Şimdi Ara

Sizce aracım hurda olarak mi nitelendirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün hafif bir kaza geçirdim, ama kimsede önemli bir sey yok cok şükür.

Ilk defa başıma böyle ağir bir şey geldiği için merak ettim, sizce aracım hurdaya gider mi? Aracım Fiat Egea 1.4 Urban Plus 2019, 28 bin km

Umarım doğru Kategori altında attım postu.

Edit 10 mayıs 2022:

Bugün bilgi geldi, rapora göre kazada 100de 75 karşı taraf haksız ve Fiesta sahibin maalesef sadece 50 000 tlye kadar zorunlu trafik sigortası var. Bugün konuştuğumuzda ocağim söndü dedi emekli amca (kasko 35 000 - 40 000 lira isteyeceği için), ne diyeceğimi bilemedim... Arkadaşlar siz siz olun düşük teminatli trafik sigortayla veya kaskosuz G E Z M E Y I N.

Burada yine Allah'tan mala geldi, ama aşağıda bi arkadaş daha söyledi, allah korusun, yeni bmw veya mercedeslerle ağir hasara karışırsanız gerçekten ocağınız ömür boyu söner...

Edit 10 mayıs 2022: bi ekleme daha, yetkili servisin öngörüsüne göre araç benzinli oldugu icin (ve o yüzden değeri daha düşük olduğu için) muhtemelen perte çıkarmış, tabi kesin bir şey yok henüz.

Dizel olsaymiş kesin onarırlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdthtp -- 10 Mayıs 2022; 17:46:39 >

• Geçmiş olsun, pek hafif bir kaza değil sanki…airbagler açılmış, ön taraf komple inmiş aşağıya. Tahminin pert olur gibi.
  • Geçmiş olsun. Kasko varmi araçta? Büyük ihtimal pert
  • çok geçmiş olsun...

• pert olur gibi geçmiş olsun
  • geçmiş olsun,

airbagler açılmış,

ön takım ciddi zarar görmüş,

muhemel şase ucu ezik.

ön 3lü de değişim ve boya,

hurda değil ama ağır hasar geçecektir diye düşünüyorum.

• Şasi lere bakmak lazım sigorta şirketinden alan kaportacı veya galerici toplar satar sıkıntı yok basit bir kaza değil gibi onun dışındaki ön göğüs kemerler vs vs baya masrafı var bunun geçmiş olsun pert
  • valla arac yinede diri pert diye parasını verirler sonra tamirr ve sarı sitede hızlı bir satışla gider bu arac

• Cevaplariniz ve dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.
  • Mahalle arasında bu nasıl kaza ?

Gerçekten ölen yaralanan, çocuk falan olsaydı başınıza büyük iş almıştınız.
  • Çok geçmiş olsun hocam, fiestadan sonra direğe de vurmuşsunuz, iyi ki o üstünüze devrilmemiş, verilmiş sadakanız varmış.

Neyse en büyük kazanız bu olsun, sorunuza gelecek olursak aracın güvenlik sistemleri , motor, kaporta aksamına göre değerlendirince perte çıkartacaklarını düşünüyorum.

Aracınızın kasko bedeli 239.541TL olarak görünüyor.

• khanstern kullanıcısına yanıt

kasko değerine nasıl bakıyorsunuz

• Çok kuvvetle muhtemel pert çıkar hocam. Hava yastıkları açılmış, şasi uçlarında da hasar olmuş gibime geldi. Geçmiş olsun.
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
  • Şimdi servisler ve sigortalar araçları perte çıkarma konusunda farklı tutum sergileyebiliyorlar piyasa yüzünden. Ama bu hafif kaza değil Allah korumuş. Eskiden olsa kesin pert derdim ama buna ne çıkar bilemiyorum. Büyük geçmiş olsun.

• khanstern kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• Öncelikle geçmiş olsun.
    Daha fazla fotoğraf olsaydı daha iyi yorum yapılabilirdi.

Hava yastığı açılmış fakat ön kaput fazla katlanmamış. Sağ çamurluk sağlam, sol çamurluk düzelebilir. Radyatör ve birkaç motor aksamı, tampon, sol far gitmiş. Sağ farın da ayakları kırılmıştır.

Ağır hasar kaydı ile onarım görebilir. Perte çıkmayacaksa Java yastığı, emniyet kemeri gibi önemli parçaları mutlaka yetkili serviste yaptırın.
  • Hızlı gitmiyordum zaten, tek sıkıntı arabanın geldiğini görmedim ve o yüzden frene basamadım. Hızım maks 30-35di yani

Yine de buna çok şükür, orada durmam gerekiyordu demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdthtp -- 8 Mayıs 2022; 21:9:33 >
  • kasko varsa pert ya da agır hasar kayıtlı olarak cıkar. kasko yoksa gecmiş olsun... suc karşıya işlenirse 50k (yanlış bilmiyorsam) alırsın sigortadan üstünü de mahkemede ugraş dur.

• Sdthtp S kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, biraz daha temkinli olmakta fayda var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.