Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 8 yaşlarındayken bi keresinde onlardan habersiz fenerbahçe maçını kahveye gittiğim için, diğeri de yine onlardan habersiz bi yerlere gittiğim için sağlam tokat atmıştı. Haketmiştim o zamanlar.
    Daha sonra 12 yaşlarında kafamı duvara vurmuştu ama resmen oktan sebepten dolayı yemiştim. Hala hatırlayınca babamdan soğurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

hiç yemedim sağolsun bana kıyamaz ama bazen öyle laf koyuyo ki keşke ıslak odunla dalsaydı diyo insan

jobla dövse daha iyi dediğim oluyodu.

dövmez ama

• quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

7 8 yaşlarındayken bi keresinde onlardan habersiz fenerbahçe maçını kahveye gittiğim için, diğeri de yine onlardan habersiz bi yerlere gittiğim için sağlam tokat atmıştı. Haketmiştim o zamanlar.
    Daha sonra 12 yaşlarında kafamı duvara vurmuştu ama resmen oktan sebepten dolayı yemiştim. Hala hatırlayınca babamdan soğurum.

ağlanacak halimize gülüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

9-10 yaşlarımda falandım herhalde. Ekmeğe gitmemek için nerden baksan 1 saat falan direndim. Sofra kurulmuş her şey hazır ama ben asiyim ya sözde, direniyorum.

Babam da en sonunda direnemedi elini kaldırdı tam ben suratımı kapatırken omuzlarımdan tutup kapıdan dışarı fırlattı. Resmen uçtum 3-4 saniye falan. Ekmeği almadan eve giremezsin dedi, mecbur aldık

• Arabada tek kalmıştım Sinirliydim triplere girdim babamlarla beraber parka gitmedim,Babamda telefonunu arabada unutmuştu aldım full gprs ile gezdim fln izledim aradan 15 gün geçmişti dükkana geldim babam çağırdı sadece biraz kaşlarını çatmıştı başka hiç bi şey yoktu bense tamamen unutmuştum faturayı fln meğer turkcell den 970 lira fatura gelmiş '2006'da hemde Bana sordu bu ne 1 milyar fatura gelmiş Bende tabi bahane üretecektim ki ağzımı açmaya fırsat vermeden bir tokat attı allah sizi inandırsın yarım saat kulağım çınladı :D sol yanağım balon gibi şişti :D.Artık nasıl bi etki yaptıysa,şimdi bile iphone 5 tel 3g ye girdiğim anda fatura aklıma geliyor.

• tahta sopayla dövmüştü bağırmalarıma hiç kulak asmamıştı
  • Uçan tekme bile attı.Bundan 4- sene önce dota oynuyordum tabi adam beni 5-6 kez uyardı kap şunu diye(bilgisayar) bende kapatmamıştı.Tekme attı sandalyeden düşmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: merfarukkk

Arabada tek kalmıştım Sinirliydim triplere girdim babamlarla beraber parka gitmedim,Babamda telefonunu arabada unutmuştu aldım full gprs ile gezdim fln izledim aradan 15 gün geçmişti dükkana geldim babam çağırdı sadece biraz kaşlarını çatmıştı başka hiç bi şey yoktu bense tamamen unutmuştum faturayı fln meğer turkcell den 970 lira fatura gelmiş '2006'da hemde Bana sordu bu ne 1 milyar fatura gelmiş Bende tabi bahane üretecektim ki ağzımı açmaya fırsat vermeden bir tokat attı allah sizi inandırsın yarım saat kulağım çınladı :D sol yanağım balon gibi şişti :D.Artık nasıl bi etki yaptıysa,şimdi bile iphone 5 tel 3g ye girdiğim anda fatura aklıma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfurkan

tahta sopayla dövmüştü bağırmalarıma hiç kulak asmamıştı

• hayır
  • 2001 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam küçücük bit kadar çocuğum deneme sınavına götürdü o kadar zordu ki yapamadık malum sonuçlar bi açıklandı ki sondan 2. olmuşum gayet sert biçimde vurdu çözemedim olayı tabi küçüğüz. O zamanlar da dayımın şirketinden bilgisayar almıştık bilgisayar ağaç motoru gibi çalışırdı evde tuzluktan farkı yoktu ama nedense sınav sonuçlarını üstüne astı baktıkça sınavı hatırlarsın dedi tabi gene bişey yok. 1 Hafta sonra cips,çikolata vs. bi poşet almış gelirken özür dileyip öpmüştü.

>>Diğer sınıflarda cevapların yarısını söylemişler bende kendi çabamla sondan 2. olmuşum <<

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

2001 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam küçücük bit kadar çocuğum deneme sınavına götürdü o kadar zordu ki yapamadık malum sonuçlar bi açıklandı ki sondan 2. olmuşum gayet sert biçimde vurdu çözemedim olayı tabi küçüğüz. O zamanlar da dayımın şirketinden bilgisayar almıştık bilgisayar ağaç motoru gibi çalışırdı evde tuzluktan farkı yoktu ama nedense sınav sonuçlarını üstüne astı baktıkça sınavı hatırlarsın dedi tabi gene bişey yok. 1 Hafta sonra cips,çikolata vs. bi poşet almış gelirken özür dileyip öpmüştü.

>>Diğer sınıflarda cevapların yarısını söylemişler bende kendi çabamla sondan 2. olmuşum <<

Çok acıklı

• yakın zaman oldu ağzımın ortasına destekli bir tane geçirdi benim peder,30 yaşında olmam onu durdurmadı fakat babam olması'da beni durdurmadı her etki bir tepkiyle son bulur
  • Tokatla kalsa yine iyi. Tekme tokat dayak yediğimi bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Tokatla kalsa yine iyi. Tekme tokat dayak yediğimi bilirim.

Ne yaptın o kadarda öyle dayak yedin
  • Babam lokum gibi adamdır çok nadir kızdıgını hatırlarım ama annemden çok dayak yedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDRİO

quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Yemedim. Ama babamla yaşıyorken sık sık kavga ettiğimiz olurdu.

Allah rahmet eylesin

Fail olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 senedir Yemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 30 Kasım 2013; 16:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

14 senedir Yemedim

İyi evlat seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDRİO

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

14 senedir Yemedim

İyi evlat seni

Hehehehhheehh sheqilim uaa

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.