kafamıza vururdu,bir kere üzerime kaynar su bile dökecekti nerdeyse.Annemden de çok dayak yedim,bir kere paten atmıştı,tam kaval kemiğime geldi,nasıl acımıştı,kedi gibi ciyakladım.Çok dayak yedim,çokta psikolojik baskı gördüm.

Demekki hayvan düşmanliğiniz buradan geliyor suç sizde değil anne ve babanizdaymiş meğerse

hayvan düşmanlığım burdan geliyor he ?Ben şu yaşıma kadar tek bir hayvana eziyet etmedim.Köyde tavuğun altına yumurta koyar,civciv çıkartırım her yaz gittiğimde.İnekleri kendi elimle yemlerim,köyde çok kuzumuz var,kuzuları kucağımı alır severim.Hayvan düşmanı demen için hayatımı bilmen lazım koç.Köpek mevzusundan dolayı benim hayvan düşmanı olduğumu söyleyemezsin,dışarda sürü ile dolaşan itlere sinir oluyorum anladın mı aslanım ?

• çok dayağını yedim anne-babamım. küçükken kardeşimle çok fazla kavga ederdik. annemden bu yüzden dayak yerdim. babamın ilk dayağı; çok küçüğüm babam televizyon izlerken elimdeki plastik şişe ile ses yapmam sonucu babamın tahta küllüğü kafama atmasıyla başlıyor. kafa yarılıyor kanlar içinde kalıyorum peder kucağına alıp don atlet koşarak dikiş atmaya götürüyor. lise 1 de de iki tane olay hatırlıyorum. 1 keresinde katlanan tahta sandalye ile dövmüştü. (ertesi gün geldi ağladı özür diledi) bi kere de çalışma masamın orda tokat atmaya çalıştı elini dolap kapağına vurdu vefakar masam korudu beni. baktıgın zaman yediğim dayakların %90 nın içinde kardeşlerim var. bi de eskiden babam alkol kullanırdı bırakalı baya oldu. ben babamı bu haliyle seviyorum bana söylediği en ağır söz; şunun çocugu söyle sen neden değilsin vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolboxer -- 30 Kasım 2013; 22:11:11 >
  • tokat değil ama bi keresinde sağlam sopa yemiştim ilkokuldaydım heralde babamla arada şakalaşırdım tekme atar gibi falan yapardım bi gün yine şakalaşırken tekmem babamın hassas bi noktasına geldi tabi oda bi erkek olarak baya hassas bu konuda eline süpürgeyi alıp büyük bi hassasiyetle canıma okumuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

Babamdan ben bırakın tokat yemeyi, Erzincan samsun amasya falanda yiyorum yani

Formumu terk edermisin abi ?
  • 10 yıl önce 8 yaşlarında bizim kartalı çalıştırmıştım öndeki pahalı bi arabaya çarpmıştım wv di galba hatırlamıyorum . ozaman tekme tokan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boldy.Marry

10 yıl önce 8 yaşlarında bizim kartalı çalıştırmıştım öndeki pahalı bi arabaya çarpmıştım wv di galba hatırlamıyorum . ozaman tekme tokan

• Tokat manyagi yapardi beni 2 yildir tokat yemedim sınırlari zorlasamda

• Çocukken su hortumu ile döverdi..Suratıma terlik ile vururdu..En son 2 sene önce saçımdan tutarak kafamı duvara vurmaya çalıştı karşı koydum..Şu an pek muhabbetimiz olmuyor sadece çıkar ilişkisi kuruyorum.Bazen en azından arka çıkacak bir babam var diye düşünüp şükrediyorum.Bazende mükemmel babalar görüp içleniyorum.Babam daha farklı karakterde olsaydı çok farklı yerlere gelebilirdim.Baba sevgisinden mahrum büyüdüm,hissedemedim o duyguyu.Çocukluğumda yurtdışında çalıştı hep.çocukken herkesten kıskanırdım 10 yaşımdan sonra aramız hiç iyi olmadı.Çocuklarıyla iyi geçinen eğlenceli,sempatik babalar gördükte kalbim hep burkulur..Kariyer sahibi iyi aile babalarına karşı hep hayranlığım olmuştur..Hayat çok acımasız.
  • Babamla laf dalaşı yapıyorduk sonra kavga bitti salondaydım babam tekrardan tam evden çıkarken bir laf soylemişti bnde bibtir ordan demiştim onu dedikten sonra sadece babamın bana doğru koşarken ayak seslerini duymuştum gerisi malum
  • Unchangeable kullanıcısına yanıt
    Hala konuşuyormusunuz?Benzer bir durumda benim başıma geldi..Gerçi bizimki anlık bir olay değildi uzun süreli kötüydü ve sonunda bardak taştı..Birbirimize girdik,gücüm yetmedi haliyle..5 seneden daha fazla zamandır düzelmedi.birbirimizi yolda görsek tanımamazlık geliriz diye tahmin ediyorum..Zor zamanlarda babalarına güvenir insanlar,o güveni ben hiç yaşamadım..Hep yalnız ve güçsüz hissediyorum kendimi..Ne kadar yenmeye çalışsamda bazen üstesinden gelemiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

quote:

nerdeyse Her Allahın günü döverdi.Kafama tespih vururdu,elini yumruk haline getirir kafamıza kafamıza vururdu,bir kere üzerime kaynar su bile dökecekti nerdeyse.Annemden de çok dayak yedim,bir kere paten atmıştı,tam kaval kemiğime geldi,nasıl acımıştı,kedi gibi ciyakladım.Çok dayak yedim,çokta psikolojik baskı gördüm.

Demekki hayvan düşmanliğiniz buradan geliyor suç sizde değil anne ve babanizdaymiş meğerse

hayvan düşmanlığım burdan geliyor he ?Ben şu yaşıma kadar tek bir hayvana eziyet etmedim.Köyde tavuğun altına yumurta koyar,civciv çıkartırım her yaz gittiğimde.İnekleri kendi elimle yemlerim,köyde çok kuzumuz var,kuzuları kucağımı alır severim.Hayvan düşmanı demen için hayatımı bilmen lazım koç.Köpek mevzusundan dolayı benim hayvan düşmanı olduğumu söyleyemezsin,dışarda sürü ile dolaşan itlere sinir oluyorum anladın mı aslanım ?

Evet üslubundan daha birçok şeyi anladim blok tuşunu ilk kez senin için kullanacağim hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 30 Kasım 2013; 23:42:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NevaMind

Hala konuşuyormusunuz?Benzer bir durumda benim başıma geldi..Gerçi bizimki anlık bir olay değildi uzun süreli kötüydü ve sonunda bardak taştı..Birbirimize girdik,gücüm yetmedi haliyle..5 seneden daha fazla zamandır düzelmedi.birbirimizi yolda görsek tanımamazlık geliriz diye tahmin ediyorum..Zor zamanlarda babalarına güvenir insanlar,o güveni ben hiç yaşamadım..Hep yalnız ve güçsüz hissediyorum kendimi..Ne kadar yenmeye çalışsamda bazen üstesinden gelemiyorum.

Konuşuyoruz çünkü hatasini kabul ettiydi sizin olay biraz farkli ama karşilik vermeniz onunda evin reisi duygusuna darbe olmuştur biriniz geri adim atmadan biraz zor barişirsiniz gibi ama fani dünyada emin olun hiçbirşey baba oğulun ayrilmasina uç olaylar hariç değmez

• Unchangeable kullanıcısına yanıt
    Gurur meselesi yapıyorum..Sanırım bu huyumu ondan almışım..Gerekli zamanlarda konuşmam gereken şeyleri konuşuyorum ve bitiriyorum..Hayata bakış açımız çok farklı..Benden çok farklı bir insan olmamı istiyor bense tam tersi onun sevmediği tipteki insanlara benziyorum gerek tavırlar gerekse karakter olarak farklıyım..Onun istediğinden farklı bir hayatım olsun istiyorum..Bu yüzden aramız hep soğuk kaldı..Sanırım hep böyle devam edecek..Belki ilerde ilişkiyi bile kesebilirim..keşke her şey daha farklı olsaydı.
  • babamdan hiç yemedim.

annem çok dövdü ama
  • NevaMind kullanıcısına yanıt
    Bu sorun bizde de vardi hocam bunun çözümünü ben de bulamadim malesef ama artik kabul etmeye mecbur olduğunu anladi yaşta kemale erince artik beni yönlendirmeye çalişmayi zor da olsa birakti

• Nedenini hatırlamıyorum

Bikere tokat attı ve yakamı tuttu beni havaya kaldırıp fırlattı. Benimde halıyla beraber sürüklenmem bir oldu tabi.
  • Haklı da olsanız karşınızdaki sinirli iken itiraz etmeyin (yedi)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.