DRAG YARISI YAPTIINIZ ARABAYI VE KENDİ ARABANIZI BELIRTRSENIZ VE NASIL SONUÇLANDİĞİNI YAZARSANIZ ONUSABILIRIZ.
Bunu bana sorarsan hepsini yazamam belki 5000 i geçmiştir....... en nihayetinde işim bu...............
BEN BIR COK MODELLE YAPTIM AMA MESELA ILGINC BITANESINI SOYEYIM CHEVROLET BLAZER JEEP İ ÇOK AZ FARKLADA OLSA BIIR KARTALLA GECMEYI BASARDIM SİZ NE DUSUNUYOSUNUZ.
FİAT CI SEN ANLARSIN KA BI SLX LE BLAZER JEEP GECILE BILRMI NORMAL SARTLARDA
quote:
Orjinalden alıntı: DRIVERWRX
abi benim jiple falan işim hiç olmadığından bilemem onu off road cı arkadaşlara sormak lazım ama kısa mesafede geçersin heralde..
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
quote:
abi benim jiple falan işim hiç olmadığından bilemem onu off road cı arkadaşlara sormak lazım ama kısa mesafede geçersin heralde..
SENIN İÇİN EN İLGİNCI HANGISIYDI EN ZOR GORUNEN YARIŞIN HANGİSİYDI
Valla bi ton oldu ama en güzeli turbo şahinle impreza stı yememdi..... adam arabasının ön camını sinirden yumruklayıp kırdı...
Valla bi ton oldu ama en güzeli turbo şahinle impreza stı yememdi..... adam arabasının ön camını sinirden yumruklayıp kırdı...
GUZEL VALLA BIGU BEN DE BOYLE BISE YAPMAK İSTERIM YERLI OLDUUNDAN MIDIR NEDIR BEN BU TOOFAŞA İLGİ DUYUYORUM
quote:
quote:
GUZEL VALLA BIGU BEN DE BOYLE BISE YAPMAK İSTERIM YERLI OLDUUNDAN MIDIR NEDIR BEN BU TOOFAŞA İLGİ DUYUYORUM
e gel takım tofaş fiat a üye ol sende ..bak mesela orda 450 hp lik bi beyz şahin var oda çok sağlam............
BU SİTEDE SADECE BENLE FIATCIMI DRAG YARISI YAPMIS DIERLERI YARISCI DİİLMİ ALALAL LAFA GELINCE PASO İTİRAZ EDIYOLAR DEMEKKI COĞU BİŞE BILMIYO BU KONULARDA
quote:
adam arabasının ön camını sinirden yumruklayıp kırdı...
satmıstır 2 gun sonra onu
quote:
Orjinalden alıntı: trapezoid
quote:
adam arabasının ön camını sinirden yumruklayıp kırdı...
satmıstır 2 gun sonra onu
valla delirdi naptı bilmiyorum..şimdi plakasını vermeyimde ankaranın en iyi imprezalarından ve tanınmış birinin arabası bu camiada......
quote:
BU SİTEDE SADECE BENLE FIATCIMI DRAG YARISI YAPMIS DIERLERI YARISCI DİİLMİ ALALAL LAFA GELINCE PASO İTİRAZ EDIYOLAR DEMEKKI COĞU BİŞE BILMIYO BU KONULARDA
Bişey bilmek için dragcı mı olmak gerekiyo ?
YA 450PS LERDEN BAHSEDIYO FIATCI TURBOSAHINDE AYRICA FUL MODIFIYE İMPPİREZA İLK KALKISTA AVANTAJLI ANCAK 4CEKER OLDUUNDAN COK GUC KAYBEDİYO TURBO SAHIN YOL UZADIKCA AVANTAJ SAGLAR(ONEMLI OLAN MOTORUN URETTIGI GUC DEGIL TEKERLEKLERIN YERE VERDIGI GUCDUR)IMPIRAZADA AKTARMALARINDAN DOLAYI BAYA GUC KAYBEDİYO
Orjinalden alıntı: muratugras
Bişey bilmek için dragcı mı olmak gerekiyo ? AAAAAAAAAAA EVET MURAT SEN KIZMADA BISE BILMIYOSUN YANI MOTOR HAKIKINDA FELAN BILSEN O DACIAYI ALIP ASTONMARTINDEN BAHSEDER GIBI YORUM YAPMAZDIN
Beyler ben kaçar bi süre ayrı falan kalırsam şimdi bu şahine mutlaka muhalefet çıkar yazsın istediğini gelince konuşuruz............
ADAMLAR TOFAŞ DEDINMI İSTTERSE FERARRI MOTORUNA VCEVIR ARABAYI YO OLMAZ O NDAN BİŞE FELAN DİOLAR YOK BOLE BI ÖN YARGI
Maz 323
Astra 1,6 eski ve yenisi Honda civic 1,4 ve 1,6 Seat leon Golf Bora (Bu üçü özeldir kamyon sınıfı :) ) Avensis 1,6
çok var da hepsini hatırlamıyorum.Turşu olan peugeotlar GSİ lar falan var ama yalan olmasın hepsi 250.000 de.
Orjinalden alıntı: muratugras
Bişey bilmek için dragcı mı olmak gerekiyo ? AAAAAAAAAAA EVET MURAT SEN KIZMADA BISE BILMIYOSUN YANI MOTOR HAKIKINDA FELAN BILSEN O DACIAYI ALIP ASTONMARTINDEN BAHSEDER GIBI YORUM YAPMAZDIN
Asıl sen bişey bilmiyorsun, işin gücün saçma saçma topicler açıp başkalarına sataşmak. Starex 140 Transporter 174 ü geçer diyen adamdan ne beklenir.
MURAT 174 PS LIK DEN BAHSETMEDIK DUN BİZ NORMAL VERSIYON 130 PS DEN BAHSETTIK YANLIS OKUYOSUN BAK SONA BANA SATASIYOSUN ZATEN BISE BILMIYOSUN BARI DUZGUN OKU.SONA DUN SEN BAN DEMEDINMI TRANSPORTER 174 PS VOSVOS TARAFINDAN YAPILIYO MODIFIYESI DUN SNA KOCAMAN YASI YOLLADIM ONU OKUMADINMI ABT MODIFIYE YASIYODU TRANPORTERDA YANLIS OKUMUSSSUNDURSEN ONUDA