arkadaşlar bana ders çalışmam için önerilerde bulunur musunuz?lütfen aciz durumdayım emrahdan beter durumdayım hacıyın bana
otur kopya hazırla
gerek yok senin yanında oturuom
quote:
Orjinalden alıntı: İ.x.İ.r
otur kopya hazırla
yarın 3 sınav saymama gerek yok hepsinden kaldım şimdi bi sigara yakıp dışarı çıkacam belki soguk hava bişiler yapabilir diye :D
ama sen arkadaşın ddigi gibi kopya yaz iyi olur ;)
Boşver dersi ya, eskiden ders mi varmış
aslında boşverdim yarın ixirden geçircemama ya o benden kopya isterse diye korkuom ikimize de kayarrkopya hazırlamak da ayrı bi uğraş ztn
quote:
Orjinalden alıntı: Çağdaş
fırsat ürününe tıkla kopyan evine gelsin
geçmiş olsun diyim sana başka ne die bilirim ki inşallah benim sonum böyle olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: SnakeMannn
yarın 3 sınav saymama gerek yok hepsinden kaldım şimdi bi sigara yakıp dışarı çıkacam belki soguk hava bişiler yapabilir diye :D
ama sen arkadaşın ddigi gibi kopya yaz iyi olur ;)
quote:
Orjinalden alıntı: SnakeMannn
fırsat ürününe tıkla kopyan evine gelsin
Evde ders çalışamıyorsan kütüphaneye gideceksin, orada çalışırsın. Valla kütüphaneyi icat eden kimse bu okulu bitirmemde büyük emeği gecti kendisinin, o olmasa sittin sene bitmezdi bu okul. Allah mekanını cennet eylesin.
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
Evde ders çalışamıyorsan kütüphaneye gideceksin, orada çalışırsın. Valla kütüphaneyi icat eden kimse bu okulu bitirmemde büyük emeği gecti kendisinin, o olmasa sittin sene bitmezdi bu okul. Allah mekanını cennet eylesin.
kesinlkle katılıyorum,yoksa bn de geçemezdm bide en zuak köşelerine gececeksin eğer bnm gib üşengeç biriysen hayatta kalmkmıyorsun çünkü o kadr yolu yürümek gitmek cıkmak zor geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: mentalbutcher
aslında boşverdim yarın ixirden geçircemama ya o benden kopya isterse diye korkuom ikimize de kayarrkopya hazırlamak da ayrı bi uğraş ztn
quote:
Orjinalden alıntı: Çağdaş
hacı anca 35 tanesini ezberledim gelirse onlardan yaparız eyvallah ama gelmezse ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme