... bu durumda o arkadaşın hasarını benim trafik sigortası ödeyecek ve onun aracına onarım bedeli kadar tramer kaydı oluşur.
Benim araçta herhangi bir tramer kaydı (bedelsiz falan) oluşur mu (çarpmaya sebep olduğum için?)
Aynı durumu yaşayıp yeşillendirebilecek biri varsa, sevinirim.
SanDisk Ultra 1TB - 1449 TL - Amazon.com.tr tarafından gönderiliyor
Merhaba,
tüm günümü 1TB'lık DRAM Cacheli SSD aramakla geçti ve Avrupa ülkelerinde 70-75 Eurolara kadar gerilemiş bu SSDler maalesef ülkemizde şimdiye kadar 100 Euro'nun altında zor bulunuyordu (en son bugün sabah 1800 TL'ye Samsung Evo 870 sipariş etmiştim).
Demin dedim ki tekrar bi bakayım, belki gelmiştir bir yere ve Amazon'da buldum! Veeee yurtdışından gelmiyor, yani garantiniz var ve teslimati hızlı. Fiyatı da Avrupa ülkelerine göre gayet uygun (80 Euro).
Ben 870 Evo'yu iptal edip, bunu sipariş ettim. İhtiyacı olan bence kaçırmasın. Bir sonraki eşperformans'taki SSD 1800lerde başliyor.
İyi alışverişler.
Sizce aracım hurda olarak mi nitelendirilir?
Merhabalar,
bugün hafif bir kaza geçirdim, ama kimsede önemli bir sey yok cok şükür.
Ilk defa başıma böyle ağir bir şey geldiği için merak ettim, sizce aracım hurdaya gider mi? Aracım Fiat Egea 1.4 Urban Plus 2019, 28 bin km
Umarım doğru Kategori altında attım postu.
Edit 10 mayıs 2022:
Bugün bilgi geldi, rapora göre kazada 100de 75 karşı taraf haksız ve Fiesta sahibin maalesef sadece 50 000 tlye kadar zorunlu trafik sigortası var. Bugün konuştuğumuzda ocağim söndü dedi emekli amca (kasko 35 000 - 40 000 lira isteyeceği için), ne diyeceğimi bilemedim... Arkadaşlar siz siz olun düşük teminatli trafik sigortayla veya kaskosuz G E Z M E Y I N.
Burada yine Allah'tan mala geldi, ama aşağıda bi arkadaş daha söyledi, allah korusun, yeni bmw veya mercedeslerle ağir hasara karışırsanız gerçekten ocağınız ömür boyu söner...
Edit 10 mayıs 2022: bi ekleme daha, yetkili servisin öngörüsüne göre araç benzinli oldugu icin (ve o yüzden değeri daha düşük olduğu için) muhtemelen perte çıkarmış, tabi kesin bir şey yok henüz.
Dizel olsaymiş kesin onarırlarmış
Merhaba Beyler,
Fiat Egea Urban Plus 2019 Sedan aracım var ve tek gıcık olduğum nokta sarı halojen farları. LED Far taktırmayı düşünüyorum ancak konuyu biraz araştırınca mercek olmayınca karşıdakini oldukça rahatsız ediyor ve odak noktası kayboluyor. O yüzden aracımdaki kısalarda Mercek olup olmadiğina baktim ve galiba var ama emin olmak istedim. Yardımci olabilir misiniz acaba?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 6.630 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası