Şimdi Ara

Hiç çalışmadan geçinmenin yolunu söylüyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
4.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 bin lira aylık kirası olan bir yere dükkan değil plaza falan derler herhalde.

Damat bile bundan iyi ekonomi biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü bir kiracıya denk gelirsen...

Bu düşünce yüzünden mülk fiyatları fahiş. Ülkedeki ev sahipliği oranı %60 altında.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

500 binlik evinde, dükkanında kira getirisi 2000-2500 lira olur

500 bin param olsa borsada onu 1 milyon lira yaparım

Verelim parayı yap.

Yanlız garanti ve teminat isterim.

Bu arada kazancın %30 senindir.

• borsa demek hikaye bak gülerim şimdi deli deli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam ayak üstü patlattigim bir konu
    Düsüneceni alabilir miyim?@Epsilon

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt

Korona salgını sebebiyle sahip olduğun dükkanı kiraya vermek işe yaramıyor.

Salgın sebebiyle etrafta çok fazla Devren Kiralık Dükkan ve Kiralık Ofis-Büro ilanları var.

Kafe-restoran gibi yerlerde çalışanlar bile işsizlik ve parasızlık sebebiyle ev kiralarını ödeyemiyorlar.

Salgın döneminde çoğu işyeri evden Home Office çalışmaya geçti, dolayısıyla işverenler işyerlerini ya küçültüyor veya tamamen kapatıyor.

Yattığın yerden para kazanmak istiyorsan en güzel iş Dilencilik, dilencilikte hapse girmezsin sadece Kabahatler Kanunu'na göre ceza alırsın.

İnternette dilencilerin üstünden çıkan ve banka hesaplarındaki paralarla ilgili haberleri araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.

Yırtık pırtık giyinip etrafta evsizler gibi takılırsan, ağzın biraz laf yaparsa bedavadan yaşarsın.

Evsizler gibi yaşarsan hem devlet yardım ediyor hemde esnaf lokantaları acıdıkları için bedava yemek veriyor.

Muğla, Antalya, Mersin, Adana ve Hatay gibi şehirlerde evsizler gibi yaşarsan hem ısınma derdin olmaz hemde kışın soğuktan donmazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 12 Eylül 2020; 20:12:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Evet hocam ayak üstü patlattigim bir konu
    Düsüneceni alabilir miyim?@Epsilon

çözdün hocam sen bu işi

şu an bu işi bilen bi sen bi ben bide bizim barış var hocam

ama daha demin konustugumuz gibi bazen çok beklentiyle açılan konuda patlamıyor hocam bi bakıyosun 3 yorum var 1i zaten konunun kendisi 2 kişi yazıyo konu 5. sayfalara falan düşüyo hocam.öyle olunca hayal kırıklıgına ugruyorum

• hocam vallaha canımı çektirdin bende patlatacam şimdi bi tane izle

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

hocam vallaha canımı çektirdin bende patlatacam şimdi bi tane izle

Hadi bakalim hocam bu gece anlasilan show var

• 10000x12 = 120.000

120k x 20 = 2.4M

Ben bir gayrı menkul'ün değerini böyle hesaplanıyor diye biliyorum.

Tabi işlek yerde çok daha fark edecektir.

• Zodion Z kullanıcısına yanıt

O nası ingiliççe

• Ben birisiyle tanışmıştım 20 yaşındayken danimarka'da iş bulmuş 7-8 yıldır orada çalışıyormuş biriktirdiği parayla 1 tane ev almış bir tane daha ev alıp türkiye'ye yerleşip çalışmadan yaşama planları yapıyordu muhtemelen şu ana kadar 2. evini de almıştır ki o zamanlar dolar 3 civarıydı şu anda muhtemelen tek evin kirasıyla bile türkiye'de rahat yaşarsın çünkü orada bir evin kirası ortalama 1500-2000 euro.

• Borsa, dolar, altın al-sat'ları da bir çalışmadır zaten. Boşuna dahil etmişsiniz onları. Çalışmadan geçinmenin 2 yolu vardır. Ya aile yahut bir başkası üzerinden hayatını sürdürmek ya da bir yerden hazır gelir elde ediyor olmak. Bu faiz olur, kira getirileri olur, piyango'nun vurması olur vesaire...

• 500k Bir işyerinin 10k kira getirmesinin mantıksızlığını falan geçsek bile;

Çoğunluğun 500k gibi küçük bir problemi olması, bunu fikir olmayı geçtim fik bile yapmaz  

• Yemin eserim geri zekalı

merkezi yerde 10.000₺ gelirli yada kiralanan dükkan hiç 500.000₺ satılır mı he satılanda zaten 10.000₺ aylıkla kiralanmaz kafa boş

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarcep

Yemin eserim geri zekalı

merkezi yerde 10.000₺ gelirli yada kiralanan dükkan hiç 500.000₺ satılır mı he satılanda zaten 10.000₺ aylıkla kiralanmaz kafa boş

Ya arkadas taktiniz su 500k olayina
    Lan olm ornek olarak verdim o rakamlari
    Hala 500 bine o dukkan satmazlar bilmem ne

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

500k Bir işyerinin 10k kira getirmesinin mantıksızlığını falan geçsek bile;

Çoğunluğun 500k gibi küçük bir problemi olması, bunu fikir olmayı geçtim fik bile yapmaz  

Üstteki mesajim sanada gelsin tuncay

• 500e dukkan ariyorum ara sokaklarda var gideride 2-2.5 arasi. Covidden zaten bos dukkan dolu, kieacida bulmak zor.

• Acaba devletin hazinesindeki tüm parayla yabancı ülkeden dükkanlar alıp kiraya versek ülke kalkınır mı

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt

Bizde 500k'yı örnek olarak aldık zaten hocam. Bizimde anlatmak istediğimiz kimsenin çalışmadan geçimini sağlayabilecek, bir GMSİ elde edebilmesi için enaz 10k gerekiyorsa, bunun için minimum 1500k sermaye gerektiğidir.

Yani anlatmak istediğimiz; Çoğunluğun sahip olmadığı imkanları, birde orantısız nemalandırarak sunmak fikir falan değildir ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.