Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDRİO

quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Yemedim. Ama babamla yaşıyorken sık sık kavga ettiğimiz olurdu.

Allah rahmet eylesin

Babam yaşıyor.
  • Babam bi sinirleniyor, koşarak geliyor kolunu açıyor, tokatı tam indirecekken yarıda kesiyor, rüzgarı bile değince sanki osmanlı tokadı yemiş gibi oluyorum

Bir nevi çin işkencesi Fiziksel zarar vermeden psikolojik hasar veriyor
  • baba 2 yaşımdayken terk ettiği için annemin tokadını söyliyim.
    ilk okul ikinci sınıf. annem sigara içiyordu mutfakta bende mutfağa girmiştim. işte annemi sigara içerken görmüştüm öncedende biliyordum ama
    ses etmiyordum. en sonra içerken öksürdü ben bağırıp elindeki sigarayı aldım söndürdüm külüğüde kırdım sonra bi tokat yemişim varya hani öyle bir tokatki
    tarif edemiyorum, tam yanağıma avuç içi üst kısımlarada parmakları gelmişti. yandı yandı durdu, kaşınıyordu resmen acıdan. kabarmıştı orası. döndüm olduğum yerde,
    1 saat sonra geçti sarsıntı o derece bir tokattı. şimdi düşünüyorumda o zamanlar sigara içmesine o kadar karşıydım ki ben niye başladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

baba 2 yaşımdayken terk ettiği için annemin tokadını söyliyim.
    ilk okul ikinci sınıf. annem sigara içiyordu mutfakta bende mutfağa girmiştim. işte annemi sigara içerken görmüştüm öncedende biliyordum ama
    ses etmiyordum. en sonra içerken öksürdü ben bağırıp elindeki sigarayı aldım söndürdüm külüğüde kırdım sonra bi tokat yemişim varya hani öyle bir tokatki
    tarif edemiyorum, tam yanağıma avuç içi üst kısımlarada parmakları gelmişti. yandı yandı durdu, kaşınıyordu resmen acıdan. kabarmıştı orası. döndüm olduğum yerde,
    1 saat sonra geçti sarsıntı o derece bir tokattı. şimdi düşünüyorumda o zamanlar sigara içmesine o kadar karşıydım ki ben niye başladım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

Babamdan ben bırakın tokat yemeyi, Erzincan samsun amasya falanda yiyorum yani

neden bilmiyorum ama güldüm
  • Valla dayakla büyüdük Ne zaman biraderle birbirimize tutuşsak ikimiz de bi tokat yer otururduk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crown`Clown

baba 2 yaşımdayken terk ettiği için annemin tokadını söyliyim.

??????????????????????????????????????????????????????

• babam fazla dövmezdi de annem bir kere üzerimde oklava kırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Tokat ne demek? Bize yumrukla girişiyor.

Tabi baba,elimiz kalkmaz.

Senin gibi oğlum olsa her gün döverim la sacra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi nasıl dayak yemediniz anlamıyorum, kime sorsam aynı şeyi söylüyor. Benim babam mı vahşiydi yoksa eski kafalıydı anlamıyorum. Ben babamla resmen kovalamaca oynardım dayak yememek için. Masa etrafından dolaşırdım, baktım yakalanıyorum altından kaçardım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

babam fazla dövmezdi de annem bir kere üzerimde oklava kırdı

oha ya nasıl psikolojiniz sağlam kalıyo sizin. Ciddi aile içi şiddet varmış öğrendik baksana
  • Ne dayaklar yedim cocuklugumda çekeceklemi dersin sarj cihazının kablosuylamı dersin cok cesiti fantezileri vardı babamın :D Ama hak ediyormusum dusununce evdeki koltukları cakmakla delikler actıgımı cok iyi hatırlarım :D halıyıda yakmıstım sanırım bide yoldan gecenlerin kafasına su dökmüslügüm coktur ne günlerdi be
    Ama saglam döverdi oyuzden pek kavgadan kacmıyorum sanırım :D Benden bukadar
    Birde 5 yasındayken piknikte arabaya binip elfrenini indirip agaca carpmısım ama orda ne oldugunu hatırlayamıyorum

Tabi devir degisti arada hala bagırıyor bende bagırıyorum susuyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 30 Kasım 2013; 14:41:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Ne dayaklar yedim cocuklugumda çekeceklemi dersin sarj cihazının kablosuylamı dersin cok cesiti fantezileri vardı babamın :D Ama hak ediyormusum dusununce evdeki koltukları cakmakla delikler actıgımı cok iyi hatırlarım :D halıyıda yakmıstım sanırım bide yoldan gecenlerin kafasına su dökmüslügüm coktur ne günlerdi be
    Ama saglam döverdi oyuzden pek kavgadan kacmıyorum sanırım :D Benden bukadar
    Birde 5 yasındayken piknikte arabaya binip elfrenini indirip agaca carpmısım ama orda ne oldugunu hatırlayamıyorum

Tabi devir degisti arada hala bagırıyor bende bagırıyorum susuyor :D

Sen tam haketmişin hocam

• 1 kere çok sağlam dayak yedim oda kesinlikle hak etmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

1 kere çok sağlam dayak yedim oda kesinlikle hak etmistim.

Merak ettim ne yaptın hocam ?
  • Bir kere yemiştim, küçüktüm ve hatalıydım. Allah ona merhamet etsin.
  • Çook ama şimdi alakam ölse mezarına gitmem.
  • quote:

quote:

1 ay boyunca 7-24 pamukkale travertenlerini görmek istediğimi ısrar edince mis gibi dayağımı yedikten sonra aynı gün götürmüştü beni o kadar güzel elenmiştikki dayagi çoktan unutmuştum. halbuki yol boyunca suratım hep asıkti..-

not . götürmeye kendisi söz vermişti fakat o zamanlar işleri çok yoğun olduğu için başka bir zaman götüreceğini söylemesi üzerine bu olaylar başınıza geldi. çocukluk ışte

• sadece kulağımı çekmişliği vardır.oda neden? çünkü öğretmen olduğu için alışkandı onun dışında bir tek tokadını hatırlamam...
  • quote:

quote:

quote:

1 ay boyunca 7-24 pamukkale travertenlerini görmek istediğimi ısrar edince mis gibi dayağımı yedikten sonra aynı gün götürmüştü beni o kadar güzel elenmiştikki dayagi çoktan unutmuştum. halbuki yol boyunca suratım hep asıkti..-

not . götürmeye kendisi söz vermişti fakat o zamanlar işleri çok yoğun olduğu için başka bir zaman götüreceğini söylemesi üzerine bu olaylar başınıza geldi. çocukluk ışte

Sen bunu anlatınca aklıma şey geldi. Tvde bilgisayar reklamı görmüştüm bundan 10 11 sene önce. Babama alsana demiştim. Onlar bahalı(pahalı) yavrum dedi. Bende surat asmıştım
    Ertesi gün top oynarken çağırdı beni dövecek sandım top oynamama kızardı. Eve geç dedi. Eve gittim hacı ne göreyim ?
    Yok pc değil Klavyeli atari yeni çıkmıştı o zamanlar ama klavtesi bi b*ka yaramıyodu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.