Kaza yaptım, muhtemelen 100de 100 suçlu benim, benim araçta hiçbir hasar yok, karşı tarafta var
-
-
Oluşmaz diye biliyorum. sadece sigorta basamağınız bir düşer. -
Bedelsiz tramer oluşur -
Böyle bir durum yaşadanız mı? Gerçekten öyle mi? -
Aynı durumu yaşadım. Bende ufak bir şey vardı yaptırmadım. Bedelsiz hasar kaydı oluştu.
-
Zaten yazılmış, bedelsiz hasar kaydı oluşur. -
Vay arkadaş, %100 suçlu, ben de sandım karşı tarafın hasarına üzülüyor.
Yok beyefendi tramer derdindeymiş:)
-
Bilip bilmeden konuşmazsanız sevinirim. -
Bedelsiz hasar kaydi yazilir. -
herşeyin bedeli var.
-
2014 de yaşadığım bir kazada, bedelsiz hasar kaydı diye çıkıyordu, ama serviste yapılırsa onarım ücreti vs bilgisi alınabiliyor.
-
kazaya karıştığınız için hasar kaydı işlenir, aracınız herhangi bir ödeme yapılmadığı için bu hasar kaydı bedelsiz olur.
tabii sizin aracınız için aracınızda hasar oluşmadığından bedelsiz olacak ancak, araçta hasar olsaydı ve cepten yapılsaydı da bedelsiz olacaktı. Yani her bedelsiz hasar kaydı önemsiz değildir. Perte kadar yolu var.
-
Kesinkle. Çok önemli bir detay. -
yaptığım kazada suçlu bendim , karşının onarım masrafı benim araç tramerinde bedeline kadar yazıyordu. hem onda görünecek hem sizde.
-
Gerçekten mi? Nasıl ya -
eğer sizin sebep olduğunuz masrafı sizde de yansıtmazlarsa sonraki poliçe düzenlemelerinde size nasıl zamlı tarife uygulayacaklar. Neticede sigorta şirketleri tarafından sakıncalı sürücü durumuna gelmişsiniz.
-
Karşı tarafın hasarı sizin aracınıza işlenmemesi gerekli.
Tramerde kazaya karıştığınız belirtilir, ama sizin aracınızda onarım yoksa bedelide olmaz (yada onarımı sanayide yaptırırsınız yine bedelsiz tramer girer).
karşı taraf %100 haklı olsa dahi tramerine kaza olarak işlenir, servis bedeli onun tramerinde yazar, çünki hasar o araçtadır. O bedelde sizin sigortanızdan tahsil edilir.
geçen sene arkadaşımın düğün konvoyunda motorumun koruma demiriyle uzaktan tanıdığım birinin arabasının sağ arka stop camını kırdım. Şirket aracıymış tutanak tuttuk o anda güne devam ettik.
Şuanda benim motorumda 1 adet çarpma bedelsiz yazıyor. o araçta 1 adet çarpma 1400tl gibi birşey yazıyor.
-
şu işleri bir düzeltemediler .sigortacılık sistemi çöp ülkemizde.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vay arkadaş, %100 suçlu, ben de sandım karşı tarafın hasarına üzülüyor. Yok beyefendi tramer derdindeymiş:) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X