bone staff ı basan ya salak yada manyak yaw deli bişe bu staff
quote:
Orijinalden alıntı: XentainX
Bu itemler Reel para ile alınan itemler yakında bunlar bizim server a da gelcek o staff ın +9 olduğunada emin misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: cyb3r_Security
Bu itemler Reel para ile alınan itemler yakında bunlar bizim server a da gelcek o staff ın +9 olduğunada emin misin ?
Alıntıları Göster
ewt yaw bak istersen kordeilsin ya ayrıca catal manyakkkkkkk
3aplı caatal kasık bıcak gel gel gel gel
quote:
arastirmalarin güzel fakat bone staff itemden sayılmaz +15 olsa bile.
hehe onu kimse basmamıs akıllım orası item kiralama yeri bende oynadım orda:)bide jpko oynuyon sen hic moon gördünmü onla dts ye r yap ölüyor biliyormusun bi kerede.
ARKADAŞIN KOYDUĞUN RESİMLERİN HEPSİ GERÇEK BEN JAPKO OYNADIĞIM İÇİN BİLİYORUM O GÖSTERDİĞİ YER KİRALAMA YERİ VE JP USKO DAN KATKAT UCUZ
quote:
Orijinalden alıntı: FeelThePain
arastirmalarin güzel fakat bone staff itemden sayılmaz +15 olsa bile.
hehe onu kimse basmamıs akıllım orası item kiralama yeri bende oynadım orda:)bide jpko oynuyon sen hic moon gördünmü onla dts ye r yap ölüyor biliyormusun bi kerede.
Alıntıları Göster
tabiki ama bunları item kiralama npc sinde war dı catala bayıldım yaaa sanki mutfaga gidioz gibi
-hanım catalı wer savasa gidiom muhahahahaa
quote:
tabiki ama bunları item kiralama npc sinde war dı catala bayıldım yaaa sanki mutfaga gidioz gibi
Alıntıları Göster
japonca bilmediğim için yorum yapamıcambişi anlaşılmıoki
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: XentainX
bu müthişti
quote:
Orijinalden alıntı: angeliyous
japonca bilmediğim için yorum yapamıcambişi anlaşılmıoki
Alıntıları Göster
NASIL YAW BİRİ CATAL BİRİ +9 BONE STAFF HİÇ Mİ OYUN OYNAMADIN BENDE JP BİLMİOM AMA USKODAN 10 KAT UCUZ VE ZEVKLİ
quote:
NASIL YAW BİRİ CATAL BİRİ +9 BONE STAFF HİÇ Mİ OYUN OYNAMADIN BENDE JP BİLMİOM AMA USKODAN 10 KAT UCUZ VE ZEVKLİ
Alıntıları Göster
İLGİNC İTEM VS BULANLAR SS YOLLARSA İİ Bİ TOPİC OLUR
catal deil de ordaki 3 tane cs benı manyak etti yaw
quote:
Orijinalden alıntı: cyb3r_Security
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cyb3r_Security
Reel para mi
jpko oynamadiin solediklerinden belli oluo
o itemleri kiralik olarak koyuo sahipleri we sen 5-6 saatligine kiraliosunuz Kac saat kiralandiysa o sure gectikten sora item kndiliginden gider tabi parada sahibine bu arada sabit bi sure war ya 5 ya 6 ydi tam olarak hatirlamiorm
quote:
Orijinalden alıntı: thefockingbird
quote:
Orjinalden alıntı: cyb3r_Security
Reel para mi
jpko oynamadiin solediklerinden belli oluo
o itemleri kiralik olarak koyuo sahipleri we sen 5-6 saatligine kiraliosunuz Kac saat kiralandiysa o sure gectikten sora item kndiliginden gider tabi parada sahibine bu arada sabit bi sure war ya 5 ya 6 ydi tam olarak hatirlamiorm
Alıntıları Göster
çok acayip yaf orası, ama bi ing paketi yoq. olsa orda oynucam
quote:
Orijinalden alıntı: Pessimist !
çok acayip yaf orası, ama bi ing paketi yoq. olsa orda oynucam
Alıntıları Göster
o catal ne ise yarıo
quote:
Orijinalden alıntı: yunus57
ARKADAŞIN KOYDUĞUN RESİMLERİN HEPSİ GERÇEK BEN JAPKO OYNADIĞIM İÇİN BİLİYORUM O GÖSTERDİĞİ YER KİRALAMA YERİ VE JP USKO DAN KATKAT UCUZ