Şimdi Ara

Hiç birimiz tipsiz değiliz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne alaka ?

beyler tipsiz insan daha fazla. erkekler için diyorum sokaktaki 10 erkekten 9'u net tipsiz. ha tipsizlerinde kategorisi var. bazıları sakalla örter , bazıları saçıyla imajıyla. bazıları da ne yaparsan yapsın tipsizdir. ama önemli olna şey imaj. kız işleri için diyorum bunu. yoksa özgüven farklı.

öncelikle özgüvene sahip olmak için bir şeyler başarmış olmak gerek. ya da çevrenin , ailenin sağlam olması gerek.
    yakışıklıysan bazen sen bir şey yapmadan da kızlar gelir ve o kızları elde etmiş olursun. dolayısıyla elde ettiğin için özgüven oluşur.

neyse bunlar ayrı mesele. ama şöyle diyorum. yakışıklı değilim. hatta tipsizim. ama 20 yaşına kadar kızlarla muhatap olmadım. çünkü karma sistem yoktu okuduğum lisede. ve 4 sene 40 erkek okudum. üniversiteye geçtim ve 3 kızdan teklif aldım direkt. 2 kızdan da kahve-tiyatro teklifi aldım. yani 1.5 sene de 5 kız benden hoşlandı veya ilgilerini çektim. sebep? çünkü sürekli göz önündeyim. neyse burası ayrı mesele.

tipsizim diye hayata küsersen kendi kabuğuna çekilirsen kızların ilgisini çekemezsin. kızlar dışarı da çünkü ;)

neyse bunları geçtim aga tipsizsen tipini örteceksin. tipsiz adam saçını 3 numaraya vurduruyor. tipsizliği daha da ön plana çıkıyor.
    zayıf adam kısa kollu giyiniyor.
    şişman adam dar giyiniyor.
    dişleri simsiyah adam 32 dişini göstererek gülüyor.

saç tarzın , giyeceğin kıyafet , yapacağın kas , bırakacağın sakal vs. hepsi seni etkiler. ulan tipsizliğini örtmek değil amaç. tipsizsen tipsizsin işte ne uzatıyorsun ama atıyorum bir ortama girdiğinde ilk kıyafetin ilgi çekecek , takacağın küpe ilgi çekecek , gözlüğün ilgi çekecek. anlatabiliyor muyum? tipsiz bir kızı düşün. uzun süre saçını kesmesin ve onu atıyorum turuncuya boyatsın bir ortama girdiğinde saçları ilgi çekecek.
  • tipsiz olduğumuz için özgüvenimiz yok zaten bomboş konu
  • Tipimiz değil kaderimiz kötü olduğu için oluyor bunlar

• ne alaka ?

beyler tipsiz insan daha fazla. erkekler için diyorum sokaktaki 10 erkekten 9'u net tipsiz. ha tipsizlerinde kategorisi var. bazıları sakalla örter , bazıları saçıyla imajıyla. bazıları da ne yaparsan yapsın tipsizdir. ama önemli olna şey imaj. kız işleri için diyorum bunu. yoksa özgüven farklı.

öncelikle özgüvene sahip olmak için bir şeyler başarmış olmak gerek. ya da çevrenin , ailenin sağlam olması gerek.
    yakışıklıysan bazen sen bir şey yapmadan da kızlar gelir ve o kızları elde etmiş olursun. dolayısıyla elde ettiğin için özgüven oluşur.

neyse bunlar ayrı mesele. ama şöyle diyorum. yakışıklı değilim. hatta tipsizim. ama 20 yaşına kadar kızlarla muhatap olmadım. çünkü karma sistem yoktu okuduğum lisede. ve 4 sene 40 erkek okudum. üniversiteye geçtim ve 3 kızdan teklif aldım direkt. 2 kızdan da kahve-tiyatro teklifi aldım. yani 1.5 sene de 5 kız benden hoşlandı veya ilgilerini çektim. sebep? çünkü sürekli göz önündeyim. neyse burası ayrı mesele.

tipsizim diye hayata küsersen kendi kabuğuna çekilirsen kızların ilgisini çekemezsin. kızlar dışarı da çünkü ;)

neyse bunları geçtim aga tipsizsen tipini örteceksin. tipsiz adam saçını 3 numaraya vurduruyor. tipsizliği daha da ön plana çıkıyor.
    zayıf adam kısa kollu giyiniyor.
    şişman adam dar giyiniyor.
    dişleri simsiyah adam 32 dişini göstererek gülüyor.

saç tarzın , giyeceğin kıyafet , yapacağın kas , bırakacağın sakal vs. hepsi seni etkiler. ulan tipsizliğini örtmek değil amaç. tipsizsen tipsizsin işte ne uzatıyorsun ama atıyorum bir ortama girdiğinde ilk kıyafetin ilgi çekecek , takacağın küpe ilgi çekecek , gözlüğün ilgi çekecek. anlatabiliyor muyum? tipsiz bir kızı düşün. uzun süre saçını kesmesin ve onu atıyorum turuncuya boyatsın bir ortama girdiğinde saçları ilgi çekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 30 Ocak 2019; 13:31:40 >

• ya sus sen senden t avsiye isteyen oldu mu
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    why?
  • tipin iyi diye kızlar teklif işte bir şey başarmış gibi övünüyorsun senin başarın değil tipin iyi çık git şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    oğlum ben konuşmasam niye gelsin kızlar?

bir ara gençlik toplantısındaydık. liseli bebelerde vardı. dedim herkes lise mi? iki kız atladı biz üniversitedeyiz. dedim hangi bölüm söylediler benimkini sordular söyledim "aaa aynı fakültedeyiz" dedi birisi. biraz konuştuk. sonra toplantı bitti. merdivenlerden inerken birisi "sembroni görüşürüz" dedi ve sonra gülerek tuvalete girdiler.

bende whatsapptan yazdım yarın konuşalım diye. öyle yani. ben eğer konuşmasaydım sence benimle beraber olur muydu? ya da o toplantıya gitmeydim?

bir ara da sınıftan kızın biri tek başına oturuyordu. gittim oturdum konuştuk baya. sonra derse girdik daha da konuşmadım. 1 ay falan geçti. benim whatsappdaki ismim farklıydı. gerçek adımı yapıp sınıf grubuna bir şey yazdım. anında o kız atladı whatsapptan özel mesaj attı."sembroni ben x tanıdın mı bilmiyorum :)" tarzı. sonra kahve içelim demişti.

ben eğer o kızla konuşmasam bana yazar mıydı?

• evet teklif edilecek tipin varsa her türlü teklif gelirdi
    uza şimdi
  • Tipinde ortalamanın üstünde demek ki. Çekicilik varmış ki geliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    yok hocam aslında çok çirkin ama elinde sihirli gücü var konuşarak aktif oluyor bu güç o yüzden kızlar geliyor yoksa sihri kullanmasa gelmezler
  • Ttip yok ama Tinderden mesaj yağıyor sebebi kız milletinin açlığı bence tüm dünyada...

Ülke ülke dolaşıyorum ve görüyorum bu çok açık ve net ortada, öyle Avm’lerde dolaşıp kızların bakmasını tabi ki beklemeyin çünkü onlar bizim gibi değiller, sonuç odaklı ilişki düşünüyorlar... Türkiye’de de aynı durum söz konusu.

Not: bende tip olmadığı halde durum buysa tipi iyi olanların durumunu düşünemiyorum.

Hiç birimiz tipsiz değiliz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Ya kardeş neden her baktığım konuda sen varsın işsizmisin sen ha???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Ttip yok ama Tinderden mesaj yağıyor sebebi kız milletinin açlığı bence tüm dünyada...

Ülke ülke dolaşıyorum ve görüyorum bu çok açık ve net ortada, öyle Avm’lerde dolaşıp kızların bakmasını tabi ki beklemeyin çünkü onlar bizim gibi değiller, sonuç odaklı ilişki düşünüyorlar... Türkiye’de de aynı durum söz konusu.

Not: bende tip olmadığı halde durum buysa tipi iyi olanların durumunu düşünemiyorum.

sonuç odaklı ilişki nedir hocam?

• Herkes ayak yapıyor
    Hayatın boyunca muhtemelen sosyal becerilerin yüzünden dışlanmışsın ve bunun nededininide hep tipe bağlamışsın ve buda özgüvensizliğe yol açmış sende

Özgüvenin olmadığı için kendini tipsiz sanıyorsun

• rekuku kullanıcısına yanıt
    kafamın arkası düz
    çenem geride alt
    burnum uzun bok gibi
    bok esmeriyim
    yüzüm çirkin

hadi uza şimdi
  • Ya oğlum amma büyütüyorsunuz bu kız işlerini bir salın kendinizi artık. Gözünüzde büyüttüğünüz yaratıklar o kadar büyütülecek canlılar değil. Rahat olun. Öyle oturduğunuz yerden hiç bir şey olmaz. Gidip ortamlara gidin az kendinize güvenin. Hiç bir zaman için kızlar iletişim başlatan olmak istemezler siz muhabbeti açın onlar yürür zaten. He baktın kız soğuk boş ver sal gitsin başkasına bak. Ama bana sorarsanız buna bile gerek yok kız erkek farketmeksizin insanca iletişim kurun bir çekim olursa su akar yolunu bulur kız için kasmayın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.