.exe dosyalarının hepsi .lnk halinde hiç bi şey yapamıorum bi yardım edin lütfen...
Selamlar,
---Ne zaman böyle oldu? Eğer problem yeni ise, 1-2 gün öncesine "Sistem Geri Yükleme" işe yarayabilir. ---Güvenli Kipte nasıl görünüyor? ---Virüs ve spy taraması yaptınız mı? ---İsim Değiştirme (RENAME) denediniz mi? ---EXE dosyalarının uzantıları ile beraber, dosya boyutu (KB değeri), tarih ve saatleri de değişmiş mi? Yoksa dosya boyutları olduğu gibi duruyor mu? Genelde LNK dosyaları 1-2 KB büyüklüğünde olur.
Aynı sorun bendede vardı Denetim masası- klasör seçenkleri- dosya türleri değişmiş burada yazılımları bul ve uygulama olarak ayarla yada diğer bir çözüm yolum ise (kendim yaptığım gibi) sistemde yeni bir kullanıcı aç onda bir sorun olmuyor.
baslat - calistir - cmd yaz entera bas: cd\windows copy regedit.exe regedit.com regedit.com suraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command sag taraftaki (Default) adli degeri "%1" %* olarak degistir (kopyala yapistir yap) buraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\.exe sag taraftaki (default) adli degeri exefile olarak dgistir
Format attım geçti neyse saolun arkadaslar yordu beni ama