Kasko kendi aracınızı korumak içindir. İMM limitlerini, risk kriterlerini kendiniz belirleyebilirsiniz. Örneğin hatalı yakıt dolumunu, kemirgen hayvan zararı gibi klozları kaldırabilirsiniz. Trafik sigortasında da iMM'yi 1 milyon veya sınırsız yaptığınızda karşı tarafı güvence altına alırsınız. Trafik sigortasında İMM'yi yükseltmek kasko ya göre daha az maliyetli olur genelde. |
Sizce aracım hurda olarak mi nitelendirilir? (3. sayfa)
-
-
sınırsız imm yi 240 tl ye yaptırdım. 2005 model araç kasko yaptıramıyorum. yapan ise tüm klozları kısıp max fiyat istiyor. sokaklar 1 milyonluk arabalar ile dolu. bir anlık dikkatsizlik ile birine girersek kıçımızdaki dona kadar alır sigorta şirketleri.
-
İhtiyaçlarımı öteleyip kredi kartına taksitle kasko yaptırdım.. Cebimden 6000 TL para çıktı ama bu dünya öyle bir dünyaki 1 sn sonramız belli değil. Pahalı bir araca yandan vursak (ki ucuz araçta kalmadı) , kendi malımın durumunu geçtim şu kur seviyesi ve otomobil fiyatlarıyla hayatımız kayar.
Kasko hukuksal anlamda da faydalı, karşı tarafın 50.000 limiti varsa üstünü kendileri ödeyip hatalı taraftan söke söke alıyorlar.
Başkasının hatası beni neden sinir stress edip , sağlığımı tehdit etsin ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün sigortadan dönüş geldi, araç pert olarak nitelendirildi. Herkesin dilekleri ve tavsiyeleri için tekrardan teşekkürler.
Aracınız için size ne kadar ödeyecekler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlışım yoksa diyelim Egea'da kasko var. Bu durumda kaskodan aracı yaptırıp karşı tarafa rücu etmiyor mu kusur oranına göre.
-
en son 100-50-0 olarak geçiyordu kusur oranları yine mi değişmiş ?
-
Acıkcasi ben de tam anlamadım 100de 75in nereden çıktığını. Karşı taraf beni arayıp bana öyle dedi, polis raporunda bir şey göremedim hatalık oranıyla ilgili...
310 dediler
sbmden kendiniz de kontrol edin. hatta kontrolsüz dörtyol ise ve sizin tarafta tabela vs. yoksa itiraz bile edebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi
Kasko Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama (Gerçek Kişi)
Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı."
Doğru yerdeyim, değil mi? Edevletten
egea kaskoluysa son kuruşuna kadar paranı alırsın, arka planda kasko şirketi önce trafik sigortasına gider parasını alır. yetmedi mi? suçlu araç sahibinin aracına bile haciz koyar. bütün bunlar olurken tabi ruhunuz duymaz. kasko her şeyi halleder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X