Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

9-10 yaşlarımda falandım herhalde. Ekmeğe gitmemek için nerden baksan 1 saat falan direndim. Sofra kurulmuş her şey hazır ama ben asiyim ya sözde, direniyorum.

Babam da en sonunda direnemedi elini kaldırdı tam ben suratımı kapatırken omuzlarımdan tutup kapıdan dışarı fırlattı. Resmen uçtum 3-4 saniye falan. Ekmeği almadan eve giremezsin dedi, mecbur aldık

Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın.

• kardeşimidövdüğüm için vurmuştu sadece. vurduğunda kafam arkadaki dolaba çarptı
    dolapta anahtar prize çarptı ışıklar kapanmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 defa yedim.
  • Bazen 1-2 sözü tekme tokat dalmaktan beter eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Sarhostum hatirlamiyorum

nick mesaj uyumu yazmaya gerek yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Blow

quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Babamdan dayak yemişliğim de var maalesef dayak atmışlığımda var...

Annem ile sokakta yürürken bizi takip ediyordu. Sokak ortasında anneme ağza alınmıycak hakaretler etmeye başladı. Dayanamadım sokak ortasında hayatımın en büyük dayağını attım. Pişmanmıyım? Evet. Ama gene olsa gene yaparım.

• quote:

quote:

quote:

Annem ile sokakta yürürken bizi takip ediyordu. Sokak ortasında anneme ağza alınmıycak hakaretler etmeye başladı. Dayanamadım sokak ortasında hayatımın en büyük dayağını attım. Pişmanmıyım? Evet. Ama gene olsa gene yaparım.

Hocam üzüldüm kusura bakmayın hatırlatmış gibi oldum..

• Dayak yemedimde daha beterini ettiler sözleriyle,halada öylelerdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun değil zaten hiçbir şeyi henüz unutmaya fırsatım olmadı. Hayat hikayem çok karmaşık. Hatta bir gün rahatlamak için forumda yazmak da istiyorum ama üşeniyorum.Ama bir gün mutlaka yazıcam inşallah

• tekmede attı yumrukta attı boğazımıda sıktı ama sonra pişmanlığında hepsinde ağladı
    bu olayların hepsi ciddi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Ortaokul zamanlarımda 2 sabah 1 akşam 3 posta attırırdı bana

Attırır mıydı
  • 12 13 Yaşlarımdaydım, babam beni gözün kesiyormu demilşti. Bende atarlı genç tabi. Kesiyor dedim ( demez olaydım ). Salonda oturuyor bende ayaktayım. Oturduğun yerden bana bi çaktı yemin ederim gözümde kıvılcım çaktı. Annem felan geldi napıyorsun diye babama bi sitem :D Hep kıskanmışımdır. Tabi bu olay yaramazlık olayı değil tamamen şakalaşırken. Onun dışında babam hiç vurmadı bana. Annemden çok dayak yedim :D
  • Ben de yemişimdir. Herkes de yemişdir. Daha doğrusu her erkek çocuğu babasından tokat/dayak yemiştir. Ben tokat yediğimi hatırlayamıyorum, bayağı olmuş çünkü.

Kaldı ki küçükken dövdü diye kızardık ama şimdi, büyüyünce insan hak veriyor gerçekten de.

Yalnız, gün gelecek hiç sevmediğiniz o dayakları bile arayacağız.

• Hiç vurmadı. Çoğu zaman kızmaz bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun değil zaten hiçbir şeyi henüz unutmaya fırsatım olmadı. Hayat hikayem çok karmaşık. Hatta bir gün rahatlamak için forumda yazmak da istiyorum ama üşeniyorum.Ama bir gün mutlaka yazıcam inşallah

Geçmiş olsun hocam bi yardım vs edebilirsem ne mutlu bana

• Fazla değil ama yemişliğim vardır.Babamın dayakları sayesinde adam oldum en son dayağımı 10 yaşımda yemiştim galiba bir daha el bile kaldırmamıştır bana...
  • dayak çok yedimde tokat atmadı hiç. tabi liseye kadar okulda da çok kavgaya karıştığımdan okulda yediğim dayağın yanında az kalır
  • Ben okuldan gelirken balkonda bana bakıyordu benim yanımdada arkadaşlarım oluyodu sırf ona balkondan bakma dedim diye tekme tokat dövüp evden atmıştı

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Bende zevkini aldım zaten. 4-5 sn. uçtum diye hava attım senelerce
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.