Şimdi Ara

Hıc bır oyunu acamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kullandıgım makıne amd sempron 3000+ 64 bıt 512*2 ram atı radeon 9250 128 mb 500gb hdd teknık ozellıklerı. sorun ıse aslında sorunlarmı desem :ı) (makıne 2.eldir)
    1-ekran kartından kaynaklanan bır sorunum var sanırım cunku sayfa acıtıgımda sayfayı saga sola oynattımda makıne masa ustu takıla takıla gıdıor
    2- arada sırada ekran dırekt kıtlenıyor rest attıgımda normale donuyor

sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor acaba.

• ekran kartının fanını temizlemeyi denedinmi? düzgün çalışıp çalışmadına bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: namtaruas

merhabalar
    kullandıgım makıne amd sempron 3000+ 64 bıt 512*2 ram atı radeon 9250 128 mb 500gb hdd teknık ozellıklerı. sorun ıse aslında sorunlarmı desem :ı) (makıne 2.eldir)
    1-ekran kartından kaynaklanan bır sorunum var sanırım cunku sayfa acıtıgımda sayfayı saga sola oynattımda makıne masa ustu takıla takıla gıdıor
    2- arada sırada ekran dırekt kıtlenıyor rest attıgımda normale donuyor

sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor acaba.

ekran kartında fiziksel bir sorun yok
    aygıt yöneticisine baktığınızda 9250 yanında Microsoft Corporation gibi bir ibare olduğunu görürsün
    bu xp nin kendi tanıdığı şeklidir ve kartın bazı özelliklerini kullanmana izin vermez opengl v.b.
    bunun için yapman gereken
    ati sitesinden doğru driverı indirip yüklemen
    sorun çözülecektir.

• Driver sorunu var. Doğru driver'ı yüklersen sorun ortadan kalkar.

Download
  • amd ve ati'nın sıtesınden ındırdım drıverlerı fakat sorununum hala devam edıyor..
    acaba framework ve w.instaler yuzunden kaynaklanan bı sorun olabılırmı ?
    cnku dx9 ısteyen bır oyunum var mamındemde dx10 var ama makınem oyunu acmıor ?
    sanırım ben bu elımdekı makıne ıle solo oyun oynuyamıcam gıbıme gelıor :ı)
  • bırde sole bıse sorım sozlere bu elımdekı makıne su ankı pıyasaya sartlarına gore ortalamo olarak nerdedır ? yukarı asagı yada ortada :
  • bence aşşa bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hımss o zmaan pek bı ısıme yaramaz sanırım en kısa zamanda elımde cıkarmam lazım
    bı arkadasım bu elımdekıne amd 2500+ 256mb vga 80gb hdd 1,5 ram + 4+1 ses sitemı ve 17 inç moıtor teklıf ettı sanırım onun bakıne benden daha asagı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namtaruas -- 28 Mart 2009; 17:22:17 >
  • sorunu gıderdım dx10 yusunden o kadar ugrastım :ı)
    format atarak butun sorunları kokunden halletım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.