Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

9-10 yaşlarımda falandım herhalde. Ekmeğe gitmemek için nerden baksan 1 saat falan direndim. Sofra kurulmuş her şey hazır ama ben asiyim ya sözde, direniyorum.

Babam da en sonunda direnemedi elini kaldırdı tam ben suratımı kapatırken omuzlarımdan tutup kapıdan dışarı fırlattı. Resmen uçtum 3-4 saniye falan. Ekmeği almadan eve giremezsin dedi, mecbur aldık

• Babamdan korkardım o yüzden fazla dayak yemedim ama bir gün eve 1de falan geldim arkadaşla takılıyoduk hiç anlamadım zamanın nasıl geçtiğini. Eve girer girmez yapıştırmıştı osmanlıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitron84

yakın zaman oldu ağzımın ortasına destekli bir tane geçirdi benim peder,30 yaşında olmam onu durdurmadı fakat babam olması'da beni durdurmadı her etki bir tepkiyle son bulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen müdürden dayak yedim.Eve gittim baba,müdür beni dövdü dedim.Babam o iyi dövmemiştir gel dedi ve bir postada o dövdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merfarukkk

Arabada tek kalmıştım Sinirliydim triplere girdim babamlarla beraber parka gitmedim,Babamda telefonunu arabada unutmuştu aldım full gprs ile gezdim fln izledim aradan 15 gün geçmişti dükkana geldim babam çağırdı sadece biraz kaşlarını çatmıştı başka hiç bi şey yoktu bense tamamen unutmuştum faturayı fln meğer turkcell den 970 lira fatura gelmiş '2006'da hemde Bana sordu bu ne 1 milyar fatura gelmiş Bende tabi bahane üretecektim ki ağzımı açmaya fırsat vermeden bir tokat attı allah sizi inandırsın yarım saat kulağım çınladı :D sol yanağım balon gibi şişti :D.Artık nasıl bi etki yaptıysa,şimdi bile iphone 5 tel 3g ye girdiğim anda fatura aklıma geliyor.

lannn aynısıni yaşadım ben de hocam hemide yıl da 2006 ama bize 400 lira fatura geldiydi vay be

• 20 yaşindayken hatirlamadiğim bi sebepten sözlü kavga ediyorduk biz bağirişirken köpekte korkup havlamaya başlamişti zaten sinirli olan peder suçsuz hayvana kumanda firlatti ayak parmağida çatlamişti çomarcağizin bu olaya sinirlenip hayvanin günahi ne ulan allahsiz gücün yetiyorsa bana vur diye çikiş yapmiştim okkali iki tokat yapiştirdiydi baba oldugu icin karşilik vermedim tabiki ama eve rahat 6 ay uğramadim ve konuşmadim kendisiyle tabi üstünden 5 sene geçti bu da böyle tatsiz bir ani olarak kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 30 Kasım 2013; 19:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_1907

nerdeyse Her Allahın günü döverdi.Kafama tespih vururdu,elini yumruk haline getirir kafamıza kafamıza vururdu,bir kere üzerime kaynar su bile dökecekti nerdeyse.Annemden de çok dayak yedim,bir kere paten atmıştı,tam kaval kemiğime geldi,nasıl acımıştı,kedi gibi ciyakladım.Çok dayak yedim,çokta psikolojik baskı gördüm.

Demekki hayvan düşmanliğiniz buradan geliyor suç sizde değil anne ve babanizdaymiş meğerse

• 2002 dünya kupasında okuldan kaçıp kahvede maç izlemeye gitmiştim bir tabi öğrenince saglam bi samar patlatmıştı

• 32 yaşındayım 5 yaşındaydım kaybettiğimizde keşke yanımda olsaydı da tokat atsaydı...

babanızın kıymetini bilin...
  • Küçükken son anda yiyordum, saniyeyle sıyırdım ;D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Ne dayaklar yedim cocuklugumda çekeceklemi dersin sarj cihazının kablosuylamı dersin cok cesiti fantezileri vardı babamın :D Ama hak ediyormusum dusununce evdeki koltukları cakmakla delikler actıgımı cok iyi hatırlarım :D halıyıda yakmıstım sanırım bide yoldan gecenlerin kafasına su dökmüslügüm coktur ne günlerdi be
    Ama saglam döverdi oyuzden pek kavgadan kacmıyorum sanırım :D Benden bukadar
    Birde 5 yasındayken piknikte arabaya binip elfrenini indirip agaca carpmısım ama orda ne oldugunu hatırlayamıyorum

Tabi devir degisti arada hala bagırıyor bende bagırıyorum susuyor :D

Nasıl bi' psikopatsın lan sen ! Oturduğum yerde tırstım. Çocuğum olsan Allah'a tazminat davası açırdım.

Bendemi dava acsam sıkıntı yok suanlık ama

• quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Ne dayaklar yedim cocuklugumda çekeceklemi dersin sarj cihazının kablosuylamı dersin cok cesiti fantezileri vardı babamın :D Ama hak ediyormusum dusununce evdeki koltukları cakmakla delikler actıgımı cok iyi hatırlarım :D halıyıda yakmıstım sanırım bide yoldan gecenlerin kafasına su dökmüslügüm coktur ne günlerdi be
    Ama saglam döverdi oyuzden pek kavgadan kacmıyorum sanırım :D Benden bukadar
    Birde 5 yasındayken piknikte arabaya binip elfrenini indirip agaca carpmısım ama orda ne oldugunu hatırlayamıyorum

Tabi devir degisti arada hala bagırıyor bende bagırıyorum susuyor :D

babaya bagrilmaz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,2 değil baya atmıştır ama çokta dövmezdi beni genelde abimi döverdi. Bence çocukken felan bi kaç kere vurulmalı ama abartılmamalı. Ama 3,4 yıldır felan hiç vurmadı bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_1907

nerdeyse Her Allahın günü döverdi.Kafama tespih vururdu,elini yumruk haline getirir kafamıza kafamıza vururdu,bir kere üzerime kaynar su bile dökecekti nerdeyse.Annemden de çok dayak yedim,bir kere paten atmıştı,tam kaval kemiğime geldi,nasıl acımıştı,kedi gibi ciyakladım.Çok dayak yedim,çokta psikolojik baskı gördüm.

Demekki hayvan düşmanliğiniz buradan geliyor suç sizde değil anne ve babanizdaymiş meğerse

savaş devam ediyor hakuduz mevzuu daha bitmedi mi,saplayın artık şu baltaları yere yahu

• Oyle sakadan felan atmistir. Ama ciddi olarak 2 defa atti hemse kulak cinlatandan.

İlkinde arkadaslarla takiliyordum. Saat aksam 8'da eve dondum ve daha hicbirsey demeden tokat atti.

İkincisinde hep araba surmeyi ogretmesini istiyordum ogretmiyordu. Bende garajda felan kendi basima öğrenmistim. Tabi aylar sonra arabayi kacirma girisimlerinde bulundum. Yine gecen arabayi garaja parkedip ise gitti. Bende almistim arabayi köy yollarinda geziyordum. Hatta deposunuda dolduruyordum anlamasin diye. Neyse iste camurlu yola girdim. Arabayi yikattim. Eve geldigimde garajda beyzbOl sopasiyla bekliyordu. İlkten tokat atti sonra sopayla daldi.

• yemedim ama bağırması yetiyordu.
  • orta okula başlayana kadar hergün (arada 2 günde 1 de oluyordu)
    orta okulda arada
    lisedede arada dövüyordu
    sağolsun çok piskopat kişiliği vardır
    sanırım çok sabırlıydım allaha şükür dövmedim (dövemedim sonuçta baba ) büyüyünce zaten hissetmiyordum annem gelirdi babami sakinleştirmeye bırak vursun diye bağırırdım
    sayesinde şuan bende çok sinirli biri olup çıktım

yediğim dayağın %70ini felan haketmişimdir gerisi çok saçma dayaklardi
  • Tokat değil tekme yedim :D
  • Hiç yemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDRİO

utanmayın yazın

utanmayın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.