Şimdi Ara

Hiç bir kız size senden hoşlanıyorum dedi mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Endless River

quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Yav he he gerçi haksız sayılmazsın maddi durumun iyiydi senin

Geri bas dedim, geri bas o yüzden. Kilom olmasa o kadar kötü bir tipim yok benim, kaldı ki kilo verme işi beklediğimden de iyi gidiyor. 160+'tan 130'lara kadar düştüm. :) Zaten yağsız ağırlığım 90 kg civarında, çok büyük bir aksilik olmadığı müddetçe 90 kg olmam, hatta 100 kg olmam bana yetecektir. Kendi tipine de çok güveniyorsan SS atarsın.

Ben tipine laf etmedim ki ama mevcut halinle yazılacakalrıa pek ihtimal vermedim niye bu kadar sert yaptın. Kilom olmasa demişsin de asıl sorun o zaten.Bi de kız nası bi şeydi o önemli güzel miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senertheking -- 29 Mart 2017; 22:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Endless River

quote:

Yav he he gerçi haksız sayılmazsın maddi durumun iyiydi senin

Geri bas dedim, geri bas o yüzden. Kilom olmasa o kadar kötü bir tipim yok benim, kaldı ki kilo verme işi beklediğimden de iyi gidiyor. 160+'tan 130'lara kadar düştüm. :) Zaten yağsız ağırlığım 90 kg civarında, çok büyük bir aksilik olmadığı müddetçe 90 kg olmam, hatta 100 kg olmam bana yetecektir. Kendi tipine de çok güveniyorsan SS atarsın.

Ben tipine laf etmedim ki ama mevcut halinle yazılacakalrıa pek ihtimal vermedim niye bu kadar sert yaptın. Kilom olmasa demişsin de asıl sorun o zaten.Bi de kız nası bi şeydi o önemli güzel miydi

Ufak tefek de olsa, güzelliği 10 numara olan bir kızdı. Zaten bende ne bulduğunu da anlamadım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The Endless River T kullanıcısına yanıt
    Vay vay helal olsun hocam. Kusura bakma dediklerim için.

• quote:

Vay vay helal olsun hocam. Kusura bakma dediklerim için.

Asıl sen kusura bakma. :)

• Bu sene içerisinde mesaj yoluyla aldım öyle bir itiraf gözüm açık gitmeyeceğim. Şu an konuşuyoruz ama başkasından hoşlanınca olmuyor yav.
  • Evet duydum, hemde benimde onunla konuştuğumda içimde kelebeklerin uçuştuğu kişiden duymam anlatılamaz bir duyguydu.

• Söyleyen değil ama belli eden oldu bayağı.

• Evet. Hicbirini beyenmedim.

Benim beyendigim de beni beyenmedi.

Elizabete devam

• En az kiz 5 kiz demisti , birisini reddettim , sonra yine geldi , tekrar reddettim, bu sefer kizin arkadaslari geldi, neden kizi uzuyorsun falan filan, bi dovmedikleri kalmisti ne gunlerdi be...

• quote:

Orijinalden alıntı: Röntgenstetikler12

Evet. Hicbirini beyenmedim.

Benim beyendigim de beni beyenmedi.

Elizabete devam

Türkçe öğretmenin turbo muydu?

• eLnino kullanıcısına yanıt
    Almanyada yasadim 9 sene

• hoş çocuk/sun diyen oldu da hoşlanıyorum duymadım sanırım tam olarak.
    doğrudan seviyorum diyorlar genelde.
  • Hiç duymadım birisi sana şu kızı ayarlayalım senden hoşlanıyor dedi hasgibtir dedim sallamadım ilk ve son şansımmış heralde ya da kızın bedduası vardı.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan hem sürekli kız konuları açıyorsunuz,elimiz kız eline değmedi diye ağlıyorsunuz forumda hemde hepinizden bu zamana kadar hoşlanan kızlar olmuş,nasıl oluyor lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 30 Mart 2017; 0:45:25 >
  • 20 den fazla kızdan teklif aldım evlenene kadar. Hoşlanıyorumlarla rahat 35-40 olmuştur. Sayısını dahi hatırlamıyorum. Bunda biraz dikkat çekebilecek tip ile biraz konuşkan olmak, özgüven ile ortamda biraz da olsa farkını hissettirmek, esprili tavırlar falan diye gider etmen olarak.

Ama asıl tavsiyem vur kaç taktiğidir. Hemen fesatlık gelmesin aklınıza. Vur Kaç tan kastım şu ki: Hoşlandığınız kişiye önce ilgi gösterin. Onu özel hissettirin. Sizin ona karşı bir şeyler hissediyor olabileceğiniz duygusu mutlaka oluşsun. Daha sonra onun yanında başka kızlarla da aynı samimiyeti kurun. Yani o aslında özel değilmiş sen herkese öyle davranıyormuşsun gibi. Çok fena geri dönüşü oluyor bu taktiğin. Sizden emin olmak için yani yanılmadım demek için size ilgi gösterecekler. Sonrasında siz tavrınızı devam ettirip ağırdan ona özel ilgi gösterin gerisi kendiliğinden gelir. Altın tüyodur. Şakam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: SPARK_FX

20 den fazla kızdan teklif aldım evlenene kadar. Hoşlanıyorumlarla rahat 35-40 olmuştur. Sayısını dahi hatırlamıyorum. Bunda biraz dikkat çekebilecek tip ile biraz konuşkan olmak, özgüven ile ortamda biraz da olsa farkını hissettirmek, esprili tavırlar falan diye gider etmen olarak.

Ama asıl tavsiyem vur kaç taktiğidir. Hemen fesatlık gelmesin aklınıza. Vur Kaç tan kastım şu ki: Hoşlandığınız kişiye önce ilgi gösterin. Onu özel hissettirin. Sizin ona karşı bir şeyler hissediyor olabileceğiniz duygusu mutlaka oluşsun. Daha sonra onun yanında başka kızlarla da aynı samimiyeti kurun. Yani o aslında özel değilmiş sen herkese öyle davranıyormuşsun gibi. Çok fena geri dönüşü oluyor bu taktiğin. Sizden emin olmak için yani yanılmadım demek için size ilgi gösterecekler. Sonrasında siz tavrınızı devam ettirip ağırdan ona özel ilgi gösterin gerisi kendiliğinden gelir. Altın tüyodur. Şakam yok

su adamın yazdıklarının her harfi yüzde 100 dogrudur.gecen sene forumda aglıyordum kız soguk davranmaya basladı diye.şimdi kız benden bişeyler bekler oldu.

• dediklerini buraya yazsam herhalde sınırsız çizerler, kızlar çok ahlaksızca şeyler diyor
  • Bana saçma sapan sorular sorduğu zamanlarda hoşlanıyormuş.Anlamadım.
  • Demesine pek çok şey denildi. Denilmesi önemli değil, nerden denildiği önemli. Önemli olan yürekten demek. O yüzdendir ki, ben çok az kadına "seviyorum" dedim. Dürüst oldum hep Kadınlar öyle derler hemen, senden çok hoşlanıyorum, seni seviyorum vs. Sizde sevilmenin karşılığı olarak tutulursunuz, sonra "yanılmışım" olur. O yüzden kadınların bu tip sözlerine ve duygularına hemen güvenip, kalbinizi açmayın, gardınızı indirmeyin hemen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.