Şimdi Ara

Hiç bir türlü illegal program kullanmadığım halde ban!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf ban yememek için hiç bir türlü program kullanmadım el emeği göz nuruyla kastıgım charım sınırsız ban yedi .. Koxp olan partide olduğum için ban yemişsindir diyolar ama hf siz kasan yoktu ben ban yediğim zamanlar hatta hf olmayanları partiye almıyolardı o halde 73 lvl olmuştum premiyumsuz .. ogün bugündür oyunu bıraktım .. kötümü oldu ? pek sayılmaz ..

• Dök içini dök belki rahatlarsın.Takma kafana boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThêRev.SuLLivan -- 3 Aralık 2011; 21:29:15 >
  • Ben hiç yaşamadım böyle bir olay fakat çok duydum . Hani birisine yalan dersin diğerine dersinde sürekli duyunca doğruluk payını da düşünüyor insan . Geçmiş olsun , şahsi düşüncem iyide olmuş oyun oynanmayı haketmiyor .
  • eyw dediğiniz gibi takmaya deymez .. verdiğim emeğe üzülmemek elde değil ama bundan sonra artık umurumda değil
  • koxp olan partiye gir banlan ohhhh ne iyi olmus oh oh
  • kurunun yanında yaşda yanar, dert ettiğin şeye bak boşverrrr
  • IamEvil koxp olan pt ye girmişin felan diyonda .. paremun hf partinin elinde brahman hf partinin elinde tc hf partinin elinde sen hf partide ne kadar ugraşırsan ugraş alamazsın slotu .. mecbur giricen oynamak istiyorsan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.