Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: ANDRİO

Evet cevapları alayım. Yediyseniz neden ?

Ben hiç yemedim

O gülücüğü görunce yemis ama gizlemeye calisiyormussun gibi hissettim niyeyse

Yok yemedim gerçekten
  • 4 yıldır istisnasız her gün kavga ederiz ama bi tokat atmışlıgı yok heyecanla bekliyoruz bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

4 yıldır istisnasız her gün kavga ederiz ama bi tokat atmışlıgı yok heyecanla bekliyoruz bizde

• 9-10 yaşlarımda falandım herhalde. Ekmeğe gitmemek için nerden baksan 1 saat falan direndim. Sofra kurulmuş her şey hazır ama ben asiyim ya sözde, direniyorum.

Babam da en sonunda direnemedi elini kaldırdı tam ben suratımı kapatırken omuzlarımdan tutup kapıdan dışarı fırlattı. Resmen uçtum 3-4 saniye falan. Ekmeği almadan eve giremezsin dedi, mecbur aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: Rooney

boğazımı sıkıp duvara yasladığını hatırlıyorum 8 -9 yaşındayken

Yuhh niye oldu hocam

hatırlamıyorum ki normal cocukların yaptığı bişey yapmıştım kotu birsey yapamistim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

Babamdan ben bırakın tokat yemeyi, Erzincan samsun amasya falanda yiyorum yani

İstemsiz olarak güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

9-10 yaşlarımda falandım herhalde. Ekmeğe gitmemek için nerden baksan 1 saat falan direndim. Sofra kurulmuş her şey hazır ama ben asiyim ya sözde, direniyorum.

Babam da en sonunda direnemedi elini kaldırdı tam ben suratımı kapatırken omuzlarımdan tutup kapıdan dışarı fırlattı. Resmen uçtum 3-4 saniye falan. Ekmeği almadan eve giremezsin dedi, mecbur aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDRİO

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

4 yıldır istisnasız her gün kavga ederiz ama bi tokat atmışlıgı yok heyecanla bekliyoruz bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Yemedim. Ama babamla yaşıyorken sık sık kavga ettiğimiz olurdu.

Allah rahmet eylesin
  • up
  • Spartacus tekmesi atmıştı
  • sadece bir kere vurmuştu.
  • hiç yemedim sağolsun bana kıyamaz ama bazen öyle laf koyuyo ki keşke ıslak odunla dalsaydı diyo insan
  • 12-13 yaşındayken bi vurmuştu kendimi yerde bulmuştum ayağa kalktğımda burnumdan oluk oluk kan akıyodu
  • Ortaokul zamanlarımda 2 sabah 1 akşam 3 posta attırırdı bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Ortaokul zamanlarımda 2 sabah 1 akşam 3 posta attırırdı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

hiç yemedim sağolsun bana kıyamaz ama bazen öyle laf koyuyo ki keşke ıslak odunla dalsaydı diyo insan

jobla dövse daha iyi dediğim oluyodu.

dövmez ama
  • Ufakken Tanımadığım Bir Kızın Parmağını Araçlardaki Sigara Yakmak İçin Kullanılan Alete Sürdüm.Kızın Ağlamasıyla Tokatın Gelmesi Bir Olmustu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackCastle

Ufakken Tanımadığım Bir Kızın Parmağını Araçlardaki Sigara Yakmak İçin Kullanılan Alete Sürdüm.Kızın Ağlamasıyla Tokatın Gelmesi Bir Olmustu:D

İşte buna fena güldüm
  • Forumdakiler nasıl çocukluk geçirmiş lan benim çocukluktan tek hatırladığım yediğim dayaklar ama şuana kadar bana en çok koya lise 1 de kalınca yediğim dayaktı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.