Merhaba, tüm günümü 1TB'lık DRAM Cacheli SSD aramakla geçti ve Avrupa ülkelerinde 70-75 Eurolara kadar gerilemiş bu SSDler maalesef ülkemizde şimdiye kadar 100 Euro'nun altında zor bulunuyordu (en son bugün sabah 1800 TL'ye Samsung Evo 870 sipariş etmiştim). Demin dedim ki tekrar bi bakayım, belki gelmiştir bir yere ve Amazon'da buldum! Veeee yurtdışından gelmiyor, yani garantiniz var ve teslimati hızlı. Fiyatı da Avrupa ülkelerine göre gayet uygun (80 Euro). Ben 870 Evo'yu iptal edip, bunu sipariş ettim. İhtiyacı olan bence kaçırmasın. Bir sonraki eşperformans'taki SSD 1800lerde başliyor. İyi alışverişler. amazon SanDisk SDSSDH3-1T00-G25 1TB Ultra 3D NAND Sabit SSD, SATA-3, 2.5/7mm, 560 MB/sn'e kadar https://www.amazon.com.tr/gp/product/B071KGRXRG< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdthtp -- 7 Eylül 2022; 0:15:49 > |
SanDisk Ultra 1TB - 1449 TL - Amazon.com.tr tarafından gönderiliyor
-
-
www.incehesap.comXPG Gammix S50 Lite AGAMMIXS50L-2T-C 2TB 3900/3200MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/xpg-gammix-s50-lite-agammixs50l-2t-c-2tb-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-fiyati-48603/?ref=akakce&v=1.50.2
Bu nasıl hocam 3300 TL gibi bir fiyata aldım. DRAM olup olmadığını nasıl anlıyoruz yani
-
Gayet makul bir fiyata almışınız. DRAM Cache'i var.
Ben NVME ssdlerden biraz uzak kalmayi tercih ediyorum. Birçok modelinde ısınma sorunu olabiliyor.
-
Bu SSD için güzel fiyat. Dolar uçuyorken belki de son bu fiyatlar olacak -
Dün evdeki emektar eski hp ultrabook'u canlandırmak için ekranı yaptırdım. Sıra ssd işine gelmişti ki bir baktım fiyatlara maşallah. Benim kafa geçen seneki fiyatlarda kalmış. Tam sıcak fırsatlara bakalım birşey çıkar mı derken konuyu gördüm şimdi. 250lik basit ssdlere 500tl vermek içime sinmedi. Sayende 1500lük olduk 😀 teşekkürler bilgilendirme için. -
Pişman olmazsın. Inan bana o DRAMsiz SSDlerden kat kat iyi. -
Ben de yeni topladığım sistem için aldım bu SSD'yi, teşekkürler.
-
samsung 870 amazon'da 1476 TL, sizce hangisi daha mantıklı?
-
hocam sizin baktığınız qvo modeli mi ? Eğer o ise, almanızı tavsiye etmem çünkü ssd değil hibrit model o. 870 evo modelini bulursanız sandisk yerine ben olsam samsung alırdım
-
aynen hocam qvo modeliymiş, cevap için teşekkürler.
-
Üründe DRAM var ve performans olarak çok iyi. Dolunca yavaşlamıyor. Sata ve Dram olan en iyi ssd lerden bir tanesi.
2019 da Amazon.de üzerinden almıştım.
WD Blue 1TB ile bu ürün aynı sadece kutu değişik diye biliyorum.
Not olarak : Sandisk Ultra 3D ve WD Blue ürünlerinin NVMe olanlarında DRAM yok.
-
Şu an piyasada dramli uygun fiyatlı ssd bulmak oldukça zor.dolar artmasına rağmen fiyatların 1 aya kadar ciddi oranda ineceğini düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X