İlerde evlensem, erkek çocuğum olsa, ismini mevlüt koysam. Çocuğu okutsam lise+ üniversite falan, aynı anda mevlüt okutmuş mu oluyorum ?
quote:Orijinalden alıntı: fernando melookumayınOkumayın diycemde yazı kısa hayatınızdan en fazla 10 saniye gitmiş olur. Bu arada benim 5 saniyemi geri ver lan .
quote:Orijinalden alıntı: Binary_Okumayın diycemde yazı kısa hayatınızdan en fazla 10 saniye gitmiş olur. Bu arada benim 5 saniyemi geri ver lan .Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Ares48_ Okumayın diycemde yazı kısa hayatınızdan en fazla 10 saniye gitmiş olur. Bu arada benim 5 saniyemi geri ver lan . sende cevap veremedin işte yoldaşş, ahh ahh ne kadar zekiyim bir kez daha anladım....
quote:Orijinalden alıntı: Guest-639158DCCMevlut isini bırakta kendini okutmaya bakİlerde çocuğun olmayacak merak etme
quote:Orijinalden alıntı: Wax Neoticİlerde çocuğun olmayacak merak etme Alıntıları Göster ADAM BUG BULDU YETKİLİLERE TİCKET ATIYORUM DÜZELTSİNLER
quote:Orijinalden alıntı: p8p67b3quote:Orijinalden alıntı: Respec Mevlut isini bırakta kendini okutmaya bak +1Alıntıları Göster Çocuğun olursa adını mafya koy. Mafya babası olursun.
quote:Orijinalden alıntı: p8p67b3quote:Orijinalden alıntı: Respec Mevlut isini bırakta kendini okutmaya bak +1Alıntıları Göster hayır olmuyosun bak cevapladım çünki ben ne din adamıyım nede bilim adamı
quote:Orijinalden alıntı: Gökoo06hayır olmuyosun bak cevapladım çünki ben ne din adamıyım nede bilim adamıAlıntıları Göster 1 gün geçti ve yine cevap yoookk, çok zekiyimm.