Bir arkadaşımın önerisiyle projeksiyon cihazı alma fikri aklıma fazlasıyla yattı ama bu cihazlar hakkında pek bir bilgim yok arkadaşlar, pek anlamıyorum hangi özelliği ne işe yarar falan, biraz bakındım ama tam çözemedim..
- Evde kullanıcam sadece cihazı,
- Duvara yansıtıcam görüntüyü,
- Uzaklığın önemini bilmiyorum ama sorun yok, yakından iyiyse yakın, uzaktan iyiyse uzaktan yansıtabilirim..
- PC bağlayıp; Film izlemek, Maç izlemek ve Oyun oynamak istiyorum..
- 2 yıl sonra okul bitiyor, 2 yıl idare etsin beni doğru düzgün sonrasıda Allah kerim.
Bütçeye gelirsek belirsizlik var biraz. Bakındım fiyatalra 400'e de var 4.000'e de. Senin istediği 1.500 2.000'den aşağıya yok derseniz vazgeçebilrim bu işten %90.
400-500'dür diye heves ettim çünkü sonradan 700-800'den aşağıya pek düzgün olmadığını gördüm.
Ama varsa şöyle 800-900'e olmadı 1.000 civarı bişiler. İndirim falanda takip ederim bütün yaz çünkü acelesi yok eylül'e kadar.
Cidden hiçbir fikrim ve bilgim olmadığı için önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Dostum benim satmış olduğum bir ürün var. Kalite açısından sorarsanız, bu paraya bulabileceğini en kaliteli cihazlardandır. Eğer bu cihazların kalitesini bilen arkadaşlara sorarsanız bana hak verecektir. Cihazla ilgili detayı aşağıdaki linkte bilginize sunuyorum. Saygılarımla.