Şimdi Ara

Hiç bir kız size senden hoşlanıyorum dedi mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

Demedi

Ben diyim mi

Ha sen kadındın değil mi Furkan hanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

quote:

Demedi

Ben diyim mi

Ha sen kadındın değil mi Furkan hanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir şey demeleri için sebep bulamıyorum
  • Son birkaç yıldır demiyorlar. Hak veriyorum bende demezdim. Nerde o hızlı zamanlarımız. Zamanın kıymetini bilin
  • Allaha sukur duydum ama uzun yillardir duymadim.

• Bi kere dişi kedim miyav demişti sayılır mı kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici14

3.sınıftayım yemekhaneden çıktım sınıfa geldim kız kitabında bi not var dedi baktım A kalp F şeklinde 😁 kıza dedim kim yazdı diye ben bilmiyorum ben yazmadım falan dedi. Acaba kim yazmıştı? Kızın ismi de A ile başlıyodu 😁. Sonrası tamamen pişmanlık zaten

Sana değil kızın durumuna üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 30 Mart 2017; 14:58:13 >

• 10. sınıfta bir kız arkadaşları yoluyla bana haber göndermişti. Zayıf hafif esmer tenli kap kara saçlı biraz da bıyıkları vardı. Abi o zaman dedim kendime ben bunu mu hakediyorum lan diye. Çirkin değilim ortalama üstünde tipim var(O zaman sadece sarışın, beyaz tenli, çok zayıf ve bir deri bir kemiktim. Şimdi sadece zayıfım, beyaz tenli, sarışın, tip olarakta iyiyim diyelim.) Hatta arkadaşlarım bile demişti o kız kim lan diye
  • Evet ilkokulda kız kankam beni sevenleri bana söylüyordu sınıfın yarısı aşıktı 8. sınıfta 10 tane kızı idare ediyordum lisede de çok sevgilim oldu ama sonra ne olduysa Allah belamı verdi herhalde 19 yaşına gireceğim çok tipsizim.
  • Demedi.Birkac kere tatlısın dediler birde spor salonunda birinin şu çocuğa bak dediğini duydum başka ne gördüm ne duydum utanıyom gızlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaş bu tip şeyler kafa çalışmayın dedim ya ben 6.sınıfta ilk teklif aldım tabii o zamanlar umursamıyordum ya neyimden hoşlanıyor felan tamam düzgün bir tipim varda kızlar pısırık oluyor genellikle utanıyor şimdikiler lakayt argolu konuşuyor mesela bozuldu memleket ve kuşak bu sosyal medya ile tabii 6 da oldu 7 8 lise diye gitti ama şu var ben nefret ediyordum kızlardan gerçekten küçükken bile kız çevrem çoktu belki ondandır çok kavgada ederdik 10 erkek varsa 30 kız vardı cidden bilmiyorum bunun da etkisi olmalı iğreniyordum yanına bile oturmaz hatta konuşmazdım kızlarla gerekmedikçe sonra düzeldi
    değişen dünyayla ama şu ki tek değişmeyen kızlar şeytandır nerede ne demek istediğini anlayamazsın bugün agu der yarın bugu dedik bebek gibi

• Bir kızın bana söylediği en iyi kelime '' Gerizekalı'' .
  • ben yedinci sınıftayken utangaçtım. Bir kız vardı ilk olarak sosyal medya üzerinden bir konu üzerinden kızla tartıştık. Sonrasında kızın benimle aynı okulda olduğunu anladım. İlerleyen zamanlarda kızla sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. Sonrasında beni merak ettiğini okulda tanışmak istediğini söylemişti. Ben olur ama sen beni bul dedim. Sonrasında kızla aynı kulüpte olduğumu gördüm orada tanıştık neredeyse 1 yıl yakın arkadaş olduk. Sonrasında beni sevdiğini söyledi. Ben böyle birşey beklemiyordum. 1 yıl da çıktık. Bizi ayıran tek şey okulda o başka bir ilçede okuyacağını söyledi. Benim okuyacağım lise de şehir merkezindeydi. Bu olayın ardından 4 sene geçti şu anda lise sondayım.
  • Demedi ama sevdiğim kızı arkadaşıma ayarlamıştım içime atıp kız da ona senden hoşlanıyorum demişti bu sayılırsa.
  • dedi ama dalga geçiyor sanıp tersledim.
  • Dolaylı olarak

Yüzüme söyleyebilseydiler belki daha iyi şeyler olacaktı

• çok oldu birisi hariç hepsine hayır dedim.

• Olmadı ulan hadi ben çekingenim onlar neden söylemedi bilemiyorum

• Demedi ama hal hareketleri ve mesajlarıyla sezdirenler vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Mıknatıslanma

Kız ne

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.