Şimdi Ara

Hiç birimiz tipsiz değiliz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

oğlum ben konuşmasam niye gelsin kızlar?

bir ara gençlik toplantısındaydık. liseli bebelerde vardı. dedim herkes lise mi? iki kız atladı biz üniversitedeyiz. dedim hangi bölüm söylediler benimkini sordular söyledim "aaa aynı fakültedeyiz" dedi birisi. biraz konuştuk. sonra toplantı bitti. merdivenlerden inerken birisi "sembroni görüşürüz" dedi ve sonra gülerek tuvalete girdiler.

bende whatsapptan yazdım yarın konuşalım diye. öyle yani. ben eğer konuşmasaydım sence benimle beraber olur muydu? ya da o toplantıya gitmeydim?

bir ara da sınıftan kızın biri tek başına oturuyordu. gittim oturdum konuştuk baya. sonra derse girdik daha da konuşmadım. 1 ay falan geçti. benim whatsappdaki ismim farklıydı. gerçek adımı yapıp sınıf grubuna bir şey yazdım. anında o kız atladı whatsapptan özel mesaj attı."sembroni ben x tanıdın mı bilmiyorum :)" tarzı. sonra kahve içelim demişti.

ben eğer o kızla konuşmasam bana yazar mıydı?
    Bazıları diyorki evde oturayım,öğlene kadar yatayım,arada bakkala ekmek almaya gideyim bunların üstüne birde sevgilim olsun

Güzel özetlemişsiniz konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dam bütün gün evde oturuyor kendisi bile kendisini beğenmiyor kızlarla konuşmaya cesaretleri bile yok sonra sevgili bekliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.