Merhaba arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var yaşadığım sorunu bir çok bilgisayar forum sitesine ilettim fakat cevap alamadım.Benim sorunum yaklaşık 2 senedir çeşitli torrent programlarımı kullandım.Bundan yaklaşık 1 ay önce bilgisayarımda bittorrent programı yüklüydü ve sorunsuz çalışyordu.Bir gün bilgisayarımı açıp bittorrent programını açmak için masaüstündeki bittorent programının simgesine tıkladığımda simgenin üstünde ufak bir kumsaati çıktı ve kayboldu ve program açılmadı ve hiç bir hata mesajı vermedi.Ne yaptıysam çalıştıramadım.Programın simgesine tıklıyorum program açılmıyor.Bende programı tamamen sildim ve orjinal sitesinden tekrar yükledim.Yükledikten sonra program çalıştı.Masaüstündeki simgesine tıklıyor ve programı çalıştırıyordum.Fakat bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda yada program çalışırken 2-3 saat sonra kendiliğinden program yine çalışmıyor..Tekrar simgeye tıkladığımda yine kumsaati çıkyor fakat açılmıyor ve hiç bir hata mesajı vermiyor.Bir kaç defa daha sildim yükledim hepsinde aynı;ilk yüklediğimde çalışıyor. fakat daha sonra çalışmıyor.Bende programdandır deyip farklı bir torrent programı olan utorrenti yükledim ondada aynı oldu ilk seferde çalışıyor sonra çalışmıyor.Bilgisayarımdaki güvenlik duvarını da kaldırdım fakat yine aynısı oldu.Şu anda Bilgisayarımda Malwarebytes' Anti-Malware den başka yüklü bir virüs tarama porgramı yok vardı sildim yeni bir tane yükleyeceğim.Malwarebytes' Anti-Malware ile tarattım bulunan torojan vs temizledim.Su an torrrent programlarını kullanamıyorum.Yükledikten sonra çalışıyor sonra çalışmıyor.Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var.Bu sorunu bir çok foruma gönderdim fakat çözüm bulamadım.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?
senin söylediklerine exe virüsü sebeb olur ama o virüs olduğunda bütün programların exe'leri ilk çalışmadan sonra bozulur sen sadece torrent programları bozuluyor diyorsun o kafa karıştırıyor malwarebytes ücretsiz sürümü sadce tarama amaçlı bir programdır virüs programı değildir yani anlık koruması yoktu anlık koruması olan arka planda sürekli çalışan bir antivüsü kullanmayı dene örneğin antivir ücretsiz sürümüde gayet başarılıdır http://www.free-av.de/en/trialpay_download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
Forumda torrent ile ilgili hertürlü paylaşım yasak arkadaşlar..
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme