Bildirim
Hic emniyet kemeri takan taksi/minibus soforu gordunuz mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Günün birinde 12 saatliğine taksiye çıkmıştım abimin aracına şöför bulamamıştı ben takmıştım gören herkes bravo diyip geçti -
Simdi dusundum de bize bile komik geliyor, onlar nasil taksin -
Ticari araçlarda zorunlu değil diye biliyorum. İlginç bi kural ama -
onlar delikanlı adamdır bişey olmaz onlara ne kemeri yahu -
Bırak emniyet kemerini ben yolda aracını durdurup ineni gördüm hiç bişey yokken. Minibüsçü adam bunaldımı iniyor arabadan -
Onlar mutant olduğu için bir şey olmaz..
Oyüzden de ceza yazılmaz.. -
Ankara'da denk geldim bir kere,emniyet kemerli,kravatlı traşlı çok beyefendi yaşlı bir amcamızın taksisine binmiştim.Mumla arasınız bulamazsınız böylelerini. -
O kafada biri kemer takar mı ? Özellikle minibüs şöförleri insan azmanı çoğu. -
bundan birkaç sene önce izmir de izmir büyükşehi,r belediyesine bağlı halk otobüsü şöförleri kravatlı,tıraşlı, ve en önemlisi emniyet kemeri takar şekildelerdi. hayret etmiştim ankara ego da pek rastlamışlığımız yok da. -
emniyet kemeri takarlarsa çıkarıp levyeyi alana kadar vakit geçer o yüzden takmıyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X