Şimdi Ara

Hiç bir kız size senden hoşlanıyorum dedi mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Endless River

quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Yav he he gerçi haksız sayılmazsın maddi durumun iyiydi senin

Geri bas dedim, geri bas o yüzden. Kilom olmasa o kadar kötü bir tipim yok benim, kaldı ki kilo verme işi beklediğimden de iyi gidiyor. 160+'tan 130'lara kadar düştüm. :) Zaten yağsız ağırlığım 90 kg civarında, çok büyük bir aksilik olmadığı müddetçe 90 kg olmam, hatta 100 kg olmam bana yetecektir. Kendi tipine de çok güveniyorsan SS atarsın.

60.yasgunumu kutlarken hala senin ''120'ye dustuk. Tipsiz degilim zaten. Psikolojik sikintilarim var. Kari bulamadik hala, yagsiz 90 kg isimi gorur'' konularini okuyacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: The Endless River

quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

Yav he he gerçi haksız sayılmazsın maddi durumun iyiydi senin

Geri bas dedim, geri bas o yüzden. Kilom olmasa o kadar kötü bir tipim yok benim, kaldı ki kilo verme işi beklediğimden de iyi gidiyor. 160+'tan 130'lara kadar düştüm. :) Zaten yağsız ağırlığım 90 kg civarında, çok büyük bir aksilik olmadığı müddetçe 90 kg olmam, hatta 100 kg olmam bana yetecektir. Kendi tipine de çok güveniyorsan SS atarsın.

60.yasgunumu kutlarken hala senin ''120'ye dustuk. Tipsiz degilim zaten. Psikolojik sikintilarim var. Kari bulamadik hala, yagsiz 90 kg isimi gorur'' konularini okuyacagim.

Bunun mide ameliyatı var, 2 yıl daha kilo veremezsem ameliyatı kesin olarak oluyorum. Şu anda olmama sebebim askerlik, bedelliden sonra kesinlikle olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yalan söyleyeyim baya oldu 5-6 kere ama maalesef o zamanlar marş basmıyordu 6.sınıf ta oldu biz daha çok nfs derdindeydik fifa yada taso ne bileyim facebook twitter çıktı yeni kuşakla saçma sapan hal oldu ortalık şuan mesela bayan arkadaşların özgüvenle bir yerlerini öyle kaldırmışlar ki en böyle yüzüle bakılmaycağı kendini adriana lima sanıyor öyle deyim hep bu ego pompalaması sonucu aferin damacanaya halleneneler 5 para etmeyecek kişilikleri başımıza top model kestirdiniz

prensip gereği takım tutup erkek gibi argolu konuşan kızlardan ve sigara içen kokoşlardan hoşlanmıyorum irite geliyor fav ve rt uğruna kendini satacak karakterle dolu bu twitter felan iğrenç ve tam anlamıyla rezillik bir bizim kuşağa bak birde şunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 30 Mart 2017; 1:34:26 >

• 3.sınıftayım yemekhaneden çıktım sınıfa geldim kız kitabında bi not var dedi baktım A kalp F şeklinde 😁 kıza dedim kim yazdı diye ben bilmiyorum ben yazmadım falan dedi. Acaba kim yazmıştı? Kızın ismi de A ile başlıyodu 😁. Sonrası tamamen pişmanlık zaten

• evet geçenlerde yaşadığım bi olaydı, sevgilim olduğu için benden hoşlandığını söyleyen kızı kibarca reddetmiştim
  • hayir ama senden igreniyorum diyen oldu,uyar mi

• Hoşlanıyorum demekle kalsa iyi bana laf atan kızlar bile oldu
  • Soruyu ciddiye almıyorum bile
  • Ortaokulda olmuştu manitam var diye reddetmiştim

Lisede 5 kere falan oldu sanırsam 4ünü kabul ettim

Okul yıllarından sonra yine 3 kişi oldu kabul etmedim ki biri evliydi kesinlikle sert şekilde reddettim. Şu an evliyim

• Evet

• En son 3ay önce iş yerinde evlenip boşanmış çocuğu olan bir kadın söyledi keşke söylemeseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Mart 2017; 5:52:20 >
  • Lise yıllarımda söylemişti üstelik söyleyende sevdiğim kızdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

Okulda bulunduğum süre boyunca gerek itiraf sayfalarında gerekse mesajla diyen cok oldu fakat prensiblerim gereği bir coğuyla tanısmayı istemedim

Oo Helen hanım ne çok talibiniz olmuş

• Evet duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

quote:

Okulda bulunduğum süre boyunca gerek itiraf sayfalarında gerekse mesajla diyen cok oldu fakat prensiblerim gereği bir coğuyla tanısmayı istemedim

Evet kadın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşlanma çok masum kaçar hayal gücünüzü geliştirin gençler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

quote:

Evet kadın

Ben şok

• Son zamanlarda biri dedi ama ben ciddiye almamıştım. Sonradan öğrendim ki bu baya baya ciddiymiş. Ama gidip gönlünü almak içimden gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 30 Mart 2017; 11:32:27 >
  • Olmadi ama direk cikma teklifi eden oldu

• quote:

Demedi

Ben diyim mi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.