Şimdi Ara

Hiç birimiz tipsiz değiliz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paran varsa herşeyi elde edersin bu kadar basit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Türkiyenin en tipsiziyim lakin sınırsız özgüvenim vardır. Tiple ozguven cok alakasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlar da aslinda yüksek özgüvenli , ortalamanin üzerinde güzel varliklar degiller. Ama makyaj , giyim , sac, kas gibi bir sürü etken var. Erkekler tüm bunlarin bir kizi ne kadar degistirecegini anlayamaz. Hem fiziksel hem içsel olarak. Mesela ben hiç makyaj yapmam. Ama bir ruj sürsem vay ben neymisim diyorum. Giyimime de pek özenmem öyle ama azicik dikkat etsem en az 5 kisi vay nereye gidiyorsun böyle diyor. Hep düz giyerim azicik topuklu giysem aslinda pek kisa sayilmam diyorum. Iste böyle böyle özgüven sisiyor. Bir de takdir edilme mevzusu var. Kizlarin birbirine karsi iki yüzlü ve yalaka davranabildigini kabul ediyorum ama erkekler de birbirini biraz daha takdir edebilmeli. Birine içinizden gelince iltifat etmek sizi kizlara benzetmez. Bunlari niye yazdim bilmiyorum ama :P bence özgüvenin yolu karsinizdaki kisileri büyütmemekten geçer. Iste bizde böyle. Klavye hatalari için üzgünüm. Iyi forumlar

• Kız mısın erkek misin anlayamadım doğrusu

• rekuku kullanıcısına yanıt
    Kizim

• Merhaba hocam nasilsiniz? Forumda en sevdiğim uyelerdensiniz:) size sorum olacak

Yaş 17 boy 1.72 kilo 77

15 yada 12 kilo verirsem tipimde değişiklik olurmu?

Sakallarım çıkıyor ancak daha oturmadı birde sakal bıraksam baya değişme olurmu sence? Zayıflayana kadar sakal oturur. saclarimin rengide siyah

Zayiflamak istememin sebebi kilo aldıkça yüzlerim tombullasti iyice çirkinlestim bana zayıflık yakışıyor

Bu yazdiklarinizdan sonra kendimi sevmeye başlayacağım artık . her gece içim burkuluyor böyle olmaz yani kendime ceki duzen vermem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADSADSAAD -- 30 Ocak 2019; 17:34:8 >
  • Tıpçı mısın

• Hayir degilim

• SADSADSAAD kullanıcısına yanıt
    Sembroniye sormuşsun fakat bende bi cevap verim

Kilo olarak senin için en ideal olanı 65

Sakal insanı oldukca değiştirir yani sakal bırakmassan bile sakalının çıkıyo olması yüzüne ayrı bir karizmatiklik katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rekuku -- 30 Ocak 2019; 17:28:01 >
  • bu ayki komiklik ödülünü sen kazandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 30 Ocak 2019; 17:32:52 >
  • Hocam 1.63 boyum var onu nasıl örtecez

kilo verirsen tipinde tabi ki değişik olacak hem boyun da çok göze batmaz eskisine oranla.

sakal bazılarına çok yakışır bazılarına fark etmez. ama bırakmanı öneririm. çevrendeki insanlara sor.

maddi durumun iyiyse spora yazıl. boyun birkaç santim daha uzayabilir çünkü. hem zayıflamana katkısı olur hemde fizik olarak gelişirsin.

benim arkadaşım var. senin boylarında ve zayıf birisi. omuzları falan çok ince. ama playboy. bu arada sakalı falan yok çıkmıyor zaten.

neden playboy? gitar çalıyor. hemde çok iyi çalıyor. bir başkası gibi hayata küsmek yerine gitar öğrenmiş. kafelerde çalmış ve sonuç ;)

bu arada ben tipsizim kısayım falan demez. kendini de çok sever. çünkü adama tipsiz desek der ki ulan senin hayatın boyunca görmediğin kız kadar benim reddettiğim oldu. anlatabiliyor muyum? hayata küsersen kendin kaybedersin. ee şimdi hayata küstün diyelim kızlar "aa tam yıkık o zaman şununla sevgili olayım" mı diyecek? göz önünde ol. mesela bir insan aynaya baktığında kendini normal görür. çünkü alışmıştır. diğer insanlarda öyle. insanlar seni göre göre tipini hafızana kazıyacak.

• yaş kaç? boyunun uzama ihtimali yoksa yapacak şey yok ;)

kendinden daha kısa kızlarla konuşacaksın ya da bir kaç santim uzun kızlarla. yani 175 boyundaki kızları unut. ha paran olursa orası ayrı. çalış , geliş para kas. senden kralı olmaz. para önemli dostlar. bu yaşlarda çok önemli değil.18-25 için diyorum. ama 40 yaşına geldiğinde ben çulsuz olup sen para babası olursan her kadın seni seçer.
  • Komiklik nerde

• Valla hocam 24 bitti 25 e doğru gidiyorum yani ergenlik biteli yıllar oldu boy uzamaz artık yıllar geçtikçe dahada kısalcam 60 yaşına falan geldiğimde herhalde 155 falan olurum Kız mevzusuna gelirsek 1.63 boyunda birine hiç bir kız bakmaz ve bakmamalı bu hayatta realist olmak gerekir o yüzden evlilik kız arkadaş gibi konuları tamamen kafamdan sildim kızlarla çok mecbur kalmadıkça konuşmuyorum yaklaşık 4 ay öncede nofapa başladım kısacası bir dişiyle ilgili herşeyi ölene kadar gündemimden çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 30 Ocak 2019; 17:50:29 >
  • iş nedir?
    maddi durum nasıl?

kızsız hayat olmaz. haftada bir kadın çağır eve gene iyi.
  • Telfoncuyum hocam maddi duruma gelince baya yüklü borcum var dolar sağolsun Son yazdığına gelirsek duygu olmadıktan sonra gerisi hikaye

• Tip demek yaşadığın hayattaki kişisel ilişkilerinde büyük önem arz eden bir şeydir. Bir adam var giyimine kuşamına dikkat eder ama tip yok. Bir adam var tipi var ama giyimine kuşamına dikkat etmez.

Moruk bişey olmaz ben 1.92 boyum var 120 kiloyum. Kiloyu verene kadar kendimi sevemicem galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özgüveni belirleyen unsurlar arasında insanın dış görünüşü de var.

İnsan dış görünüşünü beğenmediği şeyi sevmez, sevmesini gerektiren başka bir etken yok ise. Bu bir çok şeyde böyle. Hepimiz böyleyiz aslında, haliyle karşıdaki kişi de her kim olursa olsun tipsiz iseniz size karşı tutumu farklı olur. Sadece kız ilişkileri olarak algılamayın, toplum içinde ki her yerde bu böyledir.

Evcil hayvan alırken bile insanların büyük çoğunluğu tatlı bir hayvan edinmeye çalışır. Hoşlarına gider sevimli bir hayvan. Telefon alırken de böyledir, araba alırken de . Dış görünüş çok önemli.

E tipsizseniz ve doğal olarak toplumda, arkadaş çevresinde size olan davranışlardan bunu anlıyorsanız, hatta kendi tipinizi kendiniz bile beğenmiyorsanız özgüvenininiz yerle bir oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.