< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
tipsiz olduğumuz için özgüvenimiz yok zaten bomboş konu
|
ne alaka ?
beyler tipsiz insan daha fazla. erkekler için diyorum sokaktaki 10 erkekten 9'u net tipsiz. ha tipsizlerinde kategorisi var. bazıları sakalla örter , bazıları saçıyla imajıyla. bazıları da ne yaparsan yapsın tipsizdir. ama önemli olna şey imaj. kız işleri için diyorum bunu. yoksa özgüven farklı. öncelikle özgüvene sahip olmak için bir şeyler başarmış olmak gerek. ya da çevrenin , ailenin sağlam olması gerek. yakışıklıysan bazen sen bir şey yapmadan da kızlar gelir ve o kızları elde etmiş olursun. dolayısıyla elde ettiğin için özgüven oluşur. neyse bunlar ayrı mesele. ama şöyle diyorum. yakışıklı değilim. hatta tipsizim. ama 20 yaşına kadar kızlarla muhatap olmadım. çünkü karma sistem yoktu okuduğum lisede. ve 4 sene 40 erkek okudum. üniversiteye geçtim ve 3 kızdan teklif aldım direkt. 2 kızdan da kahve-tiyatro teklifi aldım. yani 1.5 sene de 5 kız benden hoşlandı veya ilgilerini çektim. sebep? çünkü sürekli göz önündeyim. neyse burası ayrı mesele. tipsizim diye hayata küsersen kendi kabuğuna çekilirsen kızların ilgisini çekemezsin. kızlar dışarı da çünkü ;) neyse bunları geçtim aga tipsizsen tipini örteceksin. tipsiz adam saçını 3 numaraya vurduruyor. tipsizliği daha da ön plana çıkıyor. zayıf adam kısa kollu giyiniyor. şişman adam dar giyiniyor. dişleri simsiyah adam 32 dişini göstererek gülüyor. saç tarzın , giyeceğin kıyafet , yapacağın kas , bırakacağın sakal vs. hepsi seni etkiler. ulan tipsizliğini örtmek değil amaç. tipsizsen tipsizsin işte ne uzatıyorsun ama atıyorum bir ortama girdiğinde ilk kıyafetin ilgi çekecek , takacağın küpe ilgi çekecek , gözlüğün ilgi çekecek. anlatabiliyor muyum? tipsiz bir kızı düşün. uzun süre saçını kesmesin ve onu atıyorum turuncuya boyatsın bir ortama girdiğinde saçları ilgi çekecek. |
evet teklif edilecek tipin varsa her türlü teklif gelirdi
uza şimdi |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 30 Ocak 2019; 13:31:40 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|