Şimdi Ara

Hiç babanızdan tokat yediniz mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerdim baya 8-9 yaşındayken. Hatta ayaklarımı kaldırıp oklavayla vururdu. Şimdi hatırlayınca kötü oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Yerdim baya 8-9 yaşındayken. Hatta ayaklarımı kaldırıp oklavayla vururdu. Şimdi hatırlayınca kötü oldum.

ne psikopat aileler varmış yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDRİO

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Tokatla kalsa yine iyi. Tekme tokat dayak yediğimi bilirim.

Ne yaptın o kadarda öyle dayak yedin

Bir defasında iş eğitimi ödevimi son güne bırakmıştım. Yapıştırıcı almak için akşam 8 - 9'da dışarı çıkıp bulamadan dönmüştüm. Sonrası malum. Bir keresinde de sokakta oyuna dalıp akşam geç gelmiştim. Birkaç kere daha bu gibi olaylar nedeniyle dayak yedim işte. Tabii bunlar 10 sene önce falandı. Şimdi en fazla azar işitiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayamayacağım kadar çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Man

Sayamayacağım kadar çok.

• Babam şu ana kadar hiç tokat atmadı.

Bi keresinde tokat atmaca oynuyorduk ben küçükken.Gittikçe attığımız tokatlar sertleşiyordu.2 dakika sonra okkalı bi tokat attı yere yapıştım.Sonra kalkıp bitanede ben geçirdim.İkimizin yanağıda 1 gün kızarıktı.Olayı duyan annannem annem ve abim 2 gün bizi gördüklerinde kesintisiz gülmüşlerdi.10 yıl oldu hala gülerler.Gerçi hepimiz gülüyoruz

• İlkokul yaşlarında hergün dayak yerdim. Okumayı öğrenirken çağırırdı annem yanına okuyamazsam cetveli kırardı kafamda bende aşırı inat bi çocuktum zaten inadıma okumazdım. İnadım yüzünden yerde tekme yediğimi bilirim şimdi ağlanıcak halime gülüyorum ama hatırladıkça soğuyorum ikisinden de. Birde şimdi yeni anne baba olanlara çocuğunuzu dövmeyin diye akıl verdikçe benim sinirim tepeme çıkıyor
  • tam olarak hatırlamamak ile beraber sanırsam 3-4 yaşlarındayım ve elimde bir çakmak var ve çakmak ile perde arasında ateşli bir bağ oluşturmaya çalıyorum tabi bunu gören babam dururmu yapıştırdı tokadı ve bir anda kendimi karşı duvarın dibinde buldum

yine 9-10 yaşlarında falanım babamla dışarı çıktık pazar sabahı tabi o zamanlar otu çöpü merak etme dürtüsü daha yeni yeni gelişiyor, benimde yerde duran bir cisim dikkatimi celb etti ama cismin olduğu kaldırımdaki pisliğe hiç dikkat etmemiş olacağım ki cismi elime almamla suratıma tokodın gelmesi arasındaki hız ses hızı ile eşdeğer o derece

şimdilik aklıma gelenler bunlar daha hatırlarsan eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Navy -- 30 Kasım 2013; 16:59:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

tam olarak hatırlamamak ile beraber sanırsam 3-4 yaşlarındayım ve elimde bir çakmak var ve çakmak ile perde arasında ateşli bir bağ oluşturmaya çalıyorum tabi bunu gören babam dururmu yapıştırdı tokadı ve bir anda kendimi karşı duvarın dibinde buldum

yine 9-10 yaşlarında falanım babamla dışarı çıktık pazar sabahı tabi o zamanlar otu çöpü merak etme dürtüsü daha yeni yeni gelişiyor, benimde yerde duran bir cisim dikkatimi celb etti ama cismin olduğu kaldırımdaki pisliğe hiç dikkat etmemiş olacağım ki cismi elime almamla suratıma tokodın gelmesi arasındaki hız ses hızı ile eşdeğer o derece

şimdilik aklıma gelenler bunlar daha hatırlarsan eklerim

• bana boks bile yapmıştı vay bee yıllar.
  • hayır
  • Babamdan dayak yemişliğim de var maalesef dayak atmışlığımda var...

• şimdi anlıyorum bu sitede nie dayak yiycem beyler ne yapayım diye konuların acıldığını dayak yememişsiniz coğunuz.
  • fırlamanın tekiydim çok ufakken evden bile kaçmışlığım var babam olsun annem olsun öğretmenim olsun dayaklarını yemişimdir hatta mahallede ki esnafa bile dikleşip dayak yemişliğim var bildiğin dayak arsızı olmuşum la ben
  • Osmanlı tokadı yedim
    Bayram günü sabah paraları topladıktan sonra net cafeye gitmiştim geldiğimde yedim ve 3 gün elinin izi çıkmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Babamdan dayak yemişliğim de var maalesef dayak atmışlığımda var...

• Küçük üniversitenin lojmanında oturuyorduk. İnsanları bırak hayvanları bile incitmem yani kıyamam. Vuramam böyle içim acır. Ben 6 yaşındayken 5 yaşında ki başka bir çocuk gözüme toprak atmıştı. Uysal uysal gitmiştim eve ağlamamda kolay kolay. Babam ne olduğunu sorunca olayı anlattım. Hayatımda yediğim en acı tokatlardandı hiç unutamıyorum. Seden küçük birinden nasıl dayak yersin diye hem demediğini bırakmadı hemde tokatı bastı. Hala böyle konular açıldığında söylerim babama böyle böyle yaptın diye. Bir tek o da değil her kazık atana hatırlatırım yaptığını. Benim onlara hatırlatmam içimde ki kini söndürüyor. Yoksa büyüyor da büyüyor. Düşman gibi hissediyorum anlatmasam. Anam babam farketmez...
  • 10-11 yaşlarında sofradan kalktım elini yıka dedi bende sanane lan dedim yumruk atmıştı su dolu leğenin içine düşmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dragonborn Comes -- 30 Kasım 2013; 17:37:46 >
  • Bir kere 5 yasindatken gözüne çay kaşığı attığım için yemistim

• nerdeyse Her Allahın günü döverdi.Kafama tespih vururdu,elini yumruk haline getirir kafamıza kafamıza vururdu,bir kere üzerime kaynar su bile dökecekti nerdeyse.Annemden de çok dayak yedim,bir kere paten atmıştı,tam kaval kemiğime geldi,nasıl acımıştı,kedi gibi ciyakladım.Çok dayak yedim,çokta psikolojik baskı gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.