.exe dosyalarının hepsi .lnk halinde hiç bi şey yapamıorum bi yardım edin lütfen...
Selamlar,
---Ne zaman böyle oldu? Eğer problem yeni ise, 1-2 gün öncesine "Sistem Geri Yükleme" işe yarayabilir. ---Güvenli Kipte nasıl görünüyor? ---Virüs ve spy taraması yaptınız mı? ---İsim Değiştirme (RENAME) denediniz mi? ---EXE dosyalarının uzantıları ile beraber, dosya boyutu (KB değeri), tarih ve saatleri de değişmiş mi? Yoksa dosya boyutları olduğu gibi duruyor mu? Genelde LNK dosyaları 1-2 KB büyüklüğünde olur.
Aynı sorun bendede vardı Denetim masası- klasör seçenkleri- dosya türleri değişmiş burada yazılımları bul ve uygulama olarak ayarla yada diğer bir çözüm yolum ise (kendim yaptığım gibi) sistemde yeni bir kullanıcı aç onda bir sorun olmuyor.
baslat - calistir - cmd yaz entera bas: cd\windows copy regedit.exe regedit.com regedit.com suraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command sag taraftaki (Default) adli degeri "%1" %* olarak degistir (kopyala yapistir yap) buraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\.exe sag taraftaki (default) adli degeri exefile olarak dgistir
Format attım geçti neyse saolun arkadaslar yordu beni ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme