Şimdi Ara

hiç bir klana giremiyorum lütfen yardım ediinn!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese başta seLAm arkadaşlar ben areste oynuorum we bu olay başıma 2 haftadan beri musaLLat.. artık hiçbir klana giremiyorum arkadaşlar bi klana katılma isteği gelince kabul ediorum ama klana giremiyorum we şöyle bi yazı werior informationda ''This users not does exist'' diyor bunun bir çaresi warmı arakaşlar kardeşler nolursunuz bi yardım edin bundan nasıl kurtulablirirm lütfenn yardım ediiinn

• bu arkadaş 16 mayısta bu topıcı açmış bende açılmış topıcten hareketle bilen üyeler varsa bu soruna cevap beklıyorum kardeşimin klanını gm ye dısband ettırdık ama şimdi klan a gıremıyoruz charla, CANER arkadaşımıza gelen hata biz de de var çözümü bulundu mu bunun
  • Ne yani gm clanı disband edince de clana girilmiyor mu

O zaman son çaree tüm clandakilerin çıkmasının istenmesi ve kimse yokken clandan çıkmak o sırada birinin clanına girmek ve ban yemek ve clan bugdan kurtulmak.

Clan bug

Clan bug

Clan bug

Clan bug

Clan bug

Clan bug

Clan bug

Clan bug

Clan bug

Bende clan bug'da kaldım.

Konu zaten yukarıda, gereksiz yere post kasmayan bir insan olarak edit yapıyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_8437566/tm.htm

Biri az önce bu konuyu uplamış hemen link atayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 1 Ağustos 2006; 8:03:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.