Şimdi Ara

Hiç bir şey yüklüyemiyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara hiç bir şey yüklüyemiyom.Ne zaman cd taksam hep reset atıyo ve bir daha açılmıyor pc ancak çıkartınca her şey normal lütfen yardım edin...

• CD-ROM sürücüsü bağlantılarını kontrol et. Eğer devam ederse sürücünü değiştir.
  • sorun burda sürücüde mi yoksa pc de mi (pc de olduğunu sanmıyorum çümkü cd takmayınca gayet ii çalışıyo)

sürücüde deyin bir teselli
  • Benim anlamadığım neden cd yi takınca pc restart çekiyo yardım lutfen...
  • sen bi cd romun arkasındaki güç kablosunu bir başkasıyla değiştir
    öyle bir dene bakalım
  • Cd sürücünüzün Power Bağlantılarını Kontrol ediniz. Kısa devre Yapıyor olabilir.
    Birde Cd surucunuzun power gucunu çekip makinenizi birde böyle kullanmayı deneyiniz.
  • Son sorum olucak dediğiniz power çıkarttım bilgisayar düzgün çalışıyordu(zaten düzgün çalışıyordu)ancak bu sefer cd rom açılmıyo.Vede diyelim bilgisayar 2 3 saat kapalı olsun sonra tekrar açayım 1- 1,5 dk açılmıyo dıt dıt diye ötüyo.Ancak o ötüşden sonra açıldığında hemen yeniden başlattığımda beklemiyor motorun ısınmasınımı bekliyor yardım edin lütfen...
  • Belki taktığı cd sorunlu
  • Cd takılmıyo zaten taktığında çat reset Anlamadım git yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDR_KRC -- 28 Ağustos 2007; 10:21:20 >
  • Format attığımda windows güncellemerini yapmadım ondan olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KDR_KRC

Format attığımda windows güncellemerini yapmadım ondan olabilirmi

Alakası yok.Kısa devre sorunu war PC de.Anladığım kadarı ile cd rom kapağı açıldığı zaman resetleniyor.Bu durumda kontrol etmeniz gerek.Aksi taktirde windows daha çok zarar görebilir.
  • Peki ne yapmamı önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.