Şimdi Ara

Bizim Düğünümüz Olsa Kimse Gelmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin düşündüm de ciddi olabilecek biri var onunla evlensek bizim düğüne yiyici akrabalar hariç kimse gelmez onlar da geldigine gelecegine pişman eder ev ayarlamak otel ayarlamak gerekir 40 kere mana bulurlar her seyimize

Bizimkiler zamaninda komsusunun köydeki akrabasinin tanidigina kadar herkesin dugunune gidip altin takiyordu 0 alakamiz olan insanlarin dugunune gittigimizi ben hatırlıyorum

Biz o altın taktiklarini belki 11 12 senedir gormuyoz etmiyoz adamlar varligimizi unutmuştur cagirsak hehehe hayirli olsun deyip geçerler

Hele kavgali akrabalar var zamaninda bizimkiler bilenzikleri gecirmis bunlara direkt ölü taklidi yaparlar adamlar şimdi bile bizi dolandirmaya kalkıyor

Yani velhasil gariban olmak zor doğru kişi ile bir nikah yapacaksin abi gelen gelir gelmeyen ugurlar ola düğün olayi benim gibi insanlar icin ekstra sacma kimse bizim icin zahmet edip gelmez

Ailemin enayiliklerini yanlış yatirimlarini aldiklari hatali kazik esyalarin bedelini hep ben ödüyorum o altınları biriktirseler simdiye dağ olmuştu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Antinatalist birey düğün düşünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben gelirim kardeşim yeter ki aday bul evlen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antinatalizm'i daha uzun süre yaymak için çocuk lazım. tezat gibi görünse de adam antinatalizm için yapıyo bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yandım siz yanmayın demek için?  

• Kendi şeyine güvenmeyen evlenmeye kalkmayacak. Aksi takdirde el şeyiyle gerdeğe girmekten farkı olmaz.

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

şok'dan baton sucuk alıp koşarsın sen tepecikli.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam gelirken banada yolda 2 kilo namert sucukta paketlesene acuktım sabah sabah.

• Antinatalistler evlenmeyecek diye bir şey yok ki omg neyin kafasını yaşıyorsun

Sağol abi adamsın

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    La pompa el pompino olayı vakâ olmadığı sürece sorun yok deme hocam.

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    Knk korunmak elimizde çok evli ciftler var cocuk yapmayip hayati kendine de cocuga da rezil etmeyen

Yapabilsem çocuk yapmaktan ziyade kendimi klonlatıp dururdum jenerasyondan jenerasyona o aradads yüzlerce binlerce hatunla takılır günümü gün eder irademi vr tecrübelerimi klonuma bırakıp zortu çekerdim.

Eşin çocuk isterse ne yapacan?

• Yetimhanelerde dolu var

• İsteyenle evlenmem herhalde değil mi muhterem

Diyelim istedi? O zaman ne yapacan?

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    Kadın dedi doğurmak istiyorum?

O zamanda yetimhane mi yardıma koşacak?

• O zaman boş ol boş ol boş ol diyecen

• Boşanırım

Çünkü çocuk ömür billah hayatını yok edecek bir şey

Akrabalarima bakiyorum teyzemler 60 65 yasinda çocukları 30 40i gecik olanlar var

Amcamin 30 yaşında kizi var

Heeepsi bu kocaman cocuklara 40li 30lu yaslardakilere parasal yardim tarla tirpan ev satma araba alma vs vs bakmak zorunda kalıyor

Hatta biri var ki ailesinin istemedigi kocaya kacti sonra koca bunu 3 cocukla bıraktı simdi tum sulalecek ona ve 2 çocuğuna bakiyoruz cunku diger cocugu da baska adama kaçtı

Yani çocuk=minimum 30 tas patlasa çocuk super zeka ise 27ye kadar tam destek sonra da yarim destek isteyen bir sey ben bunla ugrasamam kanki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.